6/11/2003 בוקר אור

rolan

New member
../images/Emo32.gif6/11/2003 בוקר אור

מלאנים
מלאנים
ליום האחרון השבוע

פרח 11

New member
בוקר מצויין../images/Emo42.gif../images/Emo39.gif

זה היום הכי טוב בשבוע, לפני שבת האהובה עליי כ"כ.

אחחחחח איזה בוקר ../images/Emo88.gif מדהים

ועוד אחרי אתמול ועוד לפני מחר... סוף שבוע מריח באף
ושיהיה אחלה

יונה ? בוקר טוב לך ../images/Emo20.gif וגם קישור..

מצורף שקיבלתי במייל.. נחמד מכיל קישורים למלא אתרים..

אח איזה עכברון מתוקקקקקק

העיקר שלא יבוא לבית שלי ... די די בחודשים האחרונים 5 עכברים נלכדו ואחד עכשו נעול בין הקירות..

azaria

New member
שיהיה לי הכוח לחייך כמוכם.

ושהאופטימיות שלכם תתגשם ויהיה באמת יום נהדר. [דרך אגב: איך זה שאחרי הצהרות מלאות שמחה ואושר כמו בכל שירשורי ה"בוקר טוב", בכל זאת יש בפורום כל כך הרבה קיטורים וכאב וצער ודילמות וצרות ובעיות ומצבים קשים עד בלתי אפשריים? ולמחרת שוב, אופטימיות נשפכת על הבוקר, וחוזר חלילה...]

זה הרעיון ../images/Emo62.gif

אופטימיות מתחילה במחשבה המחשבה החזקה הופכת לרצון והרצון הופך להגשמה.. וואלה עוד שעה אני יכולה לקטר לי כמו קטר אבל האופטימיות של הבוקר יכולה לחזק ולגרום שהקיטור יהיה קל יותר.. ולך מאחלת המשך יום נפלא מלא חיוכים ושפע אופטימיות בעיקר

../images/Emo140.gifהדברים שיוצאים פה

הם חלק ממחשבותנו כשאנחנו נעצרים רגע לחשוב. אבל החיים מטבעם זורמים ולא נותנים לנו להעצר. חייבים להמשיך ולזרום.וזה מה שטוב בחיים.זה שאנחנו נעצרים במירוץ הופך אותנו לאנשים מודעים וחושבים. מה שמיחד אותנו מבעלי החיים.......

פרח 11

New member
לפי דעתי זה מצויין

לכולנו בחיים יש כאב, צער,חששות,דילמות וכו'. אך זה מצויין שאפשר להמשיך הלאה, להישאר אופטימיים, לא לעמוד במקום. זה בעצם מה שמחזק אותנו. אני לא רוצה לחשוב איך זה לחיות בפסימיות. האופטימיות טובה ללב ולנשמה, שיהיה לנו הרבה מזה וגם הרבה ימים טובים.

החתולית

New member
תודה רולן :)

הפחות או יותר היה גם לגבי השעה, כי כבר היה לא כל כך בוקר; וגם לגבי ההרגשה הכבדה משהו שהיתה לי כל היום. אבל כעת, אני בבית של הבחור (הבית המכונה: הביתה השני), כותבת מעט, קוראת מעט, וטסה להתקלח. הוא יושב מהעבודה, ואז יהיה הרבה יותר טוב :)))) שוב תודה, על התגובה שלך :)

למעלה