IM BACK

Crazzzzzy Girl

New member
../images/Emo32.gif IM BACK

הלו הלו הלו חזרי מה שלום כולם ? התגעגעתם אלי ?
( דרך אגב אני חושבת שזה שרשור אוף ראשון ) אתן בטח רוצות לדעת מה עשיתי , למה? וכמה ? אז ככה : סבתי החמודה היתה צריכה לטוס לפריס ( לדוד שלי ) וסבת א לא אוהבת לטוס לבד . מאז שסבא שלי נפטר היא תמיד לוקחת איזה נכד/ה . הפעם היא לקחה אותו לשבוע בלי עבודה , בלי הורים ,אחים והכי חשוב בלי נקיונות פסח. מה זה נהנתי , הסתןבבנו בשווקים , הייתי במגדל אייפל (אימל'ה איזה גובהה , מפחיד) הכי התבאסתי שלא לקחו אותי ליורודיסני אוף הבטיחו לי פעם הבאה , כן בטח . בכל מקרה חסכתי שבוע של ניקיונות וזה סבבה . אבל חזרתי ועכשיו מתחילים לעבוד . אני אצבע את החדר בסגול השנה ווסדר אותו שאנטי שאנטי. בקיצור אני אשלים את החסר בלקרוא את הפורום ונמשיך את החוליה החלשה כמובן . בואו נמשיך עם השרשור אוף ושכל אחת תספר מה היא הולכת לעשות הפסח עם החדר שלה . יאללה להתעורר חזרתי הרבה נישוקים
וחיבוקות

ברוכה השווה../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

יו איזה כיף לך... גם אני רוצה
אממ אני לא עושה כלום עם החדר.. משאירה אותו ג'יפה כמו שהוא

וולקאם באק:)

איזה כיף שהיית בחו"ל!!! היה שם קר? (מניחה שכן,אבל חייבת לשאול
) פסח פסח.... אין לי כלכך מה לעשות עם החדר, רק אולי לאפשר לאנשים לראות את הרצפה שלו...(בעע כמה זבל יש בחדר אחד...) מה אתם מתכננים חוץ מלנקות?
(איזה סמיילי מגניב!)

ברוכה השבה!../images/Emo24.gif../images/Emo29.gif

יה! שבוע בחו"ל סתם ככה איזה כיפי
אני כבר ניקיתי את החדר שלי הוצאתי הכל מהארונות העפתי מה שלא צריך והחזרתי לא שיניתי אותו כי אין לי ממש איך
כלומר החדר שלי קטן אז אין הרבה אופציות לשינוי.ניסיתי להזיז את המיטה אבל היא חסמה את הדלת למקלחת
לא נורא. עכשיו התפנה לי ארון וארון אחד אסור לפתוח אותו כי אז הכל יפול
שבוע טוב בנות

למעלה