2 שאלונים

bustedit

New member
../images/Emo32.gif2 שאלונים../images/Emo9.gif

אחד על בנים
מדליק אותך בבנים או לא? גבוה ממך: נמוך ממך: יש לו גשר: מתלבש סטייליסטי: מתלבש בסיגנון רחוב: מתלבש גותי: עיניים כחולות: עיניים ירוקות: עיניים בצבע דבש: עיניים חומות: שותה אלכוהול: מרכיב משקפיים: עוסק בספורט: מחייך הרבה: מתקשר רק כדי להגיד היי: מחמיא לך: מגלח את הרגליים שלו: עונד תכשיטים: שיער פנים (זקן,שפם): מחייך כשאת נכנסנת לחדר: שיער חום: שיער שחור: שיער בלונדיני: שיער ג'ינג'י: איפור: יכול להצחיק אותך בכל רגע נתון: נאמן: מנגן בגיטרה: בתופים: שר: שרירים: רזה מאוד\דקיק: מצייר יפה: לא אוכל בשר: שיער ארוך: ואחד כללי
אילו: 1.אילו היית אלוהים-מה הדברים העיקריים שהיית משנה בעולם? 2.אילו היית חולם חלום נפלא והיו נותנים לך אפשרות להמשיך לחיות את החלום במקום המציאות שלך,האם היית רוצה להמשיך לחיות את החלום או בכל זאת להתעורר לחייך המציאותיים? 3.אילו היית מיליארדר-האם היית עובד בכל זאת? 4.אילו הייתה לך אפשרות לגנוב בגרויות ולאחר מכן גם תואר ראשון ושני של איזה אדם גאון,מבלי שאף אחד יידע מכך,האם היית עושה את זה? 5.אילו לרצוח היה מותר ומקובל-אתה מאמין שהיית רוצח עד היום כמה אנשים שיצא לך להכיר? 6.אילו היית יכול להעניק חיים מושלמים לבן אדם מסויים בעולם(פרט ממך!)-מי זה היה? 7.אילו היה אפשר לאכול ללא הגבלה מבלי להשמין ומבלי בעיות בריאות כאלה ואחרות-כמה ארוחות היית אוכל ביום,לדעתך?נסה לפרט גם כמה היית אוכל באותן ארוחות... 8.אילו היית ראש בעירך-האם אתה חושב שתושביי העיר היו מרוצים מתיפקודך? 9.אילו החיות היו חכמות ומפותחות כבני האדם-מה היה קורה לדעתך?איך העולם היה נראה?
זה או זה: 1.מי לדעתך מנצח בקרב-סופרמן או מוחמד עלי(מתאגרף לשעבר)? 2.מה יותר מגניב-פיות או מלאכים? 3.שתייה קרה או חמה? 4.עוף או נקניקיות? 5.מה יותר מרגיז-להירטב במיים באמצע הרחוב,או לחטוף קרמבו על הראש בזמן מסיבה? 6.סבתא או סבא? 7.מה יותר יפה-עיניים חומות או כחולות? 8.סוודר או מעיל? 9.שקט או רעש? 10.מרק או דייסה? 11.מיסטיקה או פסיכולוגיה? 12.מי יפה יותר-אליענה בקייר או יעל שרוני?
שאלות אסוציאציות: 1.אורלנדו בלום 2.יין: 3.שמחה: 4.ריקודים: 5.ציפור: 6:מוזיקה: 7.בעלי חיים: 8.ג'ינס: 9.חיים: 10.מוות: 11.אהבה: 12.שינאה: 13.ילדים: 14.הורים: 15.חברים:
דברים אהובים: 1.מאכל אהוב? 2.שתייה אהובה? 3.אומניי מוזיקה אהובים? 4.עונה אהובה? 5.צבע אהוב? 6.רגש אהוב? 7.מתקן לונה-פארק אהוב? 8.חיה אהובה? 9.חמש האנשים האהובים ביותר? 10.סרט אהוב?

סעמק...ענניתי על כל השאלון..

אבל אז הייתה הפסקת חששמל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!?..............יאוו איזה מעצבן!!*&^$%#%^@$@#$^&&*^*)&^&)*&#@$#

m i c k e y 15

New member
ME

מדליק אותך בבנים או לא? גבוה ממך:כן נמוך ממך: לא יש לו גשר:לא מתלבש סטייליסטי: כן מתלבש בסיגנון רחוב: כן מתלבש גותי: לא עיניים כחולות: כן עיניים ירוקות:כן עיניים בצבע דבש:כן עיניים חומות:כן שותה אלכוהול: לא מרכיב משקפיים: לא עוסק בספורט: כן מחייך הרבה: כן מתקשר רק כדי להגיד היי: כן מחמיא לך: כן מגלח את הרגליים שלו: לא עונד תכשיטים: לא שיער פנים (זקן,שפם): כן מחייך כשאת נכנסנת לחדר: כן שיער חום: כן שיער שחור: כן שיער בלונדיני: כן שיער ג'ינג'י:לא איפור: לא יכול להצחיק אותך בכל רגע נתון: כן נאמן: כן מנגן בגיטרה: כן בתופים:כן שר:כן שרירים:כן רזה מאוד\דקיק:קצת מצייר יפה: כן לא אוכל בשר: כן שיער ארוך: כן ואחד כללי אילו: 1.אילו היית אלוהים-מה הדברים העיקריים שהיית משנה בעולם? 2.אילו היית חולם חלום נפלא והיו נותנים לך אפשרות להמשיך לחיות את החלום במקום המציאות שלך,האם היית רוצה להמשיך לחיות את החלום או בכל זאת להתעורר לחייך המציאותיים? לחיות את החלום 3.אילו היית מיליארדר-האם היית עובד בכל זאת? כן 4.אילו הייתה לך אפשרות לגנוב בגרויות ולאחר מכן גם תואר ראשון ושני של איזה אדם גאון,מבלי שאף אחד יידע מכך,האם היית עושה את זה? חח כן 5.אילו לרצוח היה מותר ומקובל-אתה מאמין שהיית רוצח עד היום כמה אנשים שיצא לך להכיר? לא 6.אילו היית יכול להעניק חיים מושלמים לבן אדם מסויים בעולם(פרט ממך!)-מי זה היה? אמא שלי 7.אילו היה אפשר לאכול ללא הגבלה מבלי להשמין ומבלי בעיות בריאות כאלה ואחרות-כמה ארוחות היית אוכל ביום,לדעתך?נסה לפרט גם כמה היית אוכל באותן ארוחות...5 ארוחות ביום חח 8.אילו היית ראש בעירך-האם אתה חושב שתושביי העיר היו מרוצים מתיפקודך? כן 9.אילו החיות היו חכמות ומפותחות כבני האדם-מה היה קורה לדעתך?איך העולם היה נראה? תוהו ובוהו חח זה או זה: 1.מי לדעתך מנצח בקרב-סופרמן או מוחמד עלי(מתאגרף לשעבר)? סוםרמן 2.מה יותר מגניב-פיות או מלאכים? פיות 3.שתייה קרה או חמה? קרה 4.עוף או נקניקיות? עוף 5.מה יותר מרגיז-להירטב במיים באמצע הרחוב,או לחטוף קרמבו על הראש בזמן מסיבה? מים 6.סבתא או סבא? סבתא, כי לא הכרתי את סבא 7.מה יותר יפה-עיניים חומות או כחולות?ביחד 8.סוודר או מעיל?מעיל 9.שקט או רעש? שקט 10.מרק או דייסה? מרק 11.מיסטיקה או פסיכולוגיה? מיסטיקה 12.מי יפה יותר-אליענה בקייר או יעל שרוני? אליענה שאלות אסוציאציות: 1.אורלנדו בלום: חץ וקשת 2.יין: אדום 3.שמחה: כיף 4.ריקודים: כיף 5.ציפור: עפה 6:מוזיקה: פאנק 7.בעלי חיים: כלב 8.ג'ינס: דיזל 9.חיים: מוות 10.מוות: חיים 11.אהבה: אושר 12.שינאה: קנאה 13.ילדים: אושר 14.הורים: טובים 15.חברים: נהדרים דברים אהובים: 1.מאכל אהוב? פיצה 2.שתייה אהובה? מים 3.אומניי מוזיקה אהובים? הרבה 4.עונה אהובה? אביב 5.צבע אהוב? כחול אדום כתום 6.רגש אהוב? אהבה אושר 7.מתקן לונה-פארק אהוב? רכבת הריםם 8.חיה אהובה? כלב סוס דולפין 9.חמש האנשים האהובים ביותר? אמא ,אבא אח חברה סבתא 10.סרט אהוב? לא יודעת..חח

