Day

../images/Emo32.gif Day

אז איך זה אצלכם?... אחרי כמה וכמה וכמה ימים רצופים כאלו של ספין כל ערב סינגלים דאבלים וחוזר חליל חלילה כל כל כל יום של הריקון היומי ואז בא לך ככה בא לך מתאים לך מתכוונן לך מסתדר לך מתחשק לך י ו ם ח ו פ ש יממה שלמה ללא ספין
חופשה ככה מהריטואל היומי מנוחה יש מי קורא לזה לעיתים יש לך רגשות אשמה עם זה לעיתים טוב לך ככה ואני מדבר על חופשה שלא מאונס שלא מכורח בשל מחוייבויות או רצונות אלטרנטיבים פשוט כי מתאים לך
Day פ ש ו ט בלי הסברים וחירטוטים אז הנה אני בבית כן כן את הדאבל של 1800-2000 החמצתי אבל יש אלטרנטיבה ב-2130 ואני לא שם לא נפרד מכם הולך למקלחת ולמיטה "חוכמת הבייגלה" קוראים לספר... אחלה זהו ולא לא לא אין לי נקיפות ואגב מחר... מחר מכורח נסיבות אני גם לא בספין אז מה? מה קרה? שיציק לי? יללה למקרר להוציא תקופסאת קילו קרמיסימו שתתרכך עד תום המקלחת הולך טוב עם החומר על ברבלה

Tami661

New member
Day אני יודעת מה זה...גם עוף, לצערי

אבל
Day
זה מאיפה הבאת?... אהההה... אתה בטח מתכוון ליום בלי סטקים ובלי דגים... הבנתי... כן, בטח! יש לי הרבה ימים כאלו לא לא אוכלת רק מבשלת
ותיהנה מהחוכמה רק תשאיר ת'בייגלה בצד

KESSEM10

New member
אני בעד ../images/Emo45.gif

שבירת שיגרה מנוחה ורגיעה - נפשית ופיסית חידוש מאגר מתאים, כל כך מתאים...ככה. פעם ב... נכון שתבוא צמא הרבה יותר לספין של מחר? נכון? נכון שזה יהיה אימון הרבה יותר ממלא ואיכותי ואדרנליני? נכון? שווה, בטח שווה. אסור לשכוח אותנו ואת חיינו מעבר לכל הספורט, הספין, הקיק וכו' המירוץ אחרי הזמן, הלחץ.... זמן רגיעה חליל...זמן התחדשות...זמן... הדברים הקטנים בחיים שעושים את הרגעים האחרים יותר גדולים ENJOY

למעלה