היה פיגוע בערי שלי עוד פעם

TOUSH

New member
הועלה סקר חדש לפורום מוזמנים

להצביע
בסקר שהוא בראש העמוד תיראו אותו..
והנה שאלת הסקר
כל מי שהצביע שיסמן
עם מי ההייתם רוצים שהגיים בויז יעשו דואט
1.רוני 2.הראל סקעת 3.שירי מימון 4.הראל מויאל
תוצאות השקר הקודם
60% אהבו את "אשמור את ליבי" 36%אהבו את השיר "הזדמנות שניה" 1% אהב את השיר "גליה" ולשיר שמחה אף אחד לא הצביע למרות שהוא שיר מדהים

היום בתפוז אנשים ../images/Emo150.gif

דמותה של מיקה שקד, בתו של דורון שקד מ"ערב ספורט" והתלמידה בעלת כשרון הנגינה בכיתה ט'8 בבית ספר ע''ש יצחק רבין, מתארחת הערב בפורום השמינייה בשעה 19:30. שרשרו שאלות בפורום כבר עכשיו!
ייעוץ חינוכי בפורום הפרעות קשב ADHD היום ובכל יום ב´ בשעה 22:30, דפנה זילבר ושמר ארזי ייעצו בפורום בנושאי עזרה לתלמידים עם הפרעת קשב במסגרת בית הספר. הם יענו על שאלות בנושאי לקויות למידה, דרכי הוראה, ובניית מערך תמיכה רב מימדי במסגרת בית הספר. ניתן להעלות שאלות כבר עכשיו
בית הבובות, סיפור הסינדרלה האמיתי של סצנת המוסיקה הישראלית, יגיעו הערב ב- 21:30 להתארח לייב ב-BlogTV. שרשרו שאלותיכם כבר עכשיו בפורום בית הבובות לבלוג TV: http://www.tapuz.co.il/blogTV

TOUSH

New member
../images/Emo32.gif../images/Emo10.gifהיה פיגוע בערי שלי עוד פעם

פעם שלישית ברציפות בקניון הזה
יהי זיכרם ברוך
ורפואה שלמה לכל הפצועים...

sapich

New member
שרון סנדלר המושלם

טוב אני ספיר ואני חדשה פה אני רוצה להגיד לכם כמה דברים: 1. שרון סנדלר-הוא חתיך הורס ויפה 2.פגשתי אותו והוא חמוד 3.אדם היית מת להיות כמוהו

אנשותת יאפותת שלייי הלפ מי פליז...

תגידווו מה הקטע הזה עם מאמא שוש ועם העוגת תפוזים..?! לא הבנתייי טחח...תסבירוו ליי.. וגם למישהי מהרשמי יש חתימה כזו של כולם...עם משפטים שהם אמרו...אז את/ן יכולה/ות להסביר לי מתי הם אמרו את זה...? אוהבתתת

גיים בויז אהה הם שרים מזה יפהההההה

שמעתי שיר שלהם " הזדמנות שניה " שיר קטלניייייייייי אהבתי אותו אבל אני לא יודע עליהם כלום אני מכיר רק את אושרי חמי ואביחי לוי מה הם מי הם איזה עוד שירים יש להם ????? לא יודע כלום... מחשבות רצות אליך לא מפסיק לחשוב עליך את בשלך עצוב לי כל כך מנסה למצוא עוד דרך איך לגעת בך הערב את האחת את האחתתתתתתתתת

talushh1

New member
חחחחח שאלוםם=]]

שיר מדהיםם ויש להם עודד שירים מושלמיםם בקרוב יוצא הקליפ לאשמור את ליבי=]..

קודם כל...

אם אתה מצטרף פה אלינו אז ברוך הבא מקווה שתשתלב פה יפה
גם אני אוהבת מאוד את השיר שלהם "הזדמנות שניה" השבוע ביום חמישי בעזרת ה' צריך לצאת להם קליפ של "אשמור את ליבי" בערוץ-24 בתוכנית הקרנת בכורה!
(יום שלם שלא הייתי פה פשוט המקלדת נהרסה וקנינו לפני שעתיים בערך מקלדת חדשה חח...
)התתגעגעתי

tallllll1

New member
אני מסכימה איתך,שיר מדהים

יש להם שמחה,גליה,אשמור את ליבי ובקרוב מאוד דיסקקק

הגלריה...

הוספתי ואני ממשיכה להוסיף תמונות מההקרנת בכורה... לרעות אולי תפתחי גם גליה של התמונות שלנו, או תמונות שלנו עם הבויזז.. ואנשים מה קורה תתעוררו...ותתחילו לשים תמונותתת

למעלה