עונהה כמו גדולה (כימעט גדולה)

אחד על בנים מדליק אותך בבנים או לא? ?! גבוה ממך:ברור שהוא צריך להייות גבוהה מימני בכמה מטרים.. נמוך ממך: לא מספיק אני גמדה... יש לו גשר: לא חייב להיות לו.. מתלבש סטייליסטי: לא מתלבש בסיגנון רחוב:משנה לי מתלבש גותי: הלבוש עיניים כחולות: העיקר עיניים ירוקות:שיש עיניים בצבע דבש:לו עיניים חומות:עניים שותה אלכוהול: כןן מרכיב משקפיים: כןן עוסק בספורט: ברור מחייך הרבה: כן הכי חשובב מתקשר רק כדי להגיד היי: זה גם טובב מחמיא לך: הוא לא חייב מגלח את הרגליים שלו: אמ... עונד תכשיטים: כן שרשרת.. לא של ערסים! שיער פנים (זקן,שפם): זקנקן... מחייך כשאת נכנסנת לחדר: לא אז הוא יבכה... שיער חום: לא שיער שחור:משנה שיער בלונדיני:לי שיער ג'ינג'י:השיער איפור: לאא תודעע יכול להצחיק אותך בכל רגע נתון: כןןןןן נאמן:ברור מנגן בגיטרה: חחחחחחחחח לא חייב בתופים: לא חייב שר: כן שרירים: קצת רזה מאוד\דקיק: למה לא גפרור.. מקל מחט חחחחחחח מצייר יפה: הוא לא חייב לצייר לא אוכל בשר: טוב אני צימחונית אז שיעשה מה שבא לו... שיער ארוך: לא כל כך ארוך.. ואחד כללי אילו: 1.אילו היית אלוהים-מה הדברים העיקריים שהיית משנה בעולם? את המלחמות והשלום והדברים הכי הכי 2.אילו היית חולם חלום נפלא והיו נותנים לך אפשרות להמשיך לחיות את החלום במקום המציאות שלך,האם היית רוצה להמשיך לחיות את החלום או בכל זאת להתעורר לחייך המציאותיים? הייתי מתה להמשיך את החלום למציאות 3.אילו היית מיליארדר-האם היית עובד בכל זאת? כן ברור למיקרה שיגמר הכסף 4.אילו הייתה לך אפשרות לגנוב בגרויות ולאחר מכן גם תואר ראשון ושני של איזה אדם גאון,מבלי שאף אחד יידע מכך,האם היית עושה את זה? לא 5.אילו לרצוח היה מותר ומקובל-אתה מאמין שהיית רוצח עד היום כמה אנשים שיצא לך להכיר? כן 6.אילו היית יכול להעניק חיים מושלמים לבן אדם מסויים בעולם(פרט ממך!)-מי זה היה? אמ.... 7.אילו היה אפשר לאכול ללא הגבלה מבלי להשמין ומבלי בעיות בריאות כאלה ואחרות-כמה ארוחות היית אוכל ביום,לדעתך?נסה לפרט גם כמה היית אוכל באותן ארוחות... הייתי אוכלת המון המוןם המון המון!!!!! שוקולד בעיקרר 8.אילו היית ראש בעירך-האם אתה חושב שתושביי העיר היו מרוצים מתיפקודך? אולי 9.אילו החיות היו חכמות ומפותחות כבני האדם-מה היה קורה לדעתך?איך העולם היה נראה? אחרת לגמרי זה או זה: 1.מי לדעתך מנצח בקרב-סופרמן או מוחמד עלי(מתאגרף לשעבר)? סופרמן 2.מה יותר מגניב-פיות או מלאכים? מלאכים 3.שתייה קרה או חמה? חמה 4.עוף או נקניקיות? נקנקיות 5.מה יותר מרגיז-להירטב במיים באמצע הרחוב,או לחטוף קרמבו על הראש בזמן מסיבה? שום דבר מהדברים לא מרגיז 6.סבתא או סבא? אין לי סבא משום צב והסבתא שלי מרגיזה אז בו נומאר לא זה ולא זה 7.מה יותר יפה-עיניים חומות או כחולות? כחולות ברור 8.סוודר או מעיל? מעיל 9.שקט או רעש? שקט 10.מרק או דייסה? מרק 11.מיסטיקה או פסיכולוגיה?פסיכולוגיה 12.מי יפה יותר-אליענה בקייר או יעל שרוני? מי זאת יעל שרוני? שאלות אסוציאציות: 1.אורלנדו בלום בית 2.יין:שתיה 3.שמחה:אושר 4.ריקודים:לירקוד 5.ציפור: חיה 6:מוזיקה:רעשש 7.בעלי חיים:ה12 חיות שיש לדאגי 8.ג'ינס: מיכנס 9.חיים: מוות 10.מוות:אושר 11.אהבה: אוווווו 12.שינאה: מישו מסויים 13.ילדים: שמחה 14.הורים: מעצבנים 15.חברים: טובים דברים אהובים: אוכל 1.מאכל אהוב? פתות 2.שתייה אהובה?מים 3.אומניי מוזיקה אהובים? דאגי וכל השאר.. 4.עונה אהובה?חורפפ 5.צבע אהוב?אדום כחול 6.רגש אהוב?אהבה 7.מתקן לונה-פארק אהוב? לא זוכרת 8.חיה אהובה?כלבבב 9.חמש האנשים האהובים ביותר? דאגי אני עצמי ואנוכי ואין עוד אחד 10.סרט אהוב? לא זוכתר איך קוראים לו נקווה שעניתי בשאלון הראשון כמו שצריך...

