../images/Emo191.gif אפשר לספר קצת על הסילבסטר שלי?
כי היה לי פשוט מדהים*~* נסעתי עם כמה חברים מהשכבה ומשכבה מעליי לפסטיבל באשרם במדבר. שזה מין מתחם שאנטי כזה בשיטים [בערבה]. רק מדבר מסביב, הרבה סטלנים. מוזיקה טובה. היה פשוט משגע. הרבה הרבה זמן לא נהנתי כל כך
הרגשתי יפה, התחילו איתי אנשים, רקדתי כמו מטורפת, למדתי לנגן בדיג'... הכרתי אנשים. היה פשוט משגע. אפילו קיבלתי נשיקונת מראסטהמן 3: וגם שמתי עין על שני אנשים כל הריקודים, ובסוף הערב יצא שישבתי איתם על נרגילה
בקיצור היה כל כך כיף. אני פשוט בהיי מטורף ... ולמי שמתחשק קצת ציטוטים : אני: "יש הומור על הכוכב הכחול!" נועה: "יש הומור במושב מאחור." אני: "יש הומור על הריצפה הקרה!" כולם: "הרסת." חחח -- סיס: "ואי מקודם היה משהו מזה יפה. צד אחד היה ירח צד אחד שמש." אני: "יה! גם עכשיו! אה זה פרוג'קטור.." חחחחח -- על עטיפת בוטנים בילו: "דיז בוטנימס אר גרייט! [זה כתוב באנגלית כי הם אמריקאים] חחחחחחח -- אני: "תקשיבו ת'שיר החדש שהמצאתי: כשהייתי קטן היה לי חבר הוא אמר לי שהוא חושב שהוא ממזר, אני אמרתי לו כן הוא אמר לי שלא, אני אמרתי לו כן הוא אמר לי שלא" [ואז חפירות של שעה] ברלין: "אני לא מבין, הוא אומר לו שהוא ממזר ואז השני משכנע אותו שהוא ממזר?!" -- אני: "ואאעאע. כשחוזרים אני עושה קקי והולכת לישון." ברלין: "סקסי OO" חחחחח --- לא משהו מצחיק, אבל זה עשה לי טוב. מישהו בא אליי בפסטיבל- "ואייי . את דומה רצח לידידה שלי, דנה, רק שלה יש ראסטות ולך אין. את חייבת לעשות, ייהיה לך משגע!" אני: "תודה...
" הוא: "היא פצצה אחושרמוטה, אם היא לא הייתה ידידה שלי הייתי עושה אותה." אני: "רגע, מה זה אומר עליי?" הוא: "שאת נראית טוב ...
" חחח -- אני וסיסטר: "תגיד, ברלין, יש לכם בכלל שירי ילדים בגרמנית?" ברלין: "לא. אצלנו אנשים לא שמחים." אני: "אז איך מרדימים אתכם? ביריות?" סיסטר: "מצמידים להם אקדח לרקה, תשנו זונות!" חח --- בלילה הערתי את ברלין שיביא לי את הפלאפון והוא צעק עליי בגרמנית. בבוקר. אני: "אני כולי, כמו מלאך תמים, מבקשת בשיא הנחמדות [בקול מתוק כזה] - ברלינוש אפשר את הפלאפון? פתאום הוא מצמיח שפם היטלר ופוני וצורח עליי בגרמנית, רציתי למות!" חחחחחח -- היה איזה אחד שלימד אותי לנגן בדיג', הזוי רצח. הקיצר באמצע הרחבה של הריקודים הוא התיישב, החזיק את הברכיים והתחיל להתנדנד נועה: "הוא בפוסט טראומה" חחחחחח בקיצור היה מדהים מדהים מדהים ולמי שיש אותי בפייס- יש מלא תמונות
מקווה שגם לכם היה טוב, ושתהיה שנה משגעת 3>