Comic Relief

פומפיה

New member
../images/Emo32.gif Comic Relief ../images/Emo33.gif../images/Emo29.gif

שרשור הודעות 'לא קשורות'

ערב לפנויים פנויות חברתי חוויתי

ערב חברתי וחוויתי לפנויים פנויות פנטזיות ואשליות במציאת זוגיות" לפנויים פנויות בגילאים 30-39 "רשימת משאלות"-מציאות או דמיון ?. . בידול –עוצמות אישיות . NETWORKING-רשת קשר חברתית. זיהוי חסימות-ביצירת קשר. פריצות דרך-התנהלות אחרת. גזלני אנרגיה –אנושיים מנחה-עידית רון מאמנת למציאת זוגיות המפגש ללא תשלום.!!! מיקום בהרצלייה בתאריך 9/6 בשעה 21.00 פרטיים נוספים עידית 052-2530158

רוֹנָה

New member
שאלה בקשר לעבודה בחו"ל בקיץ

אהלן סתם רציתי לדעת האם מישהו מכם התנסה פעם באחת מהעבודות בחו"ל, אלו שלאחרונה מפרסמים המון באוניברסיטה. עבודות בסגנון מכירת תמונות מדלת לדלת, בקניונים וכו'. אני מדברת על אלו החוקיות (שמשיגים אישור עבודה ע"י כך שנרשמים ללימודים בארץ היעד, ואז הכל חוקי ואין בעיה). אשמח אם מישהו שקורא את הפורום יוכל לתרום לי מחוויותיו!! רונה

sopel

New member
בתור סטוד' אין לכם הרבה שכל בראש

מה אתם רוצים ?? מה?? מה?? מה???????????? גם ככה יש 20% ערבים בתוך הקו הירוק , אתם לא מבינים שחייבים לשמר את המאזן הדמוגרפי בכדי שנמשיך להתקיים כמדינה יהודית דמוקרטית ! נצא מעזה ומהגדה (מלבד הגושים הגדולים) נסגור אותם שם בתוך חומה גבוהה ומבוצרת לא לראות אותם לא לשמוע אותם לא להריח אותם ושיילכו לקיבינמט , למה לעשות הכל קשה ??? זה הפתרון היחיד תבינו אין אפשרות אחרת זה גם יעזור לנו להתמודדות עם ערבי ישראל שכל הזמן מקטרים על הקיפוח ועל כך שהם מיעוט מדוכא ללא הגדרה עצמית , אחרי שתהייה להם מדינה בשטחים "מדינת פלסטין" הם יכולו לבכות עד מחר תהייה להם אלט' ללכת לפלסטין ולהגדיר את עצמם כמה שהם רוצים לא תהיה להם אג'נדה יותר

d a p h n a

New member
ואוו....

נתת מכה ניצחת לכל מי שחושב שתומכי ההתנתקות הם "שמאלנים יפי נפש". מתברר שגם גזענים ללא שום יומרות ליפי-נפש תומכים בהתנתקות.....

sopel

New member
סליחה? יש לך דעה אחרת ?

את בקטע של ללבוש סמרטוטים על הראש עוד 20 30 שנה?? כי אם יהיה פה רוב ערבי תהיי חייבת להתעטף בסמרטוטים כשתצאי מהבית ישללו ממך את זכות הבחירה ותהפכי להיות השיפכה של בעלך לי זה לא איכפת אבל אם זה הקטע שלך אז לבריאות שיהיה לך

d a p h n a

New member
קודם כל..

יש הבדל בין להגיד שיש בעיה מסויימת עם רוב לא-יהודי במדינת ישראל, לבין להתבטא כל כך בחריפות נגד ערביי ישראל כפי שעשית (וזה מה שראיתי כגזענות מובהקת). שנית, חבל שאתה לא מכיר את מי שסביבך. אמנם נכון שנשים ערביות רבות הולכות עם כיסוי ראש וכו', אבל קודם כל, רבים מערביי ישראל וגם מן הפלסטינאים הם בכלל נוצרים ולא מוסלמים. שנית, בניגוד לחברות מוסלמיות אחרות באזורינו, דווקא החברה הפלסטינית והערבית-ישראלית אינה באופן גורף מוסלמית קיצונית. כמובן שיש לא מעט אלמנטים כאלה, אבל זה לא בהכרח מעיד על כלל החברה. גם אני, בעוונותיי, מודה שלא הייתי רוצה לחיות תחת שלטון מוסלמי. עם זאת, יש הבדל בין להודות בעובדה הזו, לבין להגיע לרמת הקיצוניות אליה אתה הגעת בהודעתך. אה, ו... סימני פיסוק היו עוזרים. ושפחה כותבים בח'.

