Beef Strogan

../images/Emo43.gif תפוז למען הקהילה ../images/Emo101.gif

במוצ"ש הקרוב בשעה 21:00, תתקיים בקניון ארנה המסיבה הרשמית של הקיץ של ארגון "יוצאים לחיים" התומך ומסייע לחולי סרטן. בואו לצפות בדג נחש, די-ג'י אסי קוז'אק, הבליינים ועוד. כל ההכנסות קודש לפרוייקט "יוצאים לחיים", התומך בצעירים שחלו בסרטן. טל' להזמנת כרטיסים - "הדרן": 03-5279797. מידע נוסף בפורום 'סרטן - לא לבד'.
השבוע הוא שבוע המודעות לגילוי ומניעת סרטן ממאיר של העור, ופורום 'אחים ואחיות בשירות הבריאות' מבקש לקדם את המודעות לנושא החשוב. מידע חשוב בנושא ניתן למצוא בשרשור בנושא בפורום.

גדול!! ../images/Emo175.gif

וגם הלהקה טובה (The Polyphonic Spree). שמעתי עליהם, אבל לא יצא לי לשמוע שירים שלהם מקודם. איזו דרך נחמדה לפרסם את עצמם!

edlessme

New member
הם חמודים...

רק מה.. הסולן שלהם איום ונורא... ככל שאני מכיר יותר יותר שירים שלהם.. אני מגיע יותר יותר למסקנה שהם צריכים להיות יותר אינסטרומנטלים...

The Albatross

New member
../images/Emo26.gif

בכל מסך, אתה משחק את החברה הקטנים ההם, והמטרה שלך היא להעביר אותם לאיפשהו אחר. אתה עושה זאת ע"י הפעלת חפצים שונים שנמצאים במסך, ע"י לחיצה עליהם. מה שאתה צריך לדעת, זה רק איפה ללחוץ - ואת זה אתה עושה ע"י לחיצה על כל דבר שקיים
. אם תתקע, אני אביא לך פתרון של השלב הראשון.

edlessme

New member
חצי פתרון לשלב הראשון../images/Emo58.gif

על הקקטוס בחלק העליון יש ניצנים כאלה... מעיין כיפות קטנות.. תלחץ על זה עד שזה יפול... אחד תמידה ולך לעכבר... אבל השאר לצב...

Miss CB

New member
ה - I feel fine?

דווקא נחמד אבל לא מדהים.. זה של בייק פשוט חמוד כזה, מקורי

yaronbarb

New member
החלה הספירה לאחור EGGROLL 15/6

עוד שלושה ימים בלבד (יום שלישי 15/6/2004): אגרול מגיעים לדרום (Bבר) שדרות - זאת תהיה הזדמנות מצוינת לכל חברי הפורום שגרים בדרום לבוא לחזות בתופעה ולהדיח את האחיות פיק וסאב לימנל מלב הקונצנזוס. אגרול כידוע מנגנים קאוורים לרוק מתקדם ברובו משנות ה-70. פינק פלויד הם כמובן חלק אינטגראלי מהרפרטואר. נשמח לגלות שקהל קיים גם מחוץ לתחומי ת"א, כמו כן הופעה זו, כמו רוב הופעות הלהקה, היא בגדר מסע צלב: החזרת התקווה לאלה שבוחרים במוסיקה אמיתית על פני ג'ינגלים מפגרים עם הרבה טבעות זהב וטאפט בלונדיני עם מחשוף מבורך אך לא רלוונתי. לכן כרטיסים ימכרו בסכום סימלי של- 30 ש"ח לסטודנט ו- 40 ש"ח לאחרים. אני מקווה שמנהלת הפורום תתמוך באירוע ואף תגיע פעם לאחת ההופעות ולא תמחוק הודעה זו כהרגלה בקודש.

Sun Hello

New member
ערב פינקפלויד בסינמטק.

מרתון של הופעות, סרטים דוקומנטריים, שלא נראו לפני כן, וכו' וכו', בסינמטק תלאביב. מחיר: 35 שקלים. מהשעה 00:00, עד 04:00 לפנות בוקר. שווה לבוא:)!

זהבי עצבני על הבוקר... ../images/Emo43.gif../images/Emo43.gif

היום ב-9:30 תוכלו לפגוש Live ב-blogtv את נתן זהבי, כוכב "רדיו ללא הפסקה", שיענה לשאלותיכם Live מתחנת הרדיו, ויספר לכם מה צריך לעשות כדי להיות שדרן טוב.
במסגרת חגיגות הספר העברי, הערב ב-19:00 נארח את העיתונאי והסופר בוקי נאה ב-blogtv. ניתן להשאיר לו שאלות החל מעכשיו- בפורום אקטואליה.
להקת "שוטי הנבואה" תגיע היום ב-20:00 לפורום המעריצים ול-blogtv על מנת לענות לשאלותיכם. השאירו שאלות כבר עכשיו בפורום.
המשוררת חווה פנחס כהן תגיע היום ב-20:00 לפורום שירה ופרוזה. ניתן להכניס שאלות כבר עכשיו בפורום.
ו... היום ב-17:00 תוכלו לצפות בשידור חוזר באירוח של טלי שרון מ"מיכאלה". האירוח ישודר בפורום וב-blogtv צפייה נעימה!

למעלה