29/10/2003 בוקר טוב

R a c h e li

New member
../images/Emo70.gif חשוב ../images/Emo70.gif

צריכה את עזרתכם. אריל בני, יחגוג בעוד חודשיים גיל 13,כדי שנקבל במתנה את מסיבת הבר מצווה
צריכה את הצבעתכם
שמי רחלי,
חברה בפורום גרושים גרושות
המון תודה
לסיפור המלא

פרח 11

New member
בוקר טוב ../images/Emo42.gif../images/Emo39.gif

המשך יום נעים. אמרו שהיום ירד גשם, אני הולכת לעשות מרק ירקות עשיר..... איזה כיף.

בוקר אור לכולם

יש לי שותף למחשב
בני הגדול גילה את המחשב ואני זזתי הצידה
לומדת להתחלק מקווה שגם הוא......

*יערית

New member
בוקר מרגש לכולם../images/Emo24.gif../images/Emo96.gif

הגשם ביקר אותי רישמית לפני כמה דק' ספורות.... אין אין כמו הגשם|מטריה||מגפיים של אפריים||טיפות| |אמסטרדאם||הולנד| אופס...ניסחפתי
בוקר מעולה

בקר טוב - יערית, עשית לי געגוע

אני ממש לא איש של חורף, אבל היה לנו סופשבוע נפלא ונהדר בלונדון בחורף לפני איזה שלוש שנים, ומאד היה מתאים לי עוד אחד כזה! שלא לדבר על זה שאני אוהבת את הולנד וזקוקה נואשות לחופש. יום טוב ובקר טוב לכולם!

rolan

New member
גררררררררררררר ../images/Emo99.gif

רוצה אנגליה.... אוי כמה רוצה.... אוהי אולי תהיה רומנטי
....

*יערית

New member
אויי אמסטרדם../images/Emo23.gif

אפשר לומר שהולנד מהווה עבורי מיפלט נעים גם במחשבות, גם מעוף מכיר את הסיפור הישן והמתוק שהיה לי הודות הולנד...זו תקופה שתיזכר רק לטובה, אוהבת את המדינה הזו,אוהבת את השלווה שהיתה בי אז בימים עברו, היתה לי שם אהבה ראשונה{נו אז לא שוכחים
}, היתה לי עבודה,היתה לי שפה חדשה...אבל אין אין כמו ב
.. כן כנראה שאני מעלה תחושות של רצון עז לחופש,עדיין לא לקחנו לעצמינו מזה חצי שנה חופש לעצמינו{למרות השבתות החופשיות שיש לנו} גם אנחנו זקוקים נואשות לחופש
אני בעד לתת דרור לתחושות הכי עמוקות...

rolan

New member
אני דווקא...לא בעד דרור ../images/Emo31.gif

אבל בעד.... ואולי זה רעיון למשהו רומנטי לקראת חגיגות השנתיים
נסיעה לאמסטרדם... אוי אמסטרדם ווי מאדאם... לא מאדאם...
... אההההה?.... איך הרעיון?....

*יערית

New member
גם אני לא בעדו../images/Emo8.gif

אבל....
הרעיון ניפלא..נהדר...אפילו פאריז נפלא..מעולם לא הייתי בפאריז... אני חוזרת על מה שכתבתי... רק בתחומי מדינת ישראל כרגע זה זמני..ומקווה שיום השיחרור יבוא מהר

rolan

New member
אההההה סתובה אני... לא מבינה...../images/Emo3.gif

אז יש לי אחלה רעיון בשבילך.... זה הסבר קצת ארוך - אסביר לך ב 4 עיניים... |פוזלת|

החתולית

New member
בוקר טוב ואפור

ואני לא אוהבת אפור... הבחור שלי חזר מ- 3 ימי מילואים, וזו נקודת האור שלי הבוקר :) הקריר, הגשם, האפור - עושה לי לא טוב ואני זקוקה למעט שמש לחמם את הגוף והנשמה שיהיה לכולם יום בדיוק כמו שאתם רוצים שיהיה :) רחלי: כבר הצבעתי מכל מחשב אפשרי, כמו גם הבחור שלי (למרות שהוא אומר שלא מגיע לך), שלחתי בתפוצת נאטו לרשימת הכתובות שלי ובנוסף לכל אלה - אני מחזיקה אצבעות עוד 3 ימים (וזה יהיה קשה להקליד ככה, שתדעי לך)

למעלה