5/4/07 - הצדעה לענקי הגראנג'

IRBaB00n

New member
../images/Emo32.gif5/4/07 - הצדעה לענקי הגראנג'

השבוע באלטרנטיב מצדיעים לארבעה ענקי הגראנג' שכולנו גדלנו עליהם בקרב ראש בראש, החיים והבועטים מול אלו שאינם עוד Staley & Kobain VS Cornell & Vedder ולאלו שאולי לא מכירים: Layne Staley סולנה האגדי של להקת Alice In Chains Kurt Kobain סולן להקת Nirvana לשעבר Chris Cornell סולן Soundgarden & Audioslave לשעבר Eddie Vedder סולן להקת Pearl Jam
בערב יוגרלו כרטיסי כניסה לערב הצדעה לענקי הגראנג' שיערך בסינמטק ת"א - לפרטים על הערב - ליחצו כאן
אלכוהול (בירות וודקות תפוזים וטקילות) ושתיה קלה חינם
פינת צ'ילאאוט עם נרגילות חופשי
שוטים של ייגר ב-10 ש"ח בלבד רחבה אלטרנטיבית - ספיישל ענקי הגראנג' Alternative, Rock, Grunge
ג'קי שרגא [102FM] שחר שפירא רחבת ניו מטאל Funk Metal, Nu Breed, Hardcore, EMO אורי זילכה [אורפנדלנד] דרור טייכר רחבת מטאל Heavy, Power, Thrash, Death, Doom, Black, Goth יגל [אלמנה שחורה] גיא לאוב ועידן רייטן רחבה בריטית BritRock, BritPop, Indie שי צפריר עומר בכר [106FM] לפרטים והנחות לפנות ב ICQ: 103129314 msn: [email protected] או בפלאפון 0523757927 ערב גראנג' ענק השבוע באלטרנטיב נראה אתכם שם

Incubus Creep

New member
אני חייבת לכתוב את זה איפשהו

שמעתי עכשיו בפעם הראשונה את morning view (אגב יש לי כבר את S.C.I.E.N.C.E Make Youtself ו Light Granades וRed Rocks חוץ ממורנינג :)) ואני פשוט חייבת להוציא את זה שUnder My Umbrella זה שיר כזה טוב, אני מכורה לשיר הזה.. בכלל, מורנינג זה אלבום מדהים!

AeroFan

New member
Under My Umbrella אכן אחד השירים

המיוחדים והיפים שם הוציאו

למעלה