23/11/2003 בוקר טוב שבוע טוב

rolan

New member
../images/Emo32.gif 23/11/2003 בוקר טוב שבוע טוב

הנה הם באים - ימים של שקט אחרי הרעש הגדול והנורא אפשר לנוח קצת על המרפסת ולאסוף את שברי הסערה הנה הם באים - ימים של שקט הנה הם באים - ימים של שקט כבר שכחתי איך שהם נראים אפשר עכשיו לפתוח את הדלת לשלוח את הרוח, ציפורים הנה הם באים - ימים של שקט נצא אל החלון לראות כי קלו כבר המים אולי כבר יש באופק אדמה זוגות זוגות נצא זוגות זוגות נביט אל השמים ונחכה ביחד ליונה הנה הם באים - ימים של שקט אחרי שכבר איבדנו את הכל תשב איתי עכשיו על המרפסת תבכה איתי ביחד על אתמול הנה הם באים - ימים של שקט נצא אל החלון לראות כי קלו כבר המים אולי כבר יש באופק אדמה זוגות זוגות נצא זוגות זוגות נביט אל השמים ונחכה ביחד ליונה הנה הם באים... שנינו כאן ביחד על ההר המים כבר ירדו ויש גם קשת אפשר לקום סוף העולם עבר הנה הם באים - ימים של שקט נצא אל החלון לראות כי קלו כבר המים אולי כבר יש באופק אדמה זוגות זוגות נצא זוגות זוגות נביט אל השמים ונחכה ביחד ליונה הנה הם באים - ימים של שקט הנה הם באים נצא אל החלון לראות הנה הם באים - ימים של שקט

החתולית

New member
בוקר טוב ושבוע טוב

אחרי שבוע בבית, אני חוזרת היום לעבודה עדיין דואבת, עדיין נעה בחוסר נוחות על הכסא, אבל הרי העבודה היא חיינו... שיהיה שבוע קל ונעים לכולנו, שיבואו לנו ימים של שקט... שחר - עברת לילה לבן, ואני שולחת לך חיבוק חם ומקווה שהימים שיבואו יהיו קלים יותר... רולן - שיהיה לך יום טוב ושבוע קל יותר... עלמה - שובי שובי... יום טוב ונטול כאבים ומכאובים לכולנו :) החתולית הולכת להתלבש... זה אולי ייקח חצי שעה, אבל היא תעשה זאת...

../images/Emo101.gif נשארים עם היד על הדופק...

היום ב-10:00 תוכלו לפגוש את הדיאטנית הקלינית המקסימה טובה קראוזה בפורום הריון ולידה, שתעזור ותענה לשאלות בנושא תזונה, בעקבות משבר "רמדיה", ובכלל. אפשר כבר עכשיו להכניס שאלות.
באותה שעה (10:00) תוכלו להתייעץ בפורום להיות הורים עם ד"ר ברוך קושניר, מומחה להרטבת לילה אצל ילדים- הוא יתארח בפורום לשעה קלה ויענה לשאלותיכם.
תפוז LIVE מארח הערב ב-19:00 את ליאור פרחי, אחד הזמרים הים תיכוניים הפופולארים בישראל. ליאור הוציא דיסק חדש שנקרא "מת עלייך" וכולל להיטים רבים. ניתן כבר עכשיו להשאיר לו שאלות בפורום.
יצא לכם כבר להכיר את רוני? הזמרת החדשה והמבטיחה שהולכת להחזיר את הפופ למוסיקה הישראלית. אנחנו נותנים לכם אפשרות לזכות בסינגל הביכורים שלה – "סופרסטאר" וכמובן לראותץ את הקליפ שמתלווה אליו.
ולסיום: איך אפשר בלי הוילה המפורסמת ביותר במדינה: הערב ב-22:45 תוכלו לפגוש LIVE מהוילה את דקלה וצ'ינו בצ'ט של אתר הפרוייקט, שיענו לשאלותיכם. ניתן להשאיר שאלות כבר עכשיו בפורום ערוץ YTV, ולא לשכוח: הגמר הגדול בו תוכלו סוף סוף לדעת מי יהיה המנחה הבא של YTV יהיה ביום שלישי!! אז הצביעו והשפיעו!!!

