I'm Back

Lopezit

New member
../images/Emo32.gifI'm Back../images/Emo70.gif

אני לא אתחיל לחפור לכם פה חח בקצרה היא ממש סבבה, היום הראשון היה די סבל אבל שני+שלישי היה ממש כיף!! צילמתי משהו כמו 350 תמונות
אה ובחזרה היה QH ברדיו *פעם ראשונה שאני שומעת אותו ברדיו* אבל הנהג המטומטם הזה לא הגביר גם אחרי שצרחתי עליו 3 פעמים העיקר לשים חגגיגה בסנוקר וצ'רלי וחצי ב5 וחצי בבוקר הוא יכול
וזהו
אולי אני אעלה תמונות אולי

West Doll

New member
ליאתושש....אני שמחה שנהנית../images/Emo9.gif

כמה תמונות צילמת מזה זה
ותעלי

NoWords

New member
וולקאם באק!!1 ../images/Emo24.gif

תעלי תמונות, אני מתה לראות. יש מצב מחר אני באה להתנחל אצלך קצת ולראות את הצבע החדש בחדר! היום היה מבחן במתמ', ומחר בג"ג, ויש לי 3 עבודות הגשה ובוחן על הראש. כל זה השבוע אז הלחץ הורג אותי אבל אני שורדת.
נדבר מחר!

QueIronia

New member
למי אכפת שחזרת? העיקר היה

Qhe Hiciste ברדיו! סתם, סתם... ברוכה השבה

Lopezit

New member
עברתי על התמונות

327 ליתר דיוק
400 מגה
רוב התמונות היפות יצאו עם נופר! צריך אישור ממנה כדי לשים

Lopezit

New member
תמונה כיתתית חינוכית

זה קצת בעיה להעלות תמונות כי אני צכה להקטין אותן...

NoWords

New member
אחת התמונות! ../images/Emo6.gif

עודעודעודעודעודעודעודעוד!

NoWords

New member
וואי, אחת התמונות היפות :)

שתיכן נראות ממש טוב פה. סטייליסטיות עם הצעיפים
, אהבתי. ליאת תלבשי יותר צעיפים! וממש יפה לך שיער פזור (בפעם המיליון...)

nof13

New member
טוב אז חזרתי

למי שלא הבין אני וליאת חברות, ואנחנו באותה כיתה. היה כזה כיףףףףףף יהכי נהנתי. היום הראשון היה ככה ככה, הייתה מסיבה רקדנו והיה ממש כיף, הבעיה הייתה רק באוהלים. ביום השני היה ערב חופשי היה כל כך כיף, למרות כל הבלאגנים שעשו. עשינו מלא תמונות עם כל הכיתה היה ממש מצחיק. ביום השלישי הייתה הליכה קצרה, והיה ים רק חבל שלא נתנו לנו להכנס :(. לא נורא בסך הכל היה ממש אבל ממש כיף

NoWords

New member
יאוו ברוכה השבה! ../images/Emo24.gif

שמחה שנהנית, יצאו תמונות ממש יפות! :) (למה לעזאזל לא נתנו לכם להיכנס לים? לנו נתנו
)

nof13

New member
תודה:)

ממש מבאס שלא נתנו לנו להכנס למים, כל כך רציתי :| אנלא מבינה גם למה. זה ממש דפוק לוקחים אותנו לים ולא נותנים לנו להכנס כאילו מה ההגיון?

Lopezit

New member
יש לי תשובה מאוד ברורה בשבילך

כי אתם הריאלית ואנחנו גן נחום למה אתכם לקחו ל4 ימים ואותנו 3? למה אתם לא ישנתם באוהל מסריח עם קרפדות ואנחנו כן?

למעלה