20/10/2003 בוקר נפלא

rolan

New member
../images/Emo32.gif20/10/2003 בוקר נפלא../images/Emo70.gif

שיתחיל לנו יום נפלא... לנשם של עלמה ומורכב, שאיננו יודעים עדיין מה קורה, אבל קרוב לוודאי שנקבל דיווח... לגבר שממתין לי מעבר לשולחן העבודה לשחרית שתיכף תפציע מחוייכת אחרי יום קשה, אתמול.... להילה שרק הצטרפה וחובקה בחום ואהבה... ולכל מי שהיה לו קושי או כאב שיתעורר ליום קסום ונפלא כמו גם לכל שאר החברים שלנו.

בוקר טוב לכל חורפי ../images/Emo1.gif הבית

מה פה קורה פה? אין
אין הגפת תריסים? יאללה קומו יש בית ספר,עבודה בית וגנים.........

עלמה 3

New member
בוקר טוב לכל המאזינים והמאזינות |שמ

מקול ישראל
יום נפלא לכולם ובשורות טובות

עלמה 3

New member
היי רולן, האמת שאני עוברת ימים

כלילות, מסתבובת מתוסכלת עם תחושה נוראית, העידכון לגבי הנשם שהוא מחר חוזר לבית הספר, אחרי לחץ מסיבי הוא ישוב לשבת ליד החבר שלו....היא התנצלה מאד מגמגמת. אנחנו כולנו בתקווה שהמורה לא תשתמש בנקמנות ותהיה קשובה ורגישה יותר לצרכיו...מה שלא ראינו שיש בה כלל. ואנו ממשיכים במשימה המדינית , שאנשי החינוך במדינתנו יהיו איכתויים, קשובים, רגישים לצרכי ילדנו...ייענו מלחמה... תודה על ההתעניינות, ודאגתכם אני נחה וישוב אליכם בערב. עלמה

ענבר יקרה

חוסר באויר זה מצב לא קל,אם תשתפי קצת יותר אולי נצליח לספק לך מעט חמצן .

חמצן דחוס בבקשה ../images/Emo98.gif

דווקא הבוקר באתי בקול אופטימי אבל כנראה שהשלילה שנחבאה שם הוציאה אותי לאור. הבוקר "גנבתי" לי כמה שעות של אין עבודה, ומכאן אנחת הרווחה הגדולה שיצאה מפי. אני בדרך כלל לא מפסיקה לקטר על קריסטי בעול הפירנוס. יש לי עבודה שאני נורא אוהבת, אבל אפשר להנות ממנה רק כאשר היא במסורה. מאז גרושי נאלצתי להגדיל מאד את מספר שעות עבודתי, וזה לא נותן לי מנוחה לרגע. אני שחוקה עד העצם, בלי שום יכולת לראות עתיד של קצת פחות לחץ. מה אני אגיד לך,בטח לא אחדש כשאומר שלפרנס ולגדל שני ילדים לבד זו משימה פשוטה, אבל אצלי החלק של המליון שעות עבודה התיישב חזק על הוריד הראשי של היכולת לסחוב את החיים האלה, והוא סותם אותו אט אט.

ענבר

חבקי חזק את כל מליון השעות למרות הלחץ על הוריד. הסתימה עם קצת שמן זית תשתחרר. ישנם כמוני למשל שמשוועים לקצת עבודה ,אין ספק שקשה להחזיק בית וילדים מבלי שהוריד ילחץ ,אם יש חלון בחדרך פתחי אותו ,בטוח שהשמש תציץ אליך ותחייך. ואם לא הצלחתי להעלות בך חיוך קבלי בדיחה לשיפור .....

החלון שלי

נפתח רק בסופי שבוע. ולא תמיד מספיקה הנשימה לצלול את כל אורך הבריכה. (הבטחתי קיטורים נכון :) ? ) ו...תודה. זה נוגע.

rolan

New member
מי יודע, מי שמע../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

איפה הגברבר שלנו גבר בדרכו... לא מתאים לך להיעלם כך סתם... ממתינים לקריאת התרנגול.... |קוקוריקו|

למעלה