sopel

New member
מיצטער דפנה

עברית אינה שפת האם שלי ובכל זאת אלו הן דעותיי ומדברייך אני מבין שאת לא ממש מתמצאת בתחום ראשית ,הסיבה שהערבים פה הם קצת פחות פרימיטיבים וברברים מאחיהם במספר מדינות שונות במזה"ת היא העבודה שאנחנו פה והם פשוט נמצאים תחת השפעה מערבית בישראל בערך כמו בלבנון, האמיני לי שמיתחת לכל המילים היפות שלהם הם היו שוחטים אותך בהיזדמנות הראשונה (יש להם מגוון שיטות מרתקות ,תליה בכיכר , עריפת ראש, גרירה ברכב ,שיפוד ) שנית , הערבים הנוצרים הם קיצוניים עוד יותר מהמוסלמים תתפלאי לדעת הם לרוב יותר משכילים (כמו שבאונ' שלי רוב הערבים הם נוצרים) וישנם מחקרים רבים המראים באופן ברור שככל שרמת ההשכלה שלהם עולה הם נהפכים ליותר לאומנים וליותר קיצוניים שלישית, בואי אני אגלה לך סוד ....אנחנו גירשנו מפה המון ערבים ב 48 , את רוב הערבים שחיו פה למעשה , עכשיו אנחנו עם 20% ערבים שהיתרבו מאז וניצבים בפני הבעייה שלנו איתם כל המנהיגים שהיו יכולים לחזור בזמן היו מגרשים את כולם

d a p h n a

New member
ברור שככל שהם משכילים...

הם נעשים יותר לאומניים. זו תופעה קלאסית של קולוניאליזם. קח למשל את הודו (אבל הדוגמה הזו קיימת בכול מדינה שהיה בה קולוניאליזם): הודים בעלי אמצעים ומעמד הלכו ללמוד באנגליה, קיבלו את מיטב ההכשרה שיכלו לקבל באימפריה הבריטית, לבשו בגדים מערביים, לפעמים אפילו התנצרו.... אבל ככל שהשכבה הזו היתה יותר משכילה, הם הבינו שהם חיים תחת כיבוש קולוניאליסטי, ושזה לא מצב תקין. לכן דווקא אותה הקבוצה שהיתה הכי "מתמערבת" והכי משכילה, היא זו שפיתחה תפיסות של לאומיות הודית, ושיצאה נגד האימפריה בסופו של דבר. למעשה, אחד מן הדברים שהם אימצו מההשכלה שלהם היתה תפיסת הלאומיות החזקה של אירופה. עכשיו, נכון שערביי ישראל אינם חיים תחת כיבוש, אבל הם חשים זהות לאומית עם הפלסטינאים שכן חיים תחת כיבוש, ואין זה מפתיע שככל שפלסטינאים, אזרחי ישראל ואלה שאינם אזרחי ישראל, משכילים יותר, כך הם מפתחים תחושת לאומיות חזקה יותר. זו תופעה ברורה וידועה. אתה צודק שכאשר תקום מדינה פלסטינאית, ערביי ישראל יצטרכו להחליט האם הם רוצים לגור בה ולהתקבל בה כאזרחים, או שאזרחות ישראלית בלבד מתאימה להם. אבל גם אם הם יבחרו להיות אזרחי מדינת ישראל, הם עדיין רשאים להתלונן על קיפוח אל מול מגזרים אחרים, כי אכן מדובר על מגזר שסובל מהרבה מאוד קיפוח ללא שום קשר לזכות להגדרה עצמית.

ettt

New member
השמאלנים הכי גדולים שאני מכירה

הם חתיכת גזענים- בבחינת: ניתן להם ושיהרגו אחד את השני לבד...ולא לסקול אותי- אני מגדירה את עצמי גם כשמאלנית אם כי לא כגזענית (וגם לא מאמינה במה שכתבתי למעלה)

Kiru

New member
מה גזעני בזה?

עצמאות זה לא רק לעשות מה שרוצים, זה גם לקחת אחריות על עצמך.

neko

New member
גם אני שמאלני כזה, ואני מסכים עם

KIRU - צריך לתת להם להיות אחראיים לעצמם, ואני לא מתבייש להגיד שאם הם ילחמו בינם לבין עצמם אני אהיה הרבה פחות מוטרד מאשר היום.

greywolf

New member
כסטודנט למדתי

שלא זקוקים לסיבה לקטר. גם אם אין בחינות, עבודות, מטלות קריאה אמצא סיבה כלשהי לקטר על לימודים, עבודה וכו'.

למעלה