Hip Hop star

New member
עונה../images/Emo3.gif

תודה רבה קרין!
מדליק אותך בבנים או לא? גבוה ממך:עדיף נמוך ממך:לא משנה לי יש לו גשר:לא משנה מתלבש סטייליסטי:איך שבא לו מתלבש בסיגנון רחוב:סביר מתלבש גותי:אממממממממ עיניים כחולות:
עיניים ירוקות:
עיניים בצבע דבש:
עיניים חומות:
שותה אלכוהול:איכס
מרכיב משקפיים:לא מפריע כלל
עוסק בספורט:שיהיה לו בכיף מחייך הרבה:זאת רק תוספת חיובית
מתקשר רק כדי להגיד היי:איזה חמוד
מחמיא לך:
מגלח את הרגליים שלו:אם הוא רוצה עונד תכשיטים:בעעעעעעעע שיער פנים (זקן,שפם):לא מפריע מחייך כשאת נכנסנת לחדר:זה יהי מאוד חמוד
שיער חום:
שיער שחור:
שיער בלונדיני:
שיער ג'ינג'י:
איפור:
יכול להצחיק אותך בכל רגע נתון:
נאמן:הכי טוב
מנגן בגיטרה:כישרון שלו
בתופים:כישרון נוסף
שר:כישרו נו
שרירים:לא בהגזמה רזה מאוד\דקיק:גם לא בהגזמה מצייר יפה:אומן לא אוכל בשר:נמנמנמנ....בעיה שלו שיער ארוך:לא בהגזמה ואחד כללי אילו: 1.אילו היית אלוהים-מה הדברים העיקריים שהיית משנה בעולם?אני לא אהיה אלוהים 2.אילו היית חולם חלום נפלא והיו נותנים לך אפשרות להמשיך לחיות את החלום במקום המציאות שלך,האם היית רוצה להמשיך לחיות את החלום או בכל זאת להתעורר לחייך המציאותיים?להמשיך לחלום 3.אילו היית מיליארדר-האם היית עובד בכל זאת?לא 4.אילו הייתה לך אפשרות לגנוב בגרויות ולאחר מכן גם תואר ראשון ושני של איזה אדם גאון,מבלי שאף אחד יידע מכך,האם היית עושה את זה?לא 5.אילו לרצוח היה מותר ומקובל-אתה מאמין שהיית רוצח עד היום כמה אנשים שיצא לך להכיר?לא 6.אילו היית יכול להעניק חיים מושלמים לבן אדם מסויים בעולם(פרט ממך!)-מי זה היה?אף אחד כולל אני 7.אילו היה אפשר לאכול ללא הגבלה מבלי להשמין ומבלי בעיות בריאות כאלה ואחרות-כמה ארוחות היית אוכל ביום,לדעתך?נסה לפרט גם כמה היית אוכל באותן ארוחות...אמ....מסדור...גלא ידועת 8.אילו היית ראש בעירך-האם אתה חושב שתושביי העיר היו מרוצים מתיפקודך?לא 9.אילו החיות היו חכמות ומפותחות כבני האדם-מה היה קורה לדעתך?איך העולם היה נראה?זה לא יקרה ואני לא יודעת איך הוא היה נהיה זה או זה: 1.מי לדעתך מנצח בקרב-סופרמן או מוחמד עלי(מתאגרף לשעבר)?סופרמן 2.מה יותר מגניב-פיות או מלאכים?מלאכים 3.שתייה קרה או חמה?קרה 4.עוף או נקניקיות?עוף 5.מה יותר מרגיז-להירטב במיים באמצע הרחוב,או לחטוף קרמבו על הראש בזמן מסיבה?להרטב באמצע הרחוב 6.סבתא או סבא?לא יכולה לבחור 7.מה יותר יפה-עיניים חומות או כחולות?שאלה קשה 8.סוודר או מעיל?מעיל 9.שקט או רעש?שקט 10.מרק או דייסה?מרק 11.מיסטיקה או פסיכולוגיה?מיסטיקה 12.מי יפה יותר-אליענה בקייר או יעל שרוני?
שאלות אסוציאציות: 1.אורלנדו בלום-שר הטבעות 2.יין:תירוש 3.שמחה:זר פרחים 4.ריקודים:מסיבה 5.ציפור:אוריאל שאלתיאל 6:מוזיקה:ריקודים 7.בעלי חיים:טבע 8.ג'ינס:בגדים 9.חיים:כיף 10.מוות:סוף 11.אהבה:אשליה 12.שינאה:דבר מיותר/היטלר 13.ילדים:תמימות 14.הורים:אחריות 15.חברים:נאמנות דברים אהובים: 1.מאכל אהוב?אממממממממממממ 2.שתייה אהובה?תפוזים 3.אומניי מוזיקה אהובים?דסטניז צ'יילד,פייטסטאר,מקפליי..כל מיני... 4.עונה אהובה?אביב 5.צבע אהוב?שחור 6.רגש אהוב?שלווה 7.מתקן לונה-פארק אהוב?טופ ספיד 8.חיה אהובה?סוס 9.חמש האנשים האהובים ביותר?אנכי,אמא,אלון,לירון,יוליה,מעיין 10.סרט אהוב?טיטניק תודה שוב פעם קרין!

