Do you believe in Angels

Star_Dust

New member
../images/Emo32.gif Do you believe in Angels

אפתח באזהרה... ההודעה הזאת לא קשורה לפורום הזה בכלל. אבל בפורום אליו היא שייכת, פורום שהיה עבורי בית שני במשך תקופה ארוכה מאוד לפני זמן די רב, אני פשוט כבר לא מסוגלת לכתוב. נכנסתי לשם לפני שעה קלה ולשמחתי גיליתי שהוא כבר לא מרגיש כמו בית עבורי. אז הגעתי לכאן והתלבטתי הרבה אם לכתוב אותה או לגנוז. והנה אני כותבת... היום בערב שיחקתי עם הבת שלי בפלייסטיישן. יש לי ילדה מקסימה בת 5.5
וכמו אמא שלה היא מעדיפה פלייסטיישן ומחבואים על פני משחק בברבי
. אז מכל הבחינות זה היה עוד ערב רגיל... שפתאום השתנה... שיחקנו במסך מאתגר בקראש (המשחק הכי טוב בעולם!) כשפתאום היא התחילה לצעוק 'אבא, אבא, קום, בוא תציל אותי' שאלתי אותה למי היא מדברת. היא ענתה בלי היסוס: לאבא. אני רוצה שהוא ישמור עליי מהמסך הזה. היא דיברה לאבא. אבא שלה שמת מהיום שהיא זוכרת את עצמה. נפקד-נוכח בחיינו. אבא שלה, שמהיום שהחלה להבין הסברתי שהוא כבר לא איתנו. מעולם לא אמרתי לה משפטים כמו: הוא רואה, הוא מרגיש, הוא שומע.... תמיד הרחקתי מאשליות... והנה היא מסתכלת אליי בעיניים גדולות ואומרת לי... אמא, אני קוראת לאבא כי הוא המלאך שלי . נותרתי המומה... והיא המשיכה.... אמא, אפשר לספר לך משהו? היום בגן ילדה דחפה אותי אבל לא נפלתי. כי פתאום משהו שקוף תפס אותי כאן (מצביעה על המותן שלה)... אני חושבת שזה היה אבא. הוא שומר עליי. הוא לא נותן לי ליפול. ובערב שהתחיל רגיל, כמו כל ערב אחר זה פתאום היכה בי... קשה להסביר מה זה היה בדיוק... סוג של אושר עצום ושל הכרת תודה מהולים בכאב בלתי נתפס... וגם סוג של הבנה... שיש לי מזל בחיים כי זכיתי לגדל ילדה כל כך מדהימה, עם כוחות כאלה ועם אבא, גבוה בשמיים או עמוק באדמה, ששומר עליה ולא נותן לה ליפול... האם אתם מאמינים במלאכים?

ufffnick

New member
מה שלא יהיה...

אל תתייחסי אל זה בביטול, אל תאפשרי לה לפחד מזה, ואל תתני לסובבים אותה (גננות, מורים, ילדים) לגרום לה להרגיש לא נורמלית. זו מתנה. כנראה שלתווה אותה כל החיים. את ההמשך במסרים...

וואוווו... קטע חזק...

התרגשתי פה...
אישית, בכל מה שקשור למלאכים וכדומה אני פשוט לא יודע... הגישה המיידית שלי היא שזה הכל אשליות, אבל בגדול אני פשוט לא יודע...

אישון36

New member
אם מותר לשאול

באיזה פורום את היית כבית עד עכשיו ? יכול להיות שהי שמעה חלקי דברים והשלימה את זה עם הדימיון. אני באופן אישי סבור שחייבים לעודד דימיון, ובגיל הזה זה הגיל לעודד דימיון. אישון. דימיון מודרך.

הפלא ה8

New member
../images/Emo24.gif מרגש

מאד מרגש לקרוא את זה. זה פשוט מקסים שהיא חושבת ככה. וכל הכבוד לך. על הגידול.התמיכה והתובנות שסביר להניח באות גם ממך.

Old Girl

New member
הצטערתי לשמוע

שאיבדת בן זוג לחיים. הסיפור מדהים.

magenta73

New member
מקסים ../images/Emo13.gif

וכן. בטח. סבא שלי נפטר כשהייתי בת 4. עכשיו זה לא סתם סבא, אני עד גיל 5 גדלתי אצל סבתא וסבא שלי. כך שהוא היה חלק מאוד גדול מחיי, אז. אני לא ממש זוכרת אותו, אבל מה שאני כן יודעת זה זה... סיפרו לי כנראה שהוא מת או שהוא לא יחזור ואז היה לי חלום כנראה, (כי אני כן מאמינה במלאכים או אנרגיות וכו' ואני מאמינה שילדים הרבה יותר "מתקשרים" ממבוגרים) וסיפרתי אותו לאבא שלי. שאני רואה את סבא, שהוא איתי ומסתכל עלי כל הזמן, רק שהוא מאחורי קיר זכוכית, ואני לא יכולה לשמוע אותו, אבל הוא תמיד שם. שומר עלי.

