60 שניות על ילד חורף

פומפיה

New member
../images/Emo32.gif 60 שניות על ילד חורף

רק רציתי לגלות לכם שיש לכם את אחד המנהלים הכי מקסימים כאן בפרדס. ילד, שוב עשית לי חיוך גדול כזה, שכואב. משוגעת עליך, פשוט כך.
מואה.

אני?? ../images/Emo9.gif

תודה.... אני משתדל
מי יודע ... אולי יום אחד אני אני אהיה מקסים כמוך
(למי שלא יודע - פומפיה היא המנהלת הנערצת של פורום סטודנטים
) אני ואת עוד צריכים לדבר... ילד חורף

../images/Emo32.gif אם כבר יש שרשור אוף טופיק

אז רק רציתי להזכיר לכולם שהסרט השני בסדרת "שר הטבעות" (שני המגדלים) יוצא ביום חמישי שבוע הבא, לא יודע מה איתכם - אני כבר לא יכול לחכות...

גם לפי דעתי הספר יותר מהנה

למרות שיש מי שאומרים שסגנון הכתיבה של טולקין קצת מרוח ומיגע מדי. סרט וספר זה לא 2 דברים שאפשר להשוות בכלל לפי דעתי, מכל אחד נהנים בצורה אחרת.

nsr

New member
הסרט הראשון

היה ארוך מדי אני כל הזמן נרדם =\

מה אתה סבתא?

ראיתי אותו איזה 20 פעם בדיוידי וכל הזמן הייתי במתח מה הולך לקרות...

nsr

New member
אני?? סבתא??

אם כבר סבא :). הסרט מעוד מעניין, אבל ארוך מדי =\ אתה מבין אחי, אם סרט הוא ממש ארוך ולא כזה מעניין אז אני לא יכול להישאר עד הסוף. אם בסרטים עסקינן (או איך שאומרים את זה): מישהו זוכר סרט, מאוד ישן, שנקרא : "מפרץ המוסקיטו"? זה מספר על איזה אבא שהמציא מזגן ענק והם נוסעים לג´ונגל ומקימים התיישבות או משהו כזה. אז אם מישהו זוכר, ויודע איפה אפשר להשיג, שיודיע לי בבקשה. תודה רבה!! שלכם NSR

הסרט

אודיסיאה בחלל 2001 של סטנלי קובריק (המקורי, מ1960 ומשהו) נוצר רק בשבילך! סרט קלאסי שהקדים את זמנו, אבל כל-כך ארוך............. תשכיר את הגרסא המלאה (לא הזאת שמקרינים בטליוויזיה). אני גאה בעצמי על כך שלא נרדמתי. סרט מאוד מיוחד.

Amalthea

New member
אוי, נו ../images/Emo13.gif

שלא תתחיל עם זה בכלל... אני, בכל אופן, מחכה בכליון עיניים ושאר איברים

למעלה