perrinat

New member
../images/Emo32.gif../images/Emo103.gif

רק רציתי להגיד שהיום אני הולכת להופעה של De La Guarda
ומה קורה איתכם? מה אתם עושים בימים חורפיים אלה?

brunu

New member
מופע יפה אומרים...תהני../images/Emo24.gif

אני כלום יושב לי פה במחשב וחולם......

michalas

New member
יההה איזה כייף לך../images/Emo70.gif

תהני! חברה שלי הייתה...אמרה שזה מדהים

perrinat

New member
זה מופיע אינטרקטיבי מחו"ל../images/Emo103.gif

משפריצים עליך מים, ובלונים ועוד ועוד. היה מיוחד, לא רואים דבר כזה כל יום. אבל 70 דקות עמידה
הרגליים

../images/Emo25.gif בשידור חוזר

היום ב-17:00 נעביר בשידור חוזר את התוכנית "קמילה מארחת את ידין חורב", שבמסגרתה סיכמו כוכבת פרוייקט Y וכוכב "אקזיט" את שנת 2003 בטלוויזיה. השידור החוזר יערך בצ'ט של פורום טלוויזיה כולם מוזמנים! בפורום שאקירה עורכים תחרות לוגו מיוחדת. ניתן להגיש עיצובי לוגו עד מחר... אפשר לזכות בחולצת
ולא לשכוח להצביע לקופסא!

DesertRose1

New member
../images/Emo32.gif לכתוב קצת אקשן...../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif ../images/Emo11.gif

אוהבים לכתוב?
אוהבים אקשן?
אתם מוזמנים לכתוב פעם בשבוע בכל שבוע מאמר/סיפור, מה שבראש שלכם שקשור לאקשן!
מדי יום יכתוב מישהו אחר, ולכל אחד יהיה יום קבוע משלו
מי שמעוניין יכול לפנות אלי במסר אישי
, ומי שלא, מוזמן ליצטרף לפורום!
פורסם בהתאם לאישורי הפרסום

etayel

New member
ברונו:)

סתם קפצתי להגיד שלום, ולא יצא לי ממש לברך הותך על הפורום - אז הינה, קבל את ברכתי:) מזלללללל טוב!:) ואני רואה שאתה משקיע יפה בפורום, עדכון שבועי וכדו':) כל הכבוד, שיהיה לך הרבה בהצלחה!

brunu

New member
../images/Emo24.gif

תודה אחי....ברוך הבא..... כן משקיע כל מה שפעם השקעתי באייוואפ חח...אז מתי האתר יחזור?

../images/Emo65.gif סיכום שנת 2003 ../images/Emo70.gif ../images/Emo26.gif

שלום רב, הגיע הזמן לבחור מי הכי עשה לכם את זה השנה! מיהי השחקן, השחקנית, הזמר, הזמרת שעשו לכם השנה... לפניכם 10 קטגוריות הקשורות בטלנובלות ובמוסיקה הלטינית. בכל קטגוריה דרגו את 5 המועדפים עליכם ביותר. ההצבעה חייבת להיות בכל קטגוריה. את ההצבעות שלכם תשלחו לי למסר פרטי ושבוע הבא התוצאות הסופיות יהיו. תתחילו להצביע
שחקן השנה
1.עמנואל אורטגה 2.ארון דיאז 3.פקונדו ארנה 4.דייגו ראמוס 5.פאבלו ראגו 6.אוסבלדו ריוס 7.סאול ליסאו 8.פאבלו אצ'רי 9.אוסבלדו לה פורט 10.פרננדו קולונגה 11.גבריאל קורדו 12.גוסטבו ברמודס 13.פליפה קולומבו 14.ויקטור נורייגה 15.בנחמין רוחאס 16.מריאנו מרטינז 17.קרלוס פונסה 18.מוריליו בוניסיו 19.חורחה סלינס 20.מיגל דיאז דה לאון שחקנית השנה
1.נטליה אוריירו 2.סלסטה סיד 3.ארסלי ארמבולה 4.אנדראה דל בוקה 5.ננסי דופלה 6.ג'ינאלה ניירה 7.רומינה גייאטני 8.ארסלי גונסלס 9.גבריאלה ספניק 10.שרה מלדונדו 11.מרלן פאבלה 12.חולייטה דיאז 13.קמילה בורדונבה 14.לואיסנה לופילטו 15.ד'יאבונה אנטונלי 16.אנחליקה ריוורה 17.טליה 18.אנג'י ספדה 19.ויואנה סקונה 20.אגוסטינה צ'ארי טלנובלת השנה
1.האחד 2.חתולה פראית 3.כיתה 406 4.אין אשמה באהבה 5.יש מצב באהבה 6.פינת האור 7.המורדים 8.קצ'ורה 9.אני צועני 10.המורה פרנקו 11.סנטרל 099 12.ירח פראי 13.פיורלה 14.אהבה אסורה 15.לעולם לא אשכך 16.בשם האהבה 17.רק נשיקה 18.בדרך אל האושר 19.קיץ נצחי 20.האהבות שלנו זוג השנה
1.פקונדו ארנה ונטליה אוריירו 2.פקונדו ארנה וננסי דופלה 3.לואיסנה לופילטו ופליפה קולומבו 4.קמילה בורדונובה ובנחמין רוחאס 5.ג'יאובנה אנטונלי ומוריליו ביוניסיו 6.גבריאלה ספניק ופרננדו קולונגה 7.טליה ופרננדו קולונגה 8.סלסטה סיד ואוסבלדו לה פורט 9.פבלו אצ'רי וננסי דופלה 10.סגונדו סרנדס וג'יאנלה ניירה הורס השנה
1.ארון דיאז 2.פקונדו ארנה 3.פבלו אצ'רי 4.פליפה קולומבו 5.בנחמין רוחאס 6.פרננדו קולונגה 7.אוסבלדו לה פורט 8.אנריקה איגלסיאס 9.אוסבלדו ריוס 10.פבלו הרדיה הורסת השנה
1.נטליה אוריירו 2.לואיסנה לופילטו 3.קמילה בורדונובה 4.סלסטה סיד 5.ארסלי גונסלס 6.לוסרו 7.אנחליקה ריוורה 8.גבריאלה ספניק 9.רומינה גייאטני 10.טליה זמר השנה
1.emanuel orega 2.david bisbal 3.chayanne 4.diego torres 5.juanes 6.ricky martin 7.julio iglesisas 8.enrique iglesias 9.calos ponce 10.marc antony זמרת השנה
1.natalia oreiro 2.shakira 3.araceli arambula 4.chenoa 5.beth 6.marcela morelo 7.gloria estefan 8.thalia 9.laura pausini 10.patricia manterola להקת השנה
1.msