26/11/03 בוקר טוב

החתולית

New member
../images/Emo32.gif 26/11/03 בוקר טוב ../images/Emo42.gif

בוקר טוב של יום חמישי (שהגיע סוף סוף), האף עוד סתוב, הגרון עדיין ניחר, הגב עדיין כואב כשאני משתעלת, אבל.... יש הערב מסיבה ואני לא מוותרת :)) כמו נערה בת 17 אעמוד מול הראי ואבחר מה ללבוש, אצא עם בן זוגי (שחסר לו שיגיע מאוחר מהעבודה), ואקרע את רחבת הריקודים (גם אם לא יהיו ריקודים) :)))) שיהיה יום חמים ונעים לכולם, יום נטול כאבים, מכאובים ווירוסים, יום מלא חיוכים ושמחה... החתולית מבינה שאין ברירה אלא להתלבש וללכת לעבודה...

בוקר טוב לכולם

חתולית אם את רוצה יש לי נעלי בלרינה .....שייקלו על המאמץ וייפו את הצעדים
והרגלים

rolan

New member
בוקר טוב../images/Emo20.gif

חתוליתי, קבלי ח"ח הנה את כבר פותחת שרשורי "בוקר טוב"... ולכוווווולם - בוקר נפלא יאללה לחיצה אחרונה על הגאז, יום עבודה אחרון השבוע, מי שיתנהג יפה - יקבל סוף שבוע
יום נפלא

rolan

New member
אמא ../images/Emo23.gif

מורכבת חורגת אחרת יפה או כל מה שתבחרו, רק לא הביולוגית, ובכל זאת אמהית

oehhe

New member
איך יכולתי להטעות אתכם - סליחה

בכלל כותבים את זה כך: おはようございます ואומרים אוהאיו גוזאימאסו oehhe סליחה, אני רק תינוק שנשבה

rolan

New member
תינוק../images/Emo35.gif אתה../images/Emo35.gif איך לא שמתי ../images/Emo23.gif

ואם כל כך התעקשת ללמד אותנו, אז תסביר מהם הריבועים האלו... אוהאיו גוזאימאסו גם לך

oehhe

New member
ריבועים? תתקיני יפנית במחשב שלך

או יותר נכון, אני אתקין לך בערב רק בגלל שאת נחמדה כל כך. oehhe

דווקא נראה לי שנפלת בשבי לא רע...

נפלת לצד הטוב של השבי... בעיניי בכל אופן. כבר צהריים טובים, אז לך תעדכן את היפנית במילה "צהריים".

פרח 11

New member
בוקר טוב ../images/Emo39.gif../images/Emo42.gif

יום מקסים שיהיה לכולם. לכל החולים החלמה מהירה
.

בוקר טוב לכולם

ושוב אני מגיחה לזמן קצר, כהרגלי בשבועות האחרונים. פשושי חולה, חום גבוה, לי כואבות האזניים, אבל אני בעבודה (אין ברירה). בעלי נשאר בבית ובצהריים אבוא להחליף אותו, שגם הוא יספיק לעבוד קצת היום.

במבי, תרגישו טוב../images/Emo184.gif

עכשיו אני רואה שגם לך כואבות האוזניים ולא רק הפשוש חולה. טפלי באוזניים מהר, זה רק נהיה גרוע יותר אם מזניחים וזה כאבי תופת. תבואי לבקר יותר. את חסרה לי ולכולנו.

למעלה