*יערית

New member
פותחת לרווחה את חלונות ה../images/Emo82.gif../images/Emo42.gif

קצת חנוק מהרוחות שנשבו
קצת רטוב כואב מדמעות שזלגו
קצת מעיק מכאבם של אחרים
לכן מחליטה שהשבוע הזה מביא איתו שלום
ובשורות טובות, אין מצב שאני מחכה לבשורות הטובות...אני מביאה אותם על עצמי ועל הסובב אותי... "על מה חרבו חומות ירושלים"? זו לא חכמה זו לא חכמה להיות עצוב לשבת ככה עם פרצוף לא לחייך,לא לדבר להיות כמו מישהו אחר. זה לא חכמה להיות שמח כשבחוץ ניפלא והכל פורח כשכולם צוחקים....והכל מלא חן זו לא חכמה לצחוק גם כן. חכמה לצחוק כשעצוב בנשמה, חכמה לרקוד ולשיר למרות הרגשה כבדה למצוא את הטוב בכל מצב אפילו כרגע,אפילו,עכשיו
יום ניפלא לשבוע בריא

maof

New member
בוקר טוב אנשים ושבוע ניפלא../images/Emo42.gif|פרח

אני יודע שנעלמתי קצת
אבל רוחות קרות סיפרו לי על הצינה והקור
למדתי להכיר חלק מהנפשות שכותבות בפורום...... ולמדתי להעריך כל אחד....ואחת
למדתי גם דבר נוסף.....ורציתי להעביר את המסר גם לאחרים שילמדו
תפילה. שמור עלי שלא אחשוב שבכל הזדמנות ועל כל נושא -עלי להגיד משהו. שחרר אותי מהדחף להסדיר ענייני כולם. עשה אותי בעל מחשבה, אך לא בעל מצבי רוח, בעל רצון לעזרה אך לא בעל רצון לתת הוראות לכל. יש בי, אמנם, אוצר גדול של חוכמה, ויהיה זה מצער לא להשתמש בו - אך בסופו של דבר - אני רוצה שיהיו לי גם מספר ידידים. עזור לי לא להכנס לפרטי פרטים תן לי את התנופה להגיע לנקודה העיקרית אינני מעיז לבקש זכרון משופר כי אם רק צניעות גוברת ובטחון. חתום פי - שלא אוכל להתלונן על כאבים. אינני רוצה להנות מספורי יסוריו של הזולת, אך עזור לי, לפחות, לשמוע אותם בסבלנות. תן לי להבין שלעיתים גם אני יכול לטעות. תן לי את היכולת לראות דברם טובים במקומות שלא ציפיתי להם ולהבחין התכונות יפות של בני אדם. והעיקר: הענק לי חסד - שאוכל לומר להם זאת - בישירות ומכל הלב. שיהייה יום ניפלא ואחלה שבוע לכולם
מעוף

פרח 11

New member
בוקר טוב לכולם../images/Emo140.gif

המפשטים הנ"ל מאוד מדוייקים ואם כל אחד ואחת מבני האדם יקחו לתשומת ליבם, העולם כולו יכול להראות יותר טוב. בהחלט משפטים שכדאי לנהוג עלפיהם. מאמצת ואילו רק כדי שאני אוכל לשפר עוד קצת את איכות חיי.

