2010, OH YEAH BABY!

Tommy89

New member
../images/Emo32.gif2010, OH YEAH BABY!

חבריי היקרים לפורום, בצער רב וביגון קודר, אנו נפרדים לשלום משנת 2009 אז יאללה פארטייה
D:
ספרו על התכניות שלכם להערב. יוצאים למועדון או שלא הספקתם להשיג כרטיסים ונתקעתם בבית? *אהמ*
[אם זה המקרה השני - אפשר להקים קבוצת תמיכה ללילה אחד לאלו שאין להם מה לעשות. אני בעד
] איך הייתה השנה האחרונה? מה עובר לכם בראש כשאתם חושבים על מה שמחכה לכם בשנה הבאה? יאללה חבריה, תתעוררו ותעירו את הפורום
שתהיה לכולנו שנה מדהימה ומלאה בחוויות, שהפורום יתחזק וישגשג ושיצטרפו אלינו עוד המון חברים חדשים ^^ HAPPY NEW YEAR

e t a

New member
חבר'ה, תנצלו את השנתיים שנשארו לנו!!

בכל זאת, סוף 2012 נחרב כל העסק
אני אישית עשיתי חגיגה רוסית כמו שצריך עם המשפחה אצל סבתא שלי
כל העסק עם הממתקים והמאכלים הרוסיים המוזרים שאף אחד לא נגע בהם.. אתם יודעים, גפילטע פיש וכיוצא בזה.. בכל אופן.. אני מתחיל שנה ברגל חדשה בהרבה דברים.. התקוות שלי? להתקדם בעבודה שלי ולנהל מסעדה בעצמי, להתארס לחברה המדהימה שלי, להתמיד במכון כושר ועוד כמה דברים קטנים שכרגע רק בגדר תוכניות
שנה אזרחית טובה לכווווולכם!!

Tommy89

New member
../images/Emo210.gif השנה שלי וזה.. ../images/Emo9.gif

אז אני "חגגתי" עם חברה ומלאאאא ג'נקפוד אצלי בבית, היה קורע וכ'כ כיף ^^ והאמת שקצת נהרס לי היום בגלל חברות שלי, שלא יודעות מה הן רוצות ומעדיפות המבורגרים על פניי. שמנמנות.
אם הייתי רוצה לסכם את השנה האחרונה במילה אחת - מוזרה. לא היה שום דבר בולט שעשיתי, מיוחד או משהו כזה, אבל היא לא הייתה נוראית. אני מצפה להרבה יותר מהשנים הבאות
השנה, בכל מקרה, אני מקווה ממשממשממש לעבור מפה ולהתחיל מחדש את החיים שלי, לעשות ריפרש, להכיר אנשים חדשים ולהתפתח במוסיקה... משהו כזה
שנה טובהההההה אנשים!

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif Happy New Year ../images/Emo65.gif

אני יצאתי לחגוג את פתיחת השנה החדשה עם חברות שלי - והיה ממש אחלה.
השנה האחרונה, הייתה ממש אחלה, אתם יודעים - שנה כמו כל שאר השנות, דברים טובים ופחות טובים אבל בסוף הכל טוב.
והשנה החדשה, אני מאוד מקווה שהיא תיהיה שנה מדהימה וטובה - ונקווה שרוב הדברים שיקרו בה יהיו לטובה.
- - - שנה טובה.

תמקי XP

New member
../images/Emo191.gif אפשר לספר קצת על הסילבסטר שלי? :)

כי היה לי פשוט מדהים*~* נסעתי עם כמה חברים מהשכבה ומשכבה מעליי לפסטיבל באשרם במדבר. שזה מין מתחם שאנטי כזה בשיטים [בערבה]. רק מדבר מסביב, הרבה סטלנים. מוזיקה טובה. היה פשוט משגע. הרבה הרבה זמן לא נהנתי כל כך :) הרגשתי יפה, התחילו איתי אנשים, רקדתי כמו מטורפת, למדתי לנגן בדיג'... הכרתי אנשים. היה פשוט משגע. אפילו קיבלתי נשיקונת מראסטהמן 3: וגם שמתי עין על שני אנשים כל הריקודים, ובסוף הערב יצא שישבתי איתם על נרגילה :) בקיצור היה כל כך כיף. אני פשוט בהיי מטורף ... ולמי שמתחשק קצת ציטוטים : אני: "יש הומור על הכוכב הכחול!" נועה: "יש הומור במושב מאחור." אני: "יש הומור על הריצפה הקרה!" כולם: "הרסת." חחח -- סיס: "ואי מקודם היה משהו מזה יפה. צד אחד היה ירח צד אחד שמש." אני: "יה! גם עכשיו! אה זה פרוג'קטור.." חחחחח -- על עטיפת בוטנים בילו: "דיז בוטנימס אר גרייט! [זה כתוב באנגלית כי הם אמריקאים] חחחחחחח -- אני: "תקשיבו ת'שיר החדש שהמצאתי: כשהייתי קטן היה לי חבר הוא אמר לי שהוא חושב שהוא ממזר, אני אמרתי לו כן הוא אמר לי שלא, אני אמרתי לו כן הוא אמר לי שלא" [ואז חפירות של שעה] ברלין: "אני לא מבין, הוא אומר לו שהוא ממזר ואז השני משכנע אותו שהוא ממזר?!" -- אני: "ואאעאע. כשחוזרים אני עושה קקי והולכת לישון." ברלין: "סקסי OO" חחחחח --- לא משהו מצחיק, אבל זה עשה לי טוב. מישהו בא אליי בפסטיבל- "ואייי . את דומה רצח לידידה שלי, דנה, רק שלה יש ראסטות ולך אין. את חייבת לעשות, ייהיה לך משגע!" אני: "תודה... :)" הוא: "היא פצצה אחושרמוטה, אם היא לא הייתה ידידה שלי הייתי עושה אותה." אני: "רגע, מה זה אומר עליי?" הוא: "שאת נראית טוב ...;);)" חחח -- אני וסיסטר: "תגיד, ברלין, יש לכם בכלל שירי ילדים בגרמנית?" ברלין: "לא. אצלנו אנשים לא שמחים." אני: "אז איך מרדימים אתכם? ביריות?" סיסטר: "מצמידים להם אקדח לרקה, תשנו זונות!" חח --- בלילה הערתי את ברלין שיביא לי את הפלאפון והוא צעק עליי בגרמנית. בבוקר. אני: "אני כולי, כמו מלאך תמים, מבקשת בשיא הנחמדות [בקול מתוק כזה] - ברלינוש אפשר את הפלאפון? פתאום הוא מצמיח שפם היטלר ופוני וצורח עליי בגרמנית, רציתי למות!" חחחחחח -- היה איזה אחד שלימד אותי לנגן בדיג', הזוי רצח. הקיצר באמצע הרחבה של הריקודים הוא התיישב, החזיק את הברכיים והתחיל להתנדנד נועה: "הוא בפוסט טראומה" חחחחחח בקיצור היה מדהים מדהים מדהים ולמי שיש אותי בפייס- יש מלא תמונות :) מקווה שגם לכם היה טוב, ושתהיה שנה משגעת 3>

../images/Emo215.gif יא, אמא שלי מרצה סדנאות באשרם

של טנטרה ... היא כמה פעמים בשנה הולכת לשם בשביל להרצות סדנאות והכול ... XD שתהיה לך שנה טובה תמקי

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif נשמע שממש נהנת ../images/Emo24.gif

שתיהיה אחלה של שנה תמרקי

../images/Emo215.gif סילבסטר בלתי נשכח באמת. :)

פשוט סיפור מהאגדות XD אפשר לעשות מזה סרט אפילו. (אל תופתעו אם אעשה פיק על זה בגירסונת מלוטשת) יודעים מה ? אני אפילו לא אתחיל לפתוח פה את כל הסיפור. עשיתי פוסט בבלוג שלי שמספר הכוווווול - מההתחלה ועד הסוף. אז הנה לכם, מי שבאמת רוצה לשמוע את הסיפור מהאגדות הזה XD http://israblog.nana10.co.il/blogread.asp?blog=563922&blogcode=11496907 לי זו הייתה חוויה באמת בלתי נשכחת, והסילבסטר הכי טוב שהיה. הייתה שנה עמוסה בה-כ-ו-ל, בטוב, ובעיקר ברע, אבל הנה התחילה שנה מעולה, ובאמת כך תהיה. שתהיה לכם שנת 2010 הכי טובה בעולם !

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif ~ אחרי קריאה בבלוג ../images/Emo13.gif ~

שנה מדהימה דנדי שהתגעגעתי אלייה נורא

Tommy89

New member
../images/Emo210.gifחברימוס,

אני עוזבת אתכם היום לטובת גדנ"ע. *יאי*
אני הולכת לבלות בסמינר למזרחנות בגבעת חביבה ארבעה ימים... ככה שתסבלו ממני שוב ביום רביעי, אני מקווה :) הב פאן בלעדיי. שנה טובה!

למעלה