Happy New year

../images/Emo32.gifHappy New year../images/Emo24.gif

מי ייתן והשנה הזו תהיה יותר טובה מהקודמת ואמן וגלעד שליט יחזור הבייתה
יוצאים היום?

Orush the Best

New member
אמן../images/Emo9.gif../images/Emo57.gif../images/Emo249.gif../images/Emo183.gif

מאחלת לכן מכל טוב
אני לא יצאתי

שנה טובה לכולן! מי ייתן והשנה החדשה תביא עימה

שפע של טוויסטים מטורפים והמון המון דיימון

Ayelet 363

New member
../images/Emo45.gif תודה לכולכן, ושתהיה שנה נפלאה!

אני אישית לא יצאתי... קראתי ג'יין אייר ולא שמתי לב איך שהזמן עובר.

Orush the Best

New member
אומיגאדדדדדדדדד חייבת לחלוק../images/Emo7.gif../images/Emo183.gif../images/Emo58.gif

סיימתי לראות עכשיו את פרק 8 של העונה השניה ואני פשוט עוד שניה בוכה פה. [אנלא עושה את זה כי אמא שלי במטבח ליידי
] ישלי כלכך הרבה דברים להגיד על כל הפרקים האלה אני פשוט לא יודעת מאיפה להתחיל. אז קודם כל, מעיין,סופסוף [!!!] הבנתי את החתימה שלך! יאו אני לא יכולה להסביר עד כמה אין לי מילים לתאר את הפרק הזה, ואת העונה הזו, ואת דיימון המושלם והמסכן הזה
I'M SPEECHLESS!! הרגע הזה בפרק שאליינה ירדה מהמדרגות ודיימון היה כלכך מאושר ושמח וחשב שהיא תבוא לחבק אותו, כי זה ממש היה ניראה כאילו היא באמת עומדת לתת לו חיבוקי ענק, ובסוף סטפן נדחףףףף ואמר 'את בסדר?' . העאההע. איך הוא נפגע
אני כלכך אוהבת את איאן שעושה את דיימון [לא נשמע טוב
] בצורה כלכך אמינה וכלכך אמיתית, אני כאילו מאמינה לו לכל מילה, לכל מבט, לכל חיוך, וזה יוצא כלכך מושלם ויפה , ובאמת רק בפרקים האחרונים אני מבינה כמה הדמות הזו שווה, וכמה איאן שחקן מדהים
!!! הנשף מסיכות בפרק 7 היה פשוט WOW! אחד הפרקים היותר טוביםם, ממש אהמנתי [ככה כותבים?
] כשקת'רין כאילו תפסה את קרוליין והכריחה אותה להגיד לה איפה בוני והאבן, אבל ברור שהבנתי שזה חלק מה"משימה" כשהיא אמרה לה שבוני למעלה אבל בוני הייתה בחוץ
[חח אני נכנסת יותר מדיי לדקויות אבל אני בHIGH מטורף!$!$@
] ואיך אפשר שלא להזיל דמעה יחד עם הדמעה שיורדת מהעיין היפייפיה של דיימון??
זה היה כלכך כלכך עצוב. כלכך! מיותר להגיד [אבל אני אגיד בכל זאת, בשביל זה אני חופרת פה בהתלהבות מטורפת
] שהמשפט הזה שהוא אמרה לה, ואיך שהוא אמר לה את זה, היה אני חושבת הדבר הכי מרגש שראיתי, באמת. זה היה עצוב כלכך, וסופסוף דיימון הודה ברגשות שלו, וסופסוף ראינו כמה הוא באמת רגיש ואנושי
זו הייתה פשוט סצינה גאונית, יפה, ואמיתית, הם שחקנים מדהימיייים333> קיוויתי שאליינה שתתה ורביין במשך כמה חודשים ואז הוא לא יצליח
אניואווי, אני מזה שמחה שלא התאפקתי וחיכיתי שהעונה השניה תגיע להוט כי אני ממש שמחה לראות את העונה המדהימה הזאת, אין לי מילים מהגאונות
כמובן שיש כמה דברים לא ברורים, זה תמיד קורה לי בפנטזיות כאלה או אחרות כשממציאים סיפורים שלמים
אז לא הבנתי מי אלה ה'אוריג'ינאלס' ולמה הם צריכים את הדם של אלייה, ובטח שעדיין לא הבנתי למה הם רוצים להסיר את הכישוף הזה של האבן-ירח... אז אם מישהי תוכל לסדר לי קצת את הבלבלה במוח אני אשמח ואודה לה מאוד
שמחתי גם לחלוק, לחפור ולשתף, ותמיד תיזכרו! דיימון חתיך הורס
חחח

Orush the Best

New member
באלי קצת תמונות מהפרק../images/Emo13.gif../images/Emo183.gif../images/Emo58.gif

בדרך להציל את אליינה *גיבור*

Orush the Best

New member
../images/Emo183.gif../images/Emo58.gif

דיימון המאושר מצפה לח"ח מאליינה
[חיבוק חמודXD]

Orush the Best

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif

*סותמת את האזניים ועושה 'להלהלהלה'* חח נסחפתי משו

Orush the Best

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif

האמת שהיא הייתה יותר מדיי מפוחדת עם כל מה שהוא אמר לה.. זה היה דיי מוגזםO: אני במקומה קופצת עליו

Orush the Best

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif

האמת, לא התאכזבתי מזה שהם לא התנשקו, כי גם ככה היא עומדת לשכוח את זה אז זה לא שווה [;

Orush the Best

New member
אפילו...../images/Emo58.gif

אם מסיכה אפשר להבין כמה הוא מושלם
טוב, אני סיימתי עם ההודעות המחורפנות האלה- הכוונה למילים בתוכן, [שבטח הוציאו כמה וכמה מכן מדעתכן חח ] שיהיה לכן לילה טוב, לי בטוח יהיה, אחריי פרקים כאלו יפים
עם שחקן כזה יפה

למעלה