*יערית

New member
../images/Emo123.gif רוחות קרות ../images/Emo35.gif

חשבתי שאני "חמה" ולא קרה
אוהבת אותך נסיך האושר שלי
כמה טוב לקרוא אותך

blonda3

New member
אך מעוף הפילוסוף../images/Emo24.gif../images/Emo45.gif

מי כתב והמציא את זה-אתה? כי אם כן אז כל הכבוד לך....

rolan

New member
חברה טובה ../images/Emo23.gif

שלחה לי את הדברים הבאים... זה משהו לחשוב עליו כאשר אנשים שליליים עושים כמיטב יכולתם לחרבש לך את הכיף. אז, זכרי את הסיפור הזה בפעם הבאה כשמישהו מנסה. אשה יושבת אצל הספרית שלה ומסתפרת לקראת הטיול שלה עם החבר שלה לרומא. היא הזכירה את הטיול לספרית שהגיבה: "לרומא? למה שמישהו ירצה לנסוע לשם? זה צפוף מלוכלך ומלא איטלקים. את מטורפת אם את נוסעת לרומא. אז, איך את טסה לשם?" "אנחנו טסים בקונטיננטל" היתה התשובה. "קבלנו מחיר מצוין". "קונטיננטל?" נדהמת הספרית,"זו חברת תעופה נוראית. המטוסים שלהם ישנים והדיילות מכוערות והם תמיד מאחרים. אז, איפה אתם מתאכסנים ברומא?" "נהיה במקום קטן ואקסקלוסיבי המשקיף על הנהר טיבר ונקרא "טסטה". "אל תמשיכי. אני מכירה את המקום. כולם חושבים שזה הולך להיות מיוחד ואקסקלוסיבי אבל זה חור, המלון הגרוע ביותר בעיר. החדרים קטנים השירות חצוף והמחירים מוגזמים. אז, מה אתם מתכוונים לעשות כשתגיעו לשם?" "אנחנו נלך לראות את הותיקן ומקווים לראות את האפיפיור" "זה טוב" צוחקת הספרית "אתם ועוד מליון אנשים מנסים לראות אותו. הוא יהיה בגודל של נמלה. מה אני אגיד לך, בהצלחה בטיול הדפוק שלך, את תזדקקי לה". לאחר כחודש האישה שוב באה למספרה לתספורת. הספרית שואלת אותה על הטיול לרומא. "זה היה נפלא" מסבירה האישה. "לא רק שיצאנו בזמן באחד מהמטוסים החדשים של קונטיננטל אבל היה שם אובר-בוקינג ושדרגו אותנו למחלקה הראשונה. האוכל והיין היו מעולים ודייל חתיך שירת אותי כל הטיסה. המלון היה נהדר. הם רק סיימו שיפוץ של 5 מליון דולר והוא פנינה. המלון הטוב ביותר בעיר. גם הם היו מלאים ולכן התנצלו ונתנו לנו את הסוויטה של הבעלים, ללא תוספת מחיר!" "נו" ממלמלת הספרית" זה טוב אבל אני יודעת שלא הגעתם לראות את האפיפיור" "למען האמת, היה לנו מזל משום שכשסיירנו בותיקן, איש המשמר השוויצרי טפח לי על הכתף והסביר שהאפיפיור מעוניין לפגוש כמה מהמבקרים ואם אועיל בטובי להכנס לחדרו הפרטי ולהמתין, האפיפיור אישית יברך אותי. כמובן שחמש דקות אחרי זה, האפיפיור נכנס ולחץ את ידי. אני כרעתי ברך והוא אמר לי מספר מילים." "באמת? מה הוא אמר?" הוא אמר "מאיפה יש לך את התספורת הזוועתית הזו?"

blonda3

New member
חחחחחחחחחחחחחגדול

אהבתי מזכיר לי שחברה שלי ספרה לי שהסבתא של הבת שלה כל פעם היתה מעירה לנכדתה על התספורת שלה לימים הילדה גדלה ויום אחד כשהסבתא העירה לה פתחה הנערה את פיה ושאלה סבתא, מתי בפעם האחרונה הסתכלת בראי??????
נ.ב. הספר שלי נ ה ד ר
במקרה היום.....

למעלה