9/11/2003 בוקר אור

ליזי38

New member
בוקר אור

בוקר טוב, גשום ושבוע נפלא. הולכת לעשות סוף סוף בדיקת דם

בוקר של ../images/Emo42.gif בעירי../images/Emo13.gif

אחרי האופטימיות נפלו עלי כמה ימים לא קלים אומרים שככה זה לפני יום הולדת כשראיתי את ההודעה של יונה לבנה אמרתי אופס
כי כבר כמה ימים שאני משגעת פורום שלם אחר לא להעיז.. לא שונאת יום הולדת פשוט מסתכלת עליו בצורה שונה אתמול סיכמתי את "ציון הדרך" שעברנו/עברתי קצת מפה קצת משם.. היום ואחרי הערב של אתמול ובזכות אדם יקר לי הכל נראה אחרת החיוך קיים והוא גם עכשו בחוץ מחייך לי שולחת
ומאחלת שלכל אחד ואחת כל יראה כמו יום הולדת וזה הכי חשוב

בקר טוב - אין אייקונים של חורף?

אצלנו ירד בשעות הבקר המוקדמות מבולצ'יק (מה שלא סותר את העובדה שכל הלילה עקצו אותי יתושים, איזה נאחס). צפוי עוד שבוע עמוס מאד, אבל בתור פיצוי מראש הייתה שבת ממש כיפית. שבוע טוב לכולם!

rolan

New member
החורף כאן../images/Emo70.gif

איזה מבולללללל מלווה בברקים ורעמים.... היתה כאן סידרת רעמים שבהחלט הקפיצה לי את הלב מקווה שכולכם ערוכים לחורף הזה... עלמה מה קורה עם נשם?...

עלמה 3

New member
צהריים טובים לכולם ../images/Emo13.gif

אצלנו גם גשום, קולות רעמים וקריר , מיוחדת מצפה כבר הרבה זמן לימים כאלה יצאה מצויידת היטב.. מגפיים, מטריה ומעיל...א - ב - ל, עוד אין שלוליות...
הנשם, נמצא בבית, חטף וירוס , חום הקאות ושלילשולים.... רצה הביתה ...למרק עוף עם קיינדלאאאאאאך ....הממממממ ... המשך יום נפלא, חורפי ומתכרבל.

*יערית

New member
צהריים טובים נעביבשק../images/Emo24.gif

הרבה בריאות לנשם....וגם למורכבי
יש וירוס באויר של הקאות ושילשולים ואין כמו עלמה בסביבה שדואגת לכולם
מקווה שעוד לפני המחלה נהנתם מהשבת שעברה עליכם.. מתגעגעת אליכם
אחחחחחח הגשם הזה במקום לשטוף את הוירוסים מביא אותם יותר

עלמה 3

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif../images/Emo24.gif

תודה, על המחמאות שמחממות את לבבי
הנשם, מתפנק , לא נותן לי כל כך לגשת למחשב... בערב יהיה יותר משוחררת , ביי, לבנתיים

*יערית

New member
שבוע ניפלא חברים../images/Emo20.gif../images/Emo24.gif

אני במקום של געגוע..נשבעת לכם
עם יד על ה
שבוע ניפלא,מלא בריאות אור ואהבה לכולנו|אמן| אוהבת את החום ב

ליזי38

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo25.gif../images/Emo23.gif../images/Emo65.gif../images/Emo39.gif

זה יהיה שבוע נפלא, הגיעה התשובה של בדיקת הדם להריון עומד על בטא של 2080, יכולה לישון בשקט

למעלה