Facebook

Hadar way

New member
../images/Emo32.gif Facebook

חשבתי שבגלל שאין לי כמעט אנשים מהפורום בפייסבוק אולי כדאי שנעשה התפקדות פייסבוקים שכזו, ככה כל אחד יוכל להוסיף את מי שאין לו.. אז בבקשה אתם מוזמנים לשרשר לכאן את הפייסבוק שלכם לינקים לפרופילים/שמות יתקבלו בברכה

את רובכם כבר יש לי בפייסD: ../images/Emo223.gif

ומי שאין לי אותו- מוזמן לשלוח מסר ואני אוסיף אותו. אני לא מתכוונת לרשום פה את שמי המלא, יו נואו, בכל זאת מלא אנשים לא מוכרים נכנסים לכאן אברי דיי. :)

NotFamous

New member
../images/Emo45.gif

אם למישהי יש כוח (או שאולי אני אעשה את זה במהלך השבת שיהיה לי זמן) נשלח מסר לכל חברי הפורום ושם אפשר לכתוב. על גבי הפורום אני אישית לא רוצה לפרסם את השם המלא. :)

STEMINEM

New member
Top Facebook Fan Pages

מידע לא הכרחי אבל אני אוהב ת'שטויות האלה.. 1. Texas Hold'em Poker - 25,321,912 2. Facebook - 23,284,476 3. Michael Jackson - 22,290,934 4. Lady Gaga - 21,150,897 5. Family Guy - 19,752,494 6. Eminem - 17,617,497 7. YouTube - 17,461,452 8. Vin Diesel - 17,370,055 9. The Twilight Saga - 16,237,062 10. Starbucks Coffee - 15,954,686 המשך.. http://fanpagelist.com/top_pages/

Another Grave

New member
../images/Emo40.gif קינת דוד.../images/Emo69.gif

הצבי ישראל על במותיך חלל איך נפלו גיבורים. אל תגידו בגת אל תבשרו בחוצות אשקלון, פן תשמחנה בנות פלישתים פן תעלוזנה בנות הערלים. הרי בגלבוע אל טל ואל מטר עליכם ושדי תרומות. כי נגעל מגן גיבורים מגן שאול בלי משיח בשמן. מדם חללים מחלב גיבורים קשת יהונתן לא נשוג אחור וחרב שאול לא תשוב ריקה שאול ויהונתן הנאהבים והנעימים בחייהם ובמותם לא נפרדו. בנות ישראל אל שאול בכינה הלבישו שני עם עדנים למעלה זהב על לבושכן איך נפלו גיבורים בתוך מלחמה יהונתן על במותיך חלל צר לי עליך אחי יהונתן נעמת לי מאוד נפלאה אהבתך לי מאהבת נשים איך נפלו גיבורים ויאבדו כלי מלחמה.
הכל בע"פ,כמובן. סוףסוף אני מוכנה לבוחן מחר. יאללה הלכתי לחרוש על יהדות. בעי

למעלה