sharon5592

New member
עונה../images/Emo9.gif

תודה קרין
מדליק אותך בבנים או לא? גבוה ממך: כן נמוך ממך: לא יש לו גשר: לא מתלבש סטייליסטי: האממ נראה לי מתלבש בסיגנון רחוב: לא יודעת מתלבש גותי: לא עיניים כחולות: כן עיניים ירוקות: כן עיניים בצבע דבש: כן עיניים חומות: האממ אולי
שותה אלכוהול: בעע לא מרכיב משקפיים: האממ אולי
עוסק בספורט: כן מחייך הרבה: כן מתקשר רק כדי להגיד היי: לא יודעת .. נראה לי מחמיא לך: נראה לי שכן
מגלח את הרגליים שלו: בעעעע איכסס לא עונד תכשיטים: האממ אולי
שיער פנים (זקן,שפם): האממ לא יודעת מחייך כשאת נכנסנת לחדר: כן שיער חום: כן שיער שחור: כן שיער בלונדיני: כן שיער ג'ינג'י: לא איפור: לאא יכול להצחיק אותך בכל רגע נתון: כן נאמן: כן מנגן בגיטרה: כן בתופים: כן שר: כן שרירים:כן רזה מאוד\דקיק: לא מצייר יפה: האממ לא משנה .. לא אוכל בשר: לא משנה ... שיער ארוך: האממ כן תלוי ואחד כללי אילו: 1.אילו היית אלוהים-מה הדברים העיקריים שהיית משנה בעולם?מלחמות ודברים רעים ומחלות וגם בדרך ההיתי מעלימה כמה אנשים
2.אילו היית חולם חלום נפלא והיו נותנים לך אפשרות להמשיך לחיות את החלום במקום המציאות שלך,האם היית רוצה להמשיך לחיות את החלום או בכל זאת להתעורר לחייך המציאותיים? להמשיך לישון ולחלום
3.אילו היית מיליארדר-האם היית עובד בכל זאת? כן
4.אילו הייתה לך אפשרות לגנוב בגרויות ולאחר מכן גם תואר ראשון ושני של איזה אדם גאון,מבלי שאף אחד יידע מכך,האם היית עושה את זה? לא
5.אילו לרצוח היה מותר ומקובל-אתה מאמין שהיית רוצח עד היום כמה אנשים שיצא לך להכיר? כןןןןןן!!!!!
6.אילו היית יכול להעניק חיים מושלמים לבן אדם מסויים בעולם(פרט ממך!)-מי זה היה?האמממ 7.אילו היה אפשר לאכול ללא הגבלה מבלי להשמין ומבלי בעיות בריאות כאלה ואחרות-כמה ארוחות היית אוכל ביום,לדעתך?נסה לפרט גם כמה היית אוכל באותן ארוחות...ההיתי אוכלת הרבה פיצה ועוגות ודברים כאלו
8.אילו היית ראש בעירך-האם אתה חושב שתושביי העיר היו מרוצים מתיפקודך? לא
9.אילו החיות היו חכמות ומפותחות כבני האדם-מה היה קורה לדעתך?איך העולם היה נראה? לא טוב
... זה או זה: 1.מי לדעתך מנצח בקרב-סופרמן או מוחמד עלי(מתאגרף לשעבר)?סופרמןןן
2.מה יותר מגניב-פיות או מלאכים?פיות
3.שתייה קרה או חמה? קרה 4.עוף או נקניקיות? עוף 5.מה יותר מרגיז-להירטב במיים באמצע הרחוב,או לחטוף קרמבו על הראש בזמן מסיבה? לחטוף קרמבו על הראש באמצבע מסיבה פאדיחותת 6.סבתא או סבא? שניההםם
7.מה יותר יפה-עיניים חומות או כחולות? כחולות
8.סוודר או מעיל? מעיל 9.שקט או רעש? שקטט 10.מרק או דייסה? מרק 11.מיסטיקה או פסיכולוגיה? האממ 12.מי יפה יותר-אליענה בקייר או יעל שרוני?אליענה שאלות אסוציאציות: 1.אורלנדו בלום שודדי הקריבים
נראה לי 2.יין: אדום 3.שמחה: כיף 4.ריקודים: מוזיקה 5.ציפור: נוצות
6:מוזיקה:מקפליי
7.בעלי חיים: כלב 8.ג'ינס: האמממ
דני
אין קשר
(ג'ינס... ג'ונס..
9.חיים: האממ 10.מוות: האממ 11.אהבה: דניי
12.שינאה: כמה אנשים שאני מכירה 13.ילדים: האממ 14.הורים: אמא ואבא
15.חברים:כיףף
דברים אהובים: 1.מאכל אהוב? זה משתנה הרבה ... 2.שתייה אהובה? קולה
3.אומניי מוזיקה אהובים? מקפליייי
ועוד
4.עונה אהובה? חורף
5.צבע אהוב? שחור וורוד 6.רגש אהוב?האממ 7.מתקן לונה-פארק אהוב? הדבר הזה שמסתובב
מאיפה לי לדעת איך קוראים לזה 8.חיה אהובה? כלבב 9.חמש האנשים האהובים ביותר? המשפחה שלי האממ מקפליי חברות כתבתי את זה בכללי
10.סרט אהוב? מלחמת העולמות

simpsonit

New member
עונה!!!

מחשב מפגר!!! עונה... גבוה ממך:רצוי נמוך ממך:לא יש לו גשר:תלוי מתלבש סטייליסטי:לא מתלבש בסיגנון רחוב:לא מתלבש גותי:לפעמים
עיניים כחולות:כן! עיניים ירוקות:כן!! עיניים בצבע דבש:כן!! עיניים חומות:כן!! שותה אלכוהול:לא מרכיב משקפיים:תלוי.. עוסק בספורט:אולי מחייך הרבה:רצוי מאוד מתקשר רק כדי להגיד היי:בעד מחמיא לך:
מגלח את הרגליים שלו:לא עונד תכשיטים:לא שיער פנים (זקן,שפם):לא אכפת.. מחייך כשאת נכנסנת לחדר:רצוי שיער חום:כןןן שיער שחור:כןןן שיער בלונדיני:כןן שיער ג'ינג'י:נחמד.. איפור:לא מתנגדת יכול להצחיק אותך בכל רגע נתון:
נאמן:רצוי במיוחד! מנגן בגיטרה:רצוי מאוד! בתופים:למה לא.. שר:כן שרירים:אממ רזה מאוד\דקיק:לא מצייר יפה:כן רצויי לא אוכל בשר:לא שיער ארוך:אממ.. ואחד כללי אילו: 1.אילו היית אלוהים-מה הדברים העיקריים שהיית משנה בעולם?הרבה.. 2.אילו היית חולם חלום נפלא והיו נותנים לך אפשרות להמשיך לחיות את החלום במקום המציאות שלך,האם היית רוצה להמשיך לחיות את החלום או בכל זאת להתעורר לחייך המציאותיים?מעדיפה לחיות את המציאות 3.אילו היית מיליארדר-האם היית עובד בכל זאת?כן! 4.אילו הייתה לך אפשרות לגנוב בגרויות ולאחר מכן גם תואר ראשון ושני של איזה אדם גאון,מבלי שאף אחד יידע מכך,האם היית עושה את זה?לא! 5.אילו לרצוח היה מותר ומקובל-אתה מאמין שהיית רוצח עד היום כמה אנשים שיצא לך להכיר?לא! 6.אילו היית יכול להעניק חיים מושלמים לבן אדם מסויים בעולם(פרט ממך!)-מי זה היה?זה קצת מאוחר אבל אם היא הייתה חיה כרגע אז לסבתא שלי! 7.אילו היה אפשר לאכול ללא הגבלה מבלי להשמין ומבלי בעיות בריאות כאלה ואחרות-כמה ארוחות היית אוכל ביום,לדעתך?נסה לפרט גם כמה היית אוכל באותן ארוחות...אמממ.. 8.אילו היית ראש בעירך-האם אתה חושב שתושביי העיר היו מרוצים מתיפקודך?אממ.. אולי.. ואולי לא. 9.אילו החיות היו חכמות ומפותחות כבני האדם-מה היה קורה לדעתך?איך העולם היה נראה? מלחמה בין החיות לבין בני האדם! זה או זה: 1.מי לדעתך מנצח בקרב-סופרמן או מוחמד עלי(מתאגרף לשעבר)?שתיהם מתים חחח סתם 2.מה יותר מגניב-פיות או מלאכים? פיות 3.שתייה קרה או חמה?קרה 4.עוף או נקניקיות? נקניקיות 5.מה יותר מרגיז-להירטב במיים באמצע הרחוב,או לחטוף קרמבו על הראש בזמן מסיבה? לחטוף קרמבו 6.סבתא או סבא?שתיהם 7.מה יותר יפה-עיניים חומות או כחולות? חומות 8.סוודר או מעיל?סוודר 9.שקט או רעש? שקט 10.מרק או דייסה?מרק 11.מיסטיקה או פסיכולוגיה?שתיהם 12.מי יפה יותר-אליענה בקייר או יעל שרוני?אף אחת שאלות אסוציאציות: 1.אורלנדו בלום : שחקן 2.יין:לבן 3.שמחה:חיוך 4.ריקודים:מנגינה 5.ציפור:עץ 6:מוזיקה:תווים 7.בעלי חיים:ארנבת
8.ג'ינס:כחול 9.חיים:מתנה 10.מוות:סוף 11.אהבה:חיים 12.שינאה:מיותר 13.ילדים:אושר 14.הורים:משפחה 15.חברים:כיף דברים אהובים: 1.מאכל אהוב?פירה ושניצל 2.שתייה אהובה?קולה 3.אומניי מוזיקה אהובים?הרבה.. 4.עונה אהובה?אביב 5.צבע אהוב?שחור 6.רגש אהוב?שמחה 7.מתקן לונה-פארק אהוב?רכבות הרים.. ורצוי גבוהות ומהירות! 8.חיה אהובה?כלב 9.חמש האנשים האהובים ביותר?אין דבר כזה.. כל מי שחבר שלי או קרוב אליי אהוב עליי בגלל זה הם קרובים אלי 10.סרט אהוב?המופע של טרומן!!! טנקס למי שעשתה את השאלון..

simpsonit

New member
אממ...

