5/11/03 בוקר נפלא

rolan

New member
../images/Emo32.gif5/11/03 בוקר נפלא ../images/Emo24.gif

תהיה היום התפקדות?...

פרח 11

New member
בוקר טוב../images/Emo39.gif../images/Emo42.gif

שיהיה לנו יום קל ונעים. מקווה שהיום אני אצליח להעביר תמונה יפה קיבלתי באימייל.

עלמה 3

New member
בוקר טוב, ../images/Emo42.gif התפקדות ../images/Emo70.gif

יום טוב, יום נפלא מלאנים בשורות טובות, חי, את נשמעת אופטימית הבוקר...ושיהיו לך עוד הרבה בקרים מיוחדים

../images/Emo9.gif האמת שאני מאוד מאוד

אופטימית לחלוטין תמיד רק לפעמים זה קצת יותר ולפעמים זה קצת פחות והיום זה זוהר במיוחד
אבל את מקסימה אפילו שמת לב לכך בזמן קצר כל כך..
ולא רק שהבוקר אלא שכל היום יתמלא לנו באופטימיות אושר ומלא מלא
ים ..בלי סוף

*יערית

New member
בוקר בא לעבודה../images/Emo42.gif

כן כן צריך להרים את ה
מאיפה מתחילים
בוקר ניפלא לכולם
הרבה בריאות למי שמבקש
תשובות למי ששואל
ונחמה למי שעצוב
ולי..לי נשאר לשים כפפות לטקס ולהתחיל לזוז מהכסא כאן

בוקר טוב, ויערית....

תעני לי בבקשה על המסר ששלחתי לפני כמה דקות, לפני שאת מתחילה עם הספונג'ה, פלייייזזזזזזז. תודה.

עלמה 3

New member
איזה טקס את עושה לפני ../images/Emo9.gif

שאת זזה מהכסא.... ולמה לא פתחת לנו תריסים הבוקר

*יערית

New member
זה לא טקס....../images/Emo13.gif

זה שכנוע עצמי
יו כמה שאני מעצבנת את עצמי
נעביבשק לגבי התריסים...קר מעט ורציתי שהחום האנושי שכאן יישאר ולא יברח

באמת מאיפה מתחילים../images/Emo35.gif

משעמם לי ונזכרתי באמצע הלילה שהרבה זמן לא שיניתי אבל ריחמתי על השכנה למטה.. בעצם רק לפני כמה ימים שיניתי לילדים את החדר טוב נו כנראה שזה לא מספיק הזיז לי את הדם.. אז עכשו לנקות את הסלון להזיז ואולי השינוי יבוא בדרך.. לפעמים אני תוהה אם בבית כזה קטן אני משנה כל כך הרבה בזמן כזה קצר מה הייתי עושה אם היה לי בית קצת יותר גדול..אמממממממממ

blonda3

New member
מתפקדת המפקדת../images/Emo13.gif

דלקת עיניים לקטנה על הבוקר
עין אחת נדבקה.... פתחתי אותה בעזרת תמיסת תה וצמר גפן מפחיד... הולכות לרופאה....
שיהיה יום טוב

רפואה שלמה לקטנה ../images/Emo101.gif../images/Emo185.gif../images/Emo151.gif

והנה בדיחה על הדרך (מקוה שזה בסדר) זוג צעיר מטיילים ברחוב כשלפתע הם מרגישים צורך עז לקיים יחסי מין. הגבר מבחין במשאית חונה לצד הדרך ואומר לחברתו, "בואי נכנס מתחת למשאית ונעשה את זה שם!" האישה מסכימה ושניהם נכנסים מתחת למשאית, מתפשטים ומתחילים בעניינים. כעבור מספר דקות עובד באזור שוטר המבחין בהם. "היי אתה", אומר השוטר, "מה אתה עושה שם?" "אני?", מגמגם הגבר, ולבסוף עונה, "אני מתקן פה את המשאית!" השוטר מסתכל עליו בחשדנות ואומר לו, "ראשית, כשמתקנים רכב שוכבים על הגב ולא על הבטן. שנית, כשמתקנים רכב מורידים את החולצה ולא את המכנסיים. ושלישית, המשאית נסעה לפני מספר דקות..."

בוקר אור

אחרי הבדיחה שלך חי אפשר באמת להעלות חיוך ולהתחיל במאבק עם האבק .... יום טוב לכולם

../images/Emo103.gifזה לא רק משחק../images/Emo43.gifתפוזLive

מה חושב יורם לוינשטיין על כישורי המשחק של צ'ינו? הערב, בשעה 20:30, מגיע יורם לוינשטיין, המורה למשחק של דיירי הוילה, להתארח בצ'אט המצלמות של פורום YTV. אפשר לשרשר שאלות מעכשיו.

למעלה