magenta73

New member
ועוד משהו

זה שאין לה אבא, לא אומר שהיא לא יודעת מה זה המושג "אבא", וזה שאבא תפקידו כביכול לשמור וכו'. אנחנו לא חיים בואקום וגם ילדים קטנים רואים ומרגישים כל מיני סטטוסים או מושגים, במיוחד כ"כ "טריוויאלים" כביכול, כמו אבא, או תפקידו של האבא. זה הרי נמצא בכול סיפור/אגדה/סדרת טלויזיה וכו'. וזה רק מראה, שאת גידלת אותה מקסים, כי היא יודעת שלמרות שאולי היא לא חווה באופן רגיל את המושג "אבא", יש לה אחד שכזה. וכל זה, עדיין לא אומר שאני לא מאמינה במלאכים

moi24

New member
הצטערתי לשמוע

תמיד כשאני נתקלת במצבים כאלה, זה מכניס את כל מה שמסביב לפרופורציות. קרובת משפחה שלי, בת 28, התאלמנה לפני כחודש ויש לה ילדה בת 3. הילדה לא מדברת על זה, ולא מראה שום סימן שהיא מודעת למה שקורה סביבה. אבל היא הכירה את אבא שלה ואני מאמינה שבפנים היא קצת מבינה, ומאוד מקווה בשבילה שתוכל למצוא את המלאך שלה.

שירס36

New member
מדהים.. אני מאמינה.

בכל מקרה זה טוב לילדה, זה גורם לה להאמין בעצמה.

גונדרי

New member
../images/Emo99.gif ../images/Emo23.gif

היא באמת מדהימה הקטנה.. כמו אמא שלה
ואני חושב שאת מטפלת בנושא הכל כך עדין הזה בצורה מופלאה. את לא מסתירה ממנה מידע, ואת לא מציפה אותה במידע, את לא מנווטת את הרגשות שלה, ואת לא שותלת לה בכוח מחשבות או זכרונות שקשורים אליו... והיא, בצורה מאוד מפוכחת יוצרת לעצמה את הדימוי החיובי ביותר שהיא יכולה לקבל עליו. יש הורים שכל כך חשוב להם שהדור שלא הכיר את המנוח, יכיר אותו כמו שהם (ההורים) הכירו אותו, שהם מציפים אותם בזכרונות, סיפורים ותמונות שלא אומרות לצעירים כלום ולא תמיד באים בזמן המתאים. אני חושב שעצם זה שאת מלווה אותה, אבל לא כופה עליה זה הדבר הנכון ביותר לעשות... וזה מקסים לראות את זה.

belli80

New member
../images/Emo45.gif מעולם לא

נאלצתי להתמודד עם ילדים ואבדן, אבל מרגיש לי ממש נכון מה שכתבת. וזה בכלל לא חשוב שאתה מכיר את הכוכבית ואת בתה. העיניין של לא להכניס דמות בדיונית על חשבון אבדן שדורש עיכול בדרך מאוד ייחודית.. תודה שהעמדת את הדברים בצורה כזו, ותודה לדאסט- ששיתפת חוויה מרגשת כל כך! (ושימי לב למה שאופניק אמר. זה מרגיש לי חשוב.)

cheshire9

New member
בטח שאני מאמין

במלאכים ....... קטנים כאלה - חמודים - שגדלים לנו בבית ....ממלאים אותנו באושר ושימחה. מזכירים לנו את התמימות ושימחת החיים שלנו עצמנו בגילם. מלאכים.

D a p h n e

New member
ואוו...

עלו במוחי מספר דברים... גם על עצם האובדן שלך בגיל צעיר, על הקשיים שזה יוצר... אבל עושה רושם שאת עושה עבודה נפלאה בתור אמא אם כך הבת שלך חושבת על דברים. לא - אני לא מאמינה באמת במלאכים. אבל אני כן מאמינה ש: א. בגיל הזה - עדיין מותר להאמין בהם - זה עושה טוב... ב. מי שמאמין - גם בגיל מבוגר יותר - לא בהכרח מאמין במלאך עצמו... אבל הידיעה של מישהו שמישהו אוהב ושומר עליו - עוזרת לו ועושה רק טוב... אז מי אני שאקח את זה ממנו?

גם לי יש צמרמורת .וברור שאני מאמין ...

עם כל הכבוד לילדים יש דמיון מפותח והם סופגים המון גם בגיל צעיר מכל מיני מקורות , אבל כזה דבר אפילו דמיון לא יכול להמציא ,זה משהו טהור שילד יכול להגיד . מאמין ועוד איך ,אני יודע שעלי שמרו בזמן שעשיתי כמה טעויות בלתי הגיוניות שהיו צריכות להגמר אחרת... יש מלאכים ,יש אלוהים . צריך רק להאמין ולבקש ,הכל מתגשם

Barvazoom

New member
הרסת אותי, יש לי צמרמורות

יש לך ילדה מקסימה ומיוחדת. בין אם מישהו (סבתא/גננת/חברים) אמר לה שאבא שומר עליה בתור מלאך ובין אם היא החליטה להסביר לעצמה את זה בדרך הזו - היא פשוט מקסימה. אני מאמינה באנרגיות שלא עוברות לאן שהן צריכות (תקראי לזה מעין "מלאכים" מקורקעים למישהו קרוב להם כאן) וסובבות אותנו ומסבירות המון תופעות "על טבעיות". אישית? לי תמיד היתה הרגשה בתור ילדה שסבא שומר עלי ואיתי תמיד. לא יודעת לאן זה נעלם אבל אני לא מרגישה אותו כבר המון שנים.

למעלה