23/10/2003 בוקר טוב

rolan

New member
../images/Emo32.gif23/10/2003 בוקר טוב

לעצובים, למהרהרים, לכועסים, לנוגים, למתקשים, למתלבטים ו.... לשמחים, לעליזים,למתרוננים.... תראו מה זה, אין מספיק מילים לשמחה... (למי יש?)... ול... משתחררים הצעירים... יום נפלא וקסום

יום נפלא לכולם../images/Emo24.gif

לקטנטונת של עלמה ומורכב הרבה בריאות. וכמו שרולן ברכה ,הרבה שמחה וצהלה לתושבי הבית .

בוקר מצוין והרבה ברכות ליונה הלבנה

שקיבלה גוזל נשרים חסון חזרה הביתה, אל הקן. שיהיה לכולם אחלה של יום.

אוהי, רולן, איפה התמונות מהמפגש??

שאלתי כבר אתמול ולא עניתם לי. איפה אפשר לראות את זה. באיזה אתר?? אני רוצה לראות. בבקשה.

עין 3

New member
לוקחת על עצמי את כל האחריות

ואתמול כן ענו לך שאני עדיין לא שלחתי. שלחתי אתמול באמצע הלילה... היה לי שבוע מטורף ובגלל זה גם לא כל כך ראיתם אותי. במוצ"ש אנחנו עורכים להורי מסיבה לכבוד חתונת הזהב. כל השבוע אני בריצות מטורפות ואתמול בצהריים הקייטרינג הבריז לנו. מכיוון שזו היתה "קומבינה" היא היתה מאוד זולה ואין לנו תקציב לקייטרינג ממש. אנחנו מחפשים רעיונות שלא יעלו הרבה, אבל גם שלא ידרשו מאיתנו התרוצצות מרובה. חוץ מזה, שחיכיתי לאיזשהי תשובה מאוד משמעותית עבורי (רק יעלי יודעת על מה אני מדברת) ואתמול הגיעה התשובה הלא רצוייה והפילה אותי לקרשים
. בוקר טוב לכולם.

oehhe

New member
גבירותי ורבותי

אני קיבלתי את התמונות מהמפגש האחרון יש בדעתי לתקן קצת חלק מהתמונות ע"י תוכנה לעיבוד תמונה בקרוב אהיה איש בשורה oehhe

עלמה 3

New member
אוהי , גם לנו תעשה ריבועים על הפנים

כאילו שאנחנו טייסים
זה אמור לעלות כאן על גבי דפי הפורום

עין 3

New member
עלמתי, הוא לא התכוון לכאלה תיקונים.

חלק מהתמונות לא יצאו כל כך מוצלחות ואני החלטתי להעלות את הכל כמו שזה. מה גם שצילמתי חלק עם פלאש וחלק בלי, כי אני אישית לא אוהבת את התמונות הלבנות מדי, אבל יש כאלה שמעדיפים. אין לי זמן/כוח/חשק לטפל בהם, אבל אני מניחה שאוהי התכוון להוסיף אור, להוריד אור וכו'.

rolan

New member
אתם מבינים../images/Emo35.gif... עלמה רוצה להרגיש

טייסת....

עלמה 3

New member
../images/Emo6.gif אם לא להיות לפחות להרגיש ../images/Emo3.gif

מה רע בלהרגיש , אפשר כזה
ואפשר כזה
רק שלא יזהו אותי , כי אני מפחידה ומאיימת
אבל פעם עשית את זה, אם זכרוני אינו מטעה אותי

למעלה