20.6- תעודות!

זוועתי../images/Emo67.gif

חופש גדול אחרון. שנה הבאה אני אזכה לראות רק את הצבא אחרי הבית ספר >_>

STA1

New member
אצלי זה גם מכיתה א'-ח' וזה מבאס..

כי אני עולה לכיתה ח' והכל אבל אין לי טעם לבוא לבצפר מה20 לחודש עד ה30 כי אנחנו לא לומדים ורק מחזירים ספרים והכל זה שיעורים חופשיים..איזה כיף..ממש לא!!! עדיף להישאר בבית במזגן על המיטה ולישון עד מאוחר.. אבל עדיין זה לא משנה כי יש לנו דווקא דברים נחמדים לפעמים לוקחים אותנו לבריכה ליום שלם להתקרר קצת!!! אבל עם כיתות ו' בעע..דוחים הן (המורות) קוראות לזה "יום גיבוש" ואנחנו (שכבת ז') קוראים לזה "יום בריכה" חח.. בהצלחה לכולם בצבא ובהצלחה לכולם בחטיבה ובהצלחה לכולם בתיכון..

f10

New member
גם אני ב י"א

אף אחד לא אמר שנתגייס מיד אחרי סיום י"ב, ושלא יהי הלנו חופש (אח שלי התגייס במרץ
היו לו 9 חודשים של חופש
)

הגיוני מאוד...

אבל יש כאלה שכן מתגייסים ישר אחרי לימודים. זה ממש תלוי בהם, ולא בנו. בסופו של דבר תמיד משנים את התאריך גיוס :)

תחשוב כמה משעמם זה

שכל החברים שלך בצבא וכל מה שיש לך לעשות זה לשבת בבית ולהשתעמם כל היום. אם זה יקרה לי, אני אתחרפן for sure! אבל מצד שני אני לא יכולה להתגייס בחורף ואני די קטנה (28.6) אז אין מצב שיגייסו אותי בקיץ נראה לי.. אז זו בעיה ):.

KaUrO DoNo

New member
תעודה לא רעה

הכל 70+ אז אני מרוצה. אני כבר רגילה שחצי מתעודה נכשלים..השתפרתי! וזהו, נשארה בגרות אחת ואני חופשיייה!!! עד 17 לאוגסט (אני מתגייסת =/)

s h a r u s

New member
חחח אני בחטיבה..

טוב אני ת'אמת בכיתה ח' (עולה ל-ט')... הקיצר לי יש תעודה ממוצעת... נגיד מהציונים הגבוההים: ערבית-90 לשון והבעה-90 מקרא-100 (ולא היה מבחן היתה עבודה) ספרות-90 טכנולוגיה בעע-90 הקיצר כל השאר בין 80 ל-85... אני שונאת טכנולוגיה אבל כל הכיתה העתיקה חחח... כולם קיבלו מעל -90 (מעניין למה...) אההה ועוד פרט בגלל שאני "כל כך טוב" בחשבון ואנגלית אז יש לי 80 בהקבצה א' באנגלית ו-75 בחשבון ב-א'... הקיצר אני מקווה לקבל שנה הבאה רק מאיות...

f10

New member
אוי אני זוכר את כיתה ח'

הציונים שלך ירדו בתיכון - אני מבטיח. בכיתה ח' קיבלתי בתעודה בכל המקצועות 100 חוץ מ-2 (אני גאון): חינוך גופני (את האמת שלא הגיע לי 100) מחשבים (הגיע לי 100, אבל המורה הכלבה ידעה שאני טוב במחשבים אז היא הביאה לי 90 רק בגלל ש"יכלתי להשקיע יותר")

Tinty

New member
אצלי היא יצאה ככה ככה

הכל בין 70-85 (לא רע יחסית לשאר השכבה שלנו, אבל ההורים שלי טוענים שזו תעודה על הפנים, לילד מחונן כמוני). בשנה הבאה ילך הרבה יותר טוב - במיוחד לאחר שאעבור לכיתה עם החברים שלי, שחלקם במקרה גם חרשנים ולומדים בכיתת מופ"ת (תעודות בגרות בי', תואר ראשון בי"ב)

מכירה..

והקטע עם הבגרות והתואר (שאגב אצלנו ביא..) זה מה שנורמלי.. רק בגלל זה הסכמתי לנסות ובגלל עוד כמה דברים שלא קשורים..

Nitzan122

New member
תעודה די טובה

ממוצע 91, לפחות החטיבה נגמרה
וואי אין מילים לתאר כמה שאני שונאת את המקום הזה.... ועכשיו חודשיים בלי בצפר

ayala65

New member
לא עידכנתי אותכם על תעודתי ../images/Emo11.gif

פאקינג תעודה מעולה!!!! ממוצע 91.5 בסימסטר וממוצע 92.5 בשנתי!!! אני רוצה לראות ת'בנרדם שיגיד שאני לא גאון !

Riot Boy

New member
את לא גאון../images/Emo168.gif

בחודש הבא אני בטח יבוא לחולון אז תראי אותי...

ayala65

New member
טחחחחחחחחחח

אעלק לא גאון. מה הממוצע שלך גאון קטן?

noy13pour

New member
התעודה שלי../images/Emo115.gif../images/Emo54.gif

זה ציון שנתי משוכלל של מחצית א וב' אנגלית - 85 הבעה והבנה - 85 היסטוריה - 95 חינוך גופני - 70 מדעים - 84 מורשת ישראל - 90 מתמטיקה - 85 ספרות - 98 ערבית - 73 שורשי ישראל - 65 של"ח - 75 תנך - 73

אני קיבלתי תעודות רק היום

אל תשאלו, הביצפר שלי חייב להיות מיוחד. אין לי מושג למה. בכלמקרה, הורדתי מ62 חיסורים (מחצית שעברה) ל19 המחצית הזאת!
מלכה!

למעלה