אני לא מכירה אותך.. סורי... בכל מקרה.. אני לא מצליחה לפתוח את העולמות האלה.. :\ אל תיעלבי.. אממ ... בואי נכיר..חח אני ספיר בת 14 מאופקים..זה הכי כללי ...ואת??

adida179

New member
עונה=]

מדליק אותך בבנים או לא? גבוה ממך:מדליק. נמוך ממך:גם מדליק. יש לו גשר:לא... מתלבש סטייליסטי:מדליק. מתלבש בסיגנון רחוב:מדליק. מתלבש גותי: מדליק. עיניים כחולות:מדליק מאוד עיניים ירוקות:מאוד מאוד. עיניים בצבע דבש:גם עיניים חומות:אממ..גם. שותה אלכוהול:לא. מרכיב משקפיים:לא..אבל זה לא כזה נורא.. עוסק בספורט:לא מחייך הרבה:מאוד מדליק. מתקשר רק כדי להגיד היי:גם.. מחמיא לך:מדליק. מגלח את הרגליים שלו:לא עונד תכשיטים:לא שיער פנים (זקן,שפם):לא מחייך כשאת נכנסנת לחדר:מאוד שיער חום:מדליק. שיער שחור:מדליק. שיער בלונדיני:מדליק מדליק. שיער ג'ינג'י:מדליק מדליק[רופרט] שכחת שיער אדום!!וזה גם מדליק. איפור:לא ממש. יכול להצחיק אותך בכל רגע נתון:מאוד מדליק. נאמן:מדליק מנגן בגיטרה:מדליק מדליק. בתופים:גם שר:גם שרירים:לא כל כך. רזה מאוד\דקיק:חח אולי.. מצייר יפה:לא כל כך משנה.. לא אוכל בשר:עם מי אני יאכל המבורגר? שיער ארוך:מדליק הכי הכי=] ואחד כללי אילו: 1.אילו היית אלוהים-מה הדברים העיקריים שהיית משנה בעולם?את הצרות. 2.אילו היית חולם חלום נפלא והיו נותנים לך אפשרות להמשיך לחיות את החלום במקום המציאות שלך,האם היית רוצה להמשיך לחיות את החלום או בכל זאת להתעורר לחייך המציאותיים? מה? 3.אילו היית מיליארדר-האם היית עובד בכל זאת?לא נראה לי. 4.אילו הייתה לך אפשרות לגנוב בגרויות ולאחר מכן גם תואר ראשון ושני של איזה אדם גאון,מבלי שאף אחד יידע מכך,האם היית עושה את זה?לא חושבת. 5.אילו לרצוח היה מותר ומקובל-אתה מאמין שהיית רוצח עד היום כמה אנשים שיצא לך להכיר?חח אולי.. 6.אילו היית יכול להעניק חיים מושלמים לבן אדם מסויים בעולם(פרט ממך!)-מי זה היה?למשפחה שלי. 7.אילו היה אפשר לאכול ללא הגבלה מבלי להשמין ומבלי בעיות בריאות כאלה ואחרות-כמה ארוחות היית אוכל ביום,לדעתך?נסה לפרט גם כמה היית אוכל באותן ארוחות...הייתי אוכלת הכל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!בלי הגבלות זמן!! 8.אילו היית ראש בעירך-האם אתה חושב שתושביי העיר היו מרוצים מתיפקודך?לא רוצה להיות ראש העיר שלי,פיחס 9.אילו החיות היו חכמות ומפותחות כבני האדם-מה היה קורה לדעתך?איך העולם היה נראה?מוזר:s זה או זה: 1.מי לדעתך מנצח בקרב-סופרמן או מוחמד עלי(מתאגרף לשעבר)?אממ.. 2.מה יותר מגניב-פיות או מלאכים?שניהם. 3.שתייה קרה או חמה?קרה 4.עוף או נקניקיות?עוף[נקניקיות זה פיכס.] 5.מה יותר מרגיז-להירטב במיים באמצע הרחוב,או לחטוף קרמבו על הראש בזמן מסיבה?לחטוף קרמבו על הראש אני מניחה. 6.סבתא או סבא?שניהם. 7.מה יותר יפה-עיניים חומות או כחולות?כחולות 8.סוודר או מעיל?סוודר 9.שקט או רעש?רעש 10.מרק או דייסה?מרק 11.מיסטיקה או פסיכולוגיה?מיסטיקה 12.מי יפה יותר-אליענה בקייר או יעל שרוני?פיכס שתיהן. שאלות אסוציאציות: 1.אורלנדו בלום: חתיך 2.יין:אלכוהול. 3.שמחה:אהבה. 4.ריקודים:מסיבה 5.ציפור:יונה 6:מוזיקה:מקפליי 7.בעלי חיים:כלב 8.ג'ינס:מכנס 9.חיים:טובים 10.מוות:קורה. 11.אהבה:דאגי.[חח סתם] 12.שינאה:אפס וחרא. 13.ילדים:שלי ושל דאגי?! 14.הורים:אני ודאגי?! 15.חברים:כיף דברים אהובים: 1.מאכל אהוב?ספגטי 2.שתייה אהובה?ספרייט 3.אומניי מוזיקה אהובים?מקפליי,סוד,באסטד ועוד הרבה. 4.עונה אהובה?אביב 5.צבע אהוב?סגול או כחול 6.רגש אהוב?אהבה. 7.מתקן לונה-פארק אהוב?בלונה פארק?אממ המגלשות מים האלו.. 8.חיה אהובה?כלב 9.חמש האנשים האהובים ביותר?אמא,אבא,אח שלי,אחותי ואחותי השניה. 10.סרט אהוב?אין לי.

lim02

New member
אוהבת שאלונים!! ומשעמם לי..

