8/11/2003 שבת בבוקר

שאלה לי אליכם, חברים יקרים../images/Emo41.gif

בזמנו, היו פה דיונים שונים על בעיות רגשיות וטיפולים לילדים באמנות. אני זקוקה מאוד להמלצה בתחום הזה, על מישהו שיודע על מטפל או חוג באמנות שהמטרה היא טיפולית-רגשית. זה חשוב מאוד עבור הבן של רגיעון, הבן הצעיר מנישואיו הקודמים. מצבו רע מאוד. מי שיכול לעזור לי בטלפונים, כתובות וכו', שיעשה זאת במסרים כדי שלא יעלה ריח של פרסומת משרשור כזה, בסדר? המון המון תודה

rolan

New member
../images/Emo32.gif 8/11/2003 שבת בבוקר../images/Emo20.gif

איזה ריח
ריח של אדמה רטובה מגשם שירד לו הלילה... אךךךךך אני אוהבת את האוויר הנקי הזה, עם ריחות האדמה הנעימים, ויש הרגשה של התנקות והתחדשות בו זמנית. אהמממממ פטפנית אני הבוקר, ואין לי סיבות מיוחדות
יש היום יום הולדת, לכו לברך את החוגג
יש שבת היום, לטיולים, בילויים, שלווה משפחתית ומה לא... יום נפלא לכווווווווווווווווווולם

ליזי38

New member
איזה כייף

גשם, חולה על גשם בעיקר כשאני מתחת לשמיכה. לוקחת עוד מעט את פיקצו והולכים להתחפר.

טוב, אתן מהצפון...

אלינו הגשם יגיע רק מחר. בינתיים העלים של העצים עוד מלאים אבק
אני כבר מחכה לגשם. אבל את הפוך בינתיים רק בעלי הוציא...

בוקר יום שבת- בלי גשם במרכז

יום כזה שמזכיר..את לבד את לבד את לבד..בנתיים יום
לכולם

החתולית

New member
בוקר טוב

קריר ולח אצלנו, הגשם החל בבוקר ואילץ אותי לקום מהמיטה ולהכניס את הכביסה :((( האורחים שהיו אמורים לבוא אתמול - ביטלו בגלל מחלה, חצי לילה הוא גנב לי את השמיכה, וכנראה שבחצי השני של הלילה אני גנבתי לו :) עוד קפה אחד ונתחיל את היום מלא המטלות שלפנינו (רגע... שבת לא אמור להיות יום מנוחה ?) שיהיה יום טוב ונינוח לכולם

ערב טוב

התגעגעתי אז באתי. מתנצלת על העדרות ארוכה, העומס הזה של החיים לא נותן מנוח. וגם אצלנו הגשם עוד עושה רק ריח של "עוד מעט" בנתיים.ואני גם מחכה וגם מצפה.

אני לא ממליצה על מישהי ספציפית

כי אני לא זוכרת את שמה... הנסיך שלי עבר טיפול כזה בכיתה ד' והתוצאות היו נהדרות.

הבן שלי עבר טיפול זה

והתוצאות היו משביעות רצון. הילד נפתח דרך האומנויות השונות מהר יותר ומגיב בזמן קצר יותר לטיפול.יש מרכזים מיוחדים לטיפול באומנויות גם פרטיים.יש גם בקיבוצים.בהצלחה

למעלה