Help me...

../images/Emo32.gif Help me...../images/Emo124.gif

יש לי מחר בגרות בהסטוריה :[ זאת בגרות אחרונה השנה,ואני ממש נלחצת :( מרוב לחץ לא הולך לי אפילו ללמוד...
עכשיו תנסו להבין, איך זה שכשאני צריכה ללמוד לבגרות בהסטוריה,אני חולמת שעשיתי בגרות באנגלית???? =[ help...help...help...

בר2י

New member
אוי חמודה..מכירה את הלחץ..

יש לי בגרות בהיסטוריה ביום שלישי..כי אני ביא'.. אבל עדיין זה מלחיץץ זו בגרות ראשונה שלך? או שהראשונה הייתה בלשון? המון המון בהצלחהה זה קודם כל דבר שני,תשתי מים,תאכלי שוקולד,תתקלחי..תשמעי מוזיקה..כל אלה עוזרים לי לפחות להרגע קצת ושוב ב-ה-צ-ל-ח-ה אני מה זה מבינה אותך......

BARSASOS

New member
וואיי....אני לא מתארת לעצמי מזה

בגרויות... ולא בא לי גם להגיע לזה...חחחח בהצלחהההההההההה!!!!! מתה עלייך!!!!

תווווודהההההההההה לכולןןןןןןןןן

תודה,תודה,תודה,תודההה. אני לא מאמינה שזה מאחורייי. יש חופש? יש חופש !!

היה פסיייייייידר,+כנסייי...

היה נחמד,המתכונת הייתה פי אלף קשה. במתכונת היינו צריכים להדגים שלושה דברים בתחום מסויים,כשבבגרות רק דבר אחד וכן הלאה... הרבה חומר שלמדתי לא הוזכר בכלל בבחינת הבגרות,וזה סתם טירוף. המחשבה הזאת שיכלתי ללמוד שעתיים במקום לחרוש 24 שעות ולא לישון 48 שעות...זה כל כך בעע. אבל זה כנראה כל העניין בבגרות,לומדים הרבה-כותבים מעט. [הא,הבנתי את הפואנטה או שזאת רק אני?
] אגב,אני מחפשת אותך המון לאחרונה במסנג"ר ואת לא עונה לי, תשלחי לי הודעה כשתוכלי. =]

nitzan111

New member
ראיתי היום שחיפשת אותי,

פשוט לא הייתי ליד המחשב. כן ככה זה תמיד- לומדים מלא חומר ובסוף שואלים על רבע בבגרות. אבל יותר טוב ככה מאשר שהיו שואלים על כל החומר
מחר אני אנסה לתפוס אותך במסנג'ר. ניצן

nitzan111

New member
בהצלחה ../images/Emo24.gif

אל תהי בלחץ. תאכלי בבית לפני המבחן. תקראי טוב טוב את השאלה לפני שאת מתחילה לענות עליה. לפני שאת עונה תקראי את כל השאלות, וכשתראי שיש שאלות שאת יודעת זה יתן לך ביטחון. את תראי שזה יעבור בקלות. בהצלחה.

°°NaTaLi°°

New member
אוי הדרי...

על תיהיה בלחץ אין לך מה לדאוג מאמי! את דואגת רק בגלל שזאת הבגרות האחרונה. הכל יהיה בסדר! את תצליחי זה בטוח!!!! זה יעבור בקלות! תאמיני לי!

BARSASOS

New member
ההפך...

אם זאת הבגרות האחרונה היא לא אמרוה להילחץ
(נראלי...חח) וזה מחרררר!!! אז המון בהצלחה... ותאכלי משו מתוק לפני (זה עוזר להתרכז..
) מתה עלייךך!!! ושוב בהצלחההההה

Lucy Diamond

New member
אל תדאגי, עוברים גם את זה

שיהיה לך בהצלחה!!! לי יש עוד בגרות אחת בגרמנית וסיימתי... כיף לי!

Lucy Diamond

New member
כן, לומדים... אפילו קשה! ../images/Emo7.gif

טוב, נו... זו אמורה להיות בגרות קלה...

אמרו לי שבשפות יש בגרויות קלות..

נגיד לאנגלית,אין בכלל מה להתכונן . [זה נכון?..]

nitzan111

New member
לאנגלית אין מה להתכונן

כי או שאת יודעת או שלא. אי אפשר בשבוע ללמוד אנגלית...

Lucy Diamond

New member
זה תלוי.

לבחינה בגרמנית (לפחות) יש שני חלקים: בחינה בכתב- אליה באמת איך להתכונן, כי אין ספר תרגילים או משהו. וצריך לכתוב חיבור של 120 מילים מנושאים שמוצעים לך במהלך הבחינה, אי אפשר לתכנן את המכתב ולזכור בע"פ. בחינה בע"פ- שיחה על נושאים כללים למשל 5 דק' ואז שיחה על ספרות גרמנית וסופרים גרמנים שנמצאים בחוברת שאותה צריך ללמוד. החלק הזה אורך 25 דק'... היה קל, אבל קשה לא להיחלץ לפני. בכל זאת בחינת בגרות וגם אין ציון מגן...

למעלה