גבוה ממך: כן נמוך ממך: לא יש לו גשר: אין בעיה מתלבש סטייליסטי: בסדר. מתלבש בסיגנון רחוב: אין בעיה. אבל לא עד כדי כך. מתלבש גותי: לא כ"כ עיניים כחולות: כן עיניים ירוקות:כן עיניים בצבע דבש:כן עיניים חומות: כן שותה אלכוהול: לא כ"כ.. במיוחד לא בגיל הזה. מרכיב משקפיים: אין בעיה עוסק בספורט: ברור. מחייך הרבה: אוי. כן! מתקשר רק כדי להגיד היי: כן! כ"כ כן מחמיא לך: כן מגלח את הרגליים שלו: לא. עונד תכשיטים: תלוי איזה שיער פנים (זקן,שפם): אם מתאים לו.. למה לא? מחייך כשאת נכנסנת לחדר: כן שיער חום: כן שיער שחור: כן שיער בלונדיני: כן שיער ג'ינג'י: לא. אוח מגעיל מצידי אבל איפור: לא יכול להצחיק אותך בכל רגע נתון: כן :) נאמן: ברור. מנגן בגיטרה: כן בתופים:כן שר: כן שרירים: לא כ"כ רזה מאוד\דקיק: לא. בינוני. מצייר יפה: יא כן לא אוכל בשר: אין לי בעיה עם זה. שיער ארוך: זה נחמד, תלוי למי ואחד כללי אילו: 1.אילו היית אלוהים-מה הדברים העיקריים שהיית משנה בעולם? קיטצ' אבל הייתי עושה את האנשים טובים שלא חושבים רק על אינטרסים 2.אילו היית חולם חלום נפלא והיו נותנים לך אפשרות להמשיך לחיות את החלום במקום המציאות שלך,האם היית רוצה להמשיך לחיות את החלום או בכל זאת להתעורר לחייך המציאותיים? חלום 3.אילו היית מיליארדר-האם היית עובד בכל זאת? כן. בשביל הכיף. אבל פחות. הרבה פחות 4.אילו הייתה לך אפשרות לגנוב בגרויות ולאחר מכן גם תואר ראשון ושני של איזה אדם גאון,מבלי שאף אחד יידע מכך,האם היית עושה את זה? חח כן! אבל מה הייתי עושה עם זה? 5.אילו לרצוח היה מותר ומקובל-אתה מאמין שהיית רוצח עד היום כמה אנשים שיצא לך להכיר? לא 6.אילו היית יכול להעניק חיים מושלמים לבן אדם מסויים בעולם(פרט ממך!)-מי זה היה?משפחה שלי. 7.אילו היה אפשר לאכול ללא הגבלה מבלי להשמין ומבלי בעיות בריאות כאלה ואחרות-כמה ארוחות היית אוכל ביום,לדעתך?נסה לפרט גם כמה היית אוכל באותן ארוחות... הייתי אוכלת המון. שוקולדים ממקס ברנר, ג'חנון, אורז, עוגות, גלידות, שניצלים.. 8.אילו היית ראש בעירך-האם אתה חושב שתושביי העיר היו מרוצים מתיפקודך? לא כ"כ, אני לא יודעת מה עושה ראש עיר. כאילו מה באמת הוא עושה. 9.אילו החיות היו חכמות ומפותחות כבני האדם-מה היה קורה לדעתך?איך העולם היה נראה? מוזר. הם פשוט היו שולטות עלינו :\ מפחיד. זה או זה: 1.מי לדעתך מנצח בקרב-סופרמן או מוחמד עלי(מתאגרף לשעבר)? סופרמן 2.מה יותר מגניב-פיות או מלאכים? מלאכים 3.שתייה קרה או חמה? קרה 4.עוף או נקניקיות? עוף 5.מה יותר מרגיז-להירטב במיים באמצע הרחוב,או לחטוף קרמבו על הראש בזמן מסיבה? קרמבו 6.סבתא או סבא? שניהם 7.מה יותר יפה-עיניים חומות או כחולות?שניהם 8.סוודר או מעיל? מעיל 9.שקט או רעש? שקט 10.מרק או דייסה? מרק 11.מיסטיקה או פסיכולוגיה? פסיכולוגיה 12.מי יפה יותר-אליענה בקייר או יעל שרוני? אליענה בקייר שאלות אסוציאציות: 1.אורלנדו בלום- מדהים 2.יין: משכר 3.שמחה: אירוע 4.ריקודים: שמחה 5.ציפור: נחליאלי 6:מוזיקה: חיים 7.בעלי חיים:סנופ 8.ג'ינס: צמוד 9.חיים: מושלמים 10.מוות:אכזר 11.אהבה: מדהימה 12.שינאה: קנאה 13.ילדים: שלושה 14.הורים: הכי טובים שאפשר. 15.חברים: מדהימים דברים אהובים: 1.מאכל אהוב? אוכל של בית כזה. 2.שתייה אהובה? שוקו 3.אומניי מוזיקה אהובים?יש המון. מארון 5, קולדפליי, מקפליי, גרין דיי, קלי קלרקסון, אול אמריקן ריג'קט.. 4.עונה אהובה? אביב 5.צבע אהוב? כחול 6.רגש אהוב? אהבה 7.מתקן לונה-פארק אהוב? זה שעושה הכי הרבה לופים 8.חיה אהובה? כלב, סוס ודולפין 9.חמש האנשים האהובים ביותר? אבא, אמא, אחות, אח וסנופ? חח לא יודעת. כולם. 10.סרט אהוב? יש המון.

bar jones

New member
תודה בובה ../images/Emo99.gif

מדליק אותך בבנים או לא? גבוה ממך: יהה נמוך ממך: לא יש לו גשר: לא מפריע מתלבש סטייליסטי: עד גבול! והגבול דק! מתלבש בסיגנון רחוב: אמממ... מתלבש גותי: אמממ עיניים כחולות: כן עיניים ירוקות:כן עיניים בצבע דבש: כן עיניים חומות: כן שותה אלכוהול: לא מרכיב משקפיים: לא משנה לי עוסק בספורט: כן קצת מחייך הרבה: כןן מתקשר רק כדי להגיד היי: כןןןן מחמיא לך: כןן מגלח את הרגליים שלו: איכסס עונד תכשיטים: אממממ.. מעט משו אישי אז לא מפריע לי שיער פנים (זקן,שפם): טיפה מחייך כשאת נכנסנת לחדר: כןן שיער חום: כן שיער שחור: כן שיער בלונדיני כן: שיער ג'ינג'י: לא.. איפור: לא יכול להצחיק אותך בכל רגע נתון:כן נאמן:כן מנגן בגיטרה: כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן בתופים: כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן שר: כןןן שרירים: לא רזה מאוד\דקיק: לא מצייר יפה: כןן לא אוכל בשר: לא שיער ארוך: לא ואחד כללי אילו: 1.אילו היית אלוהים-מה הדברים העיקריים שהיית משנה בעולם? אממממ נו... 2.אילו היית חולם חלום נפלא והיו נותנים לך אפשרות להמשיך לחיות את החלום במקום המציאות שלך,האם היית רוצה להמשיך לחיות את החלום או בכל זאת להתעורר לחייך המציאותיים? אם אני נשואה לדני בלחלום- מי יחזור למציאות 3.אילו היית מיליארדר-האם היית עובד בכל זאת? כן 4.אילו הייתה לך אפשרות לגנוב בגרויות ולאחר מכן גם תואר ראשון ושני של איזה אדם גאון,מבלי שאף אחד יידע מכך,האם היית עושה את זה? חייבת לומר שהייתי בדילמה 5.אילו לרצוח היה מותר ומקובל-אתה מאמין שהיית רוצח עד היום כמה אנשים שיצא לך להכיר? לא 6.אילו היית יכול להעניק חיים מושלמים לבן אדם מסויים בעולם(פרט ממך!)-מי זה היה? מא שלי 7.אילו היה אפשר לאכול ללא הגבלה מבלי להשמין ומבלי בעיות בריאות כאלה ואחרות-כמה ארוחות היית אוכל ביום,לדעתך?נסה לפרט גם כמה היית אוכל באותן ארוחות... המוןןןןןןןןןןןןןןןןן כי יש הרבה שוקולדים שאני אוהבת 8.אילו היית ראש בעירך-האם אתה חושב שתושביי העיר היו מרוצים מתיפקודך? לטובתם
9.אילו החיות היו חכמות ומפותחות כבני האדם-מה היה קורה לדעתך?איך העולם היה נראה? לא לא לא... תפקידי למשול בהם.. שיהיו טיפשות.. זה או זה: 1.מי לדעתך מנצח בקרב-סופרמן או מוחמד עלי(מתאגרף לשעבר)? סופרררמןן 2.מה יותר מגניב-פיות או מלאכים? פיות 3.שתייה קרה או חמה? חמה 4.עוף או נקניקיות? לא ולא 5.מה יותר מרגיז-להירטב במיים באמצע הרחוב,או לחטוף קרמבו על הראש בזמן מסיבה? קרמבו במסיבה 6.סבתא או סבא? גם וגם 7.מה יותר יפה-עיניים חומות או כחולות? גם וגם 8.סוודר או מעיל? גם וגם 9.שקט או רעש? אמממ תלוי מה המוד 10.מרק או דייסה? מרק , פויה דייסה 11.מיסטיקה או פסיכולוגיה? מיסטיקה יותר מושכת אותי בינתיים 12.מי יפה יותר-אליענה בקייר או יעל שרוני? יעל שרוני שאלות אסוציאציות: 1.אורלנדו בלום טרויה 2.יין: פסח 3.שמחה: רבה אביב הגיע פסח בא 4.ריקודים: מועדון 5.ציפור: עפרה חזה ז"ל(יש לה שיר "כמו ציפור") 6:מוזיקה: חייםםםם 7.בעלי חיים:רייי
8.ג'ינס: הכי נוח 9.חיים: חברות ומשפחה 10.מוות: מלאכים.. 11.אהבה: דני 12.שינאה: :( 13.ילדים: בר וטום 14.הורים: אמא! 15.חברים: ענבלי דברים אהובים: 1.מאכל אהוב? שוקולד 2.שתייה אהובה? אייס קפה 3.אומניי מוזיקה אהובים? מקפליי 4.עונה אהובה? חורף 5.צבע אהוב?סגול 6.רגש אהוב?אהבה 7.מתקן לונה-פארק אהוב? טופ ספין 8.חיה אהובה? ריי 9.חמש האנשים האהובים ביותר? אמא אנג'י ענבלי נופי דור דני אדי טנט אלה חני דנה נופרי מרב דיט.. סבתאא וסבבאאא 10.סרט אהוב? טרויה

לושהה

New member
אני [=

תודה!
הצלת אותי מהשיעמום.. אחד על בנים מדליק אותך בבנים או לא? גבוה ממך: מאוד.
נמוך ממך: ממש לא. יש לו גשר: גמלי עומד להיות, אז לא מאוד איכפת לי.
מתלבש סטייליסטי: ממ..תלוי/= מתלבש בסיגנון רחוב: לא. מתלבש גותי: לא. עיניים כחולות: מאוד מאוד מאוד.
עיניים ירוקות: גם. עיניים בצבע דבש: פחות. עיניים חומות: לא. שותה אלכוהול: לא. מרכיב משקפיים: לא. עוסק בספורט: מאוד.
מחייך הרבה: מאוד.
מתקשר רק כדי להגיד היי: יאא הכי.
מחמיא לך: ברור. מגלח את הרגליים שלו: חח לא. עונד תכשיטים: לא. שיער פנים (זקן,שפם): לא. מחייך כשאת נכנסנת לחדר: כן.
שיער חום: לא. שיער שחור: לא. שיער בלונדיני: כע. שיער ג'ינג'י: כע.
איפור: לא. יכול להצחיק אותך בכל רגע נתון: כן. נאמן: כן. מנגן בגיטרה: כןן!
בתופים: יאא כהה
שר: יאפ.
שרירים: ממ..לא ממש. רזה מאוד\דקיק: ממש לא. מצייר יפה: כןן. לא אוכל בשר: לא איכפת לי.
שיער ארוך: ממ..תלוי אצל מי.

לושהה

New member
חלק 2 ../images/Emo3.gif

ואחד כללי אילו: 1. אילו היית אלוהים- מה הדברים העיקריים שהיית משנה בעולם? לאדעת..
2. אילו היית חולם חלום נפלא והיו נותנים לך אפשרות להמשיך לחיות את החלום במקום המציאות שלך, האם היית רוצה להמשיך לחיות את החלום או בכל זאת להתעורר לחייך המציאותיים? להתעורר לחיים המציאותיים, כי הם לא כאלה נוראיים.
3. אילו היית מיליארדר- האם היית עובד בכל זאת? בטח..אם ייגמר הכסף באיזשהו שלב?!
4. אילו הייתה לך אפשרות לגנוב בגרויות ולאחר מכן גם תואר ראשון ושני של איזה אדם גאון, מבלי שאף אחד יידע מכך,האם היית עושה את זה? לא, מה הפואנטה?! אחרי זה שתרצה לעבוד ולא תדע כלום תסתבך. 5. אילו לרצוח היה מותר ומקובל- אתה מאמין שהיית רוצח עד היום כמה אנשים שיצא לך להכיר? לא. 6. אילו היית יכול להעניק חיים מושלמים לבן אדם מסויים בעולם(פרט ממך!)- מי זה היה? עדן. 7. אילו היה אפשר לאכול ללא הגבלה מבלי להשמין ומבלי בעיות בריאות כאלה ואחרות- כמה ארוחות היית אוכל ביום,לדעתך? נסה לפרט גם כמה היית אוכל באותן ארוחות... הייתי נשארת עם שלוש ארוחות רגילות, כמו עכשיו. 8. אילו היית ראש בעירך-האם אתה חושב שתושביי העיר היו מרוצים מתיפקודך? כע, נראלי שכה.
9. אילו החיות היו חכמות ומפותחות כבני האדם-מה היה קורה לדעתך? איך העולם היה נראה? מוזר.
זה או זה: 1. מי לדעתך מנצח בקרב- סופרמן או מוחמד עלי(מתאגרף לשעבר)? סופרמן.
2. מה יותר מגניב- פיות או מלאכים? שניהם מאגניבים.
3. שתייה קרה או חמה? קרה. 4. עוף או נקניקיות? עוף. 5. מה יותר מרגיז- להירטב במיים באמצע הרחוב,או לחטוף קרמבו על הראש בזמן מסיבה? להירטב במים באמצע הרחוב, רק כי מה הסיכויים שתחטוף קרמבו על הראש באמצע מסיבה?!
6. סבתא או סבא? לאדעת. 7. מה יותר יפה- עיניים חומות או כחולות? כחולות.
8. סוודר או מעיל? אפחד מהם. 9. שקט או רעש? תלוי מתי. 10. מרק או דייסה? מרק. 11. מיסטיקה או פסיכולוגיה? ממ.. 12. מי יפה יותר-אליענה בקייר או יעל שרוני? אליענה בקייר. שאלות אסוציאציות: 1. אורלנדו בלום:
2. יין: משקה.. 3. שמחה: שילר.
4. ריקודים: הדבר הכי שולט בארץ. 5. ציפור: חיה?.. 6. מוזיקה:
7. בעלי חיים: חמודים. 8. ג'ינס: הדבר היחיד שאני הולכת איתו, בערך.. 9. חיים: דבר שיש בו שמחה, שנאה, עצב, אהבה, מה לא?. 10. מוות: מה שקורה לכל אדם באיזשהו שלב. 11. אהבה: הדבר הכי טוב שיש לנו. 12. שינאה: מה שבא עם אהבה. 13. ילדים: אנחנו. 14. הורים: קרציות.
15. חברים: האנשים הכי חמודים בעולם. דברים אהובים: 1. מאכל אהוב? פיצה.
2. שתייה אהובה? קולה. 3. אומניי מוזיקה אהובים? באסטד, סימפל פלאן, באסטד. 4. עונה אהובה? אביב וסתיו. 5. צבע אהוב? ירוק, ורוד, שחור ולבן. 6. רגש אהוב? אהבה
7. מתקן לונה-פארק אהוב? הכוסות תה המסתובבות.
8. חיה אהובה? כלב. 9. חמש האנשים האהובים ביותר? אבאמא, עדן, זואי והדר. 10. סרט אהוב? ילדות רעות.

inbal287

New member
הוו מגניב../images/Emo9.gif, שלי../images/Emo9.gif.

מדליק אותך בבנים או לא?
גבוה ממך:
נמוך ממך:
יש לו גשר:
מתלבש סטייליסטי:
מתלבש בסיגנון רחוב:
מתלבש גותי:
עיניים כחולות: בערך עיניים ירוקות: הכי
עיניים בצבע דבש:
עיניים חומות:
שותה אלכוהול:
... לא שזה כזה משנה, אבל אני מעדיפה מישהו שלא בורח כל פעם שהוא רואה טיפת אלכוהול מרכיב משקפיים:
עוסק בספורט: זה סתם בונוס מחייך הרבה: רק שלא יתפסו לו השרירים בפנים
מתקשר רק כדי להגיד היי:
מחמיא לך:
[דה
] מגלח את הרגליים שלו:
!! עונד תכשיטים: תלוי, באמת שתלוי שיער פנים (זקן,שפם): רק זקן, ואחד נורמלי מחייך כשאת נכנסנת לחדר:
[דה
] שיער חום:
שיער שחור:
שיער בלונדיני: תלוי למי שיער ג'ינג'י:
[אבל לא ג'ינג'י איו... ג'ינג'י כמו של רופרט מה"פ] איפור: אני אוהבת בנים ששמים איפור
. אבל זה לא מתאים לכל אחד... יכול להצחיק אותך בכל רגע נתון:
נאמן:
מנגן בגיטרה:
... OMG... אין יותר מדליק מזה בתופים:
שר:
... טוב אולי זה יותר מדליק אותי מהגיטרה
שרירים: במידה רזה מאוד\דקיק: אני אוהבת שחיפים, אבל לא שחיפים חלזונות... חח... שחיפים עם טיפה גוף [כמו וילה
] מצייר יפה:
! לא אוכל בשר:
... עוד לא קרה לי אבל :$:$ שיער ארוך:
כללי
אילו:
1.אילו היית אלוהים-מה הדברים העיקריים שהיית משנה בעולם? לא מאמינה בו, מכך נובע שאנלא יכולה להיות הוא 2.אילו היית חולם חלום נפלא והיו נותנים לך אפשרות להמשיך לחיות את החלום במקום המציאות שלך,האם היית רוצה להמשיך לחיות את החלום או בכל זאת להתעורר לחייך המציאותיים? לחיות את החלום
3.אילו היית מיליארדר-האם היית עובד בכל זאת? כן 4.אילו הייתה לך אפשרות לגנוב בגרויות ולאחר מכן גם תואר ראשון ושני של איזה אדם גאון,מבלי שאף אחד יידע מכך,האם היית עושה את זה? כ"כ לא. אני בנאדם ממש הגון בקטעים כאלה... לא מעתיקה במבחנים וכו' 5.אילו לרצוח היה מותר ומקובל-אתה מאמין שהיית רוצח עד היום כמה אנשים שיצא לך להכיר? יש אנשים שלא מתים רק בגלל שאסור לרצוח 6.אילו היית יכול להעניק חיים מושלמים לבן אדם מסויים בעולם(פרט ממך!)-מי זה היה? אחים שלי 7.אילו היה אפשר לאכול ללא הגבלה מבלי להשמין ומבלי בעיות בריאות כאלה ואחרות-כמה ארוחות היית אוכל ביום,לדעתך?נסה לפרט גם כמה היית אוכל באותן ארוחות... אני לא אוכלת בכללי... אז זה שזה לא יגרום לי להשמין לא ישכנע אותי לאכול בכל מקרה 8.אילו היית ראש בעירך-האם אתה חושב שתושביי העיר היו מרוצים מתיפקודך? יאפ 9.אילו החיות היו חכמות ומפותחות כבני האדם-מה היה קורה לדעתך?איך העולם היה נראה? הרבה יותר טוב מאיך שהוא נראה היום
זה או זה:
1.מי לדעתך מנצח בקרב-סופרמן או מוחמד עלי(מתאגרף לשעבר)? סופרמן
2.מה יותר מגניב-פיות או מלאכים? פיות
3.שתייה קרה או חמה? המממ... חמה 4.עוף או נקניקיות? בשר = רצח! 5.מה יותר מרגיז-להירטב במיים באמצע הרחוב,או לחטוף קרמבו על הראש בזמן מסיבה? השני... למרות שהוא אף פעם לא קרה לי
6.סבתא או סבא? איך אפשר לשאול את זה בכלל?? 7.מה יותר יפה-עיניים חומות או כחולות? חומות 8.סוודר או מעיל? סוודר 9.שקט או רעש? רעש 10.מרק או דייסה? מרק 11.מיסטיקה או פסיכולוגיה? מיסטיקה 12.מי יפה יותר-אליענה בקייר או יעל שרוני? מי אלה?
שאלות אסוציאציות:
1.אורלנדו בלום שודדי הקאריבים [
ג'וני דפ
|ילד|] 2.יין: ספגטים 3.שמחה: חתונה 4.ריקודים: צוללת 5.ציפור: עורב 6:מוזיקה: חיים 7.בעלי חיים: בשר=רצח 8.ג'ינס: ציפי 9.חיים: מוזיקה 10.מוות: מלאך 11.אהבה: HIM 12.שנאה:
13.ילדים: שקד [אח שלי] 14.הורים: לבד 15.חברים:
דברים אהובים:
1.מאכל אהוב? כל דבר שיש בו תפו"א 2.שתייה אהובה? מים/קולה/פטל 3.אומניי מוזיקה אהובים? HIM,בלו ויש עוד המון 4.עונה אהובה? חורף
5.צבע אהוב? כתום
6.רגש אהוב? הממ עצב [השירים יוצאים יותר טוב ככה
] 7.מתקן לונה-פארק אהוב? יש לי פחד גבהים
8.חיה אהובה? ג'ירפה 9.חמש האנשים האהובים ביותר? עינב,אמא,גיא,סבאסבתא,אבא 10.סרט אהוב? רקוויאם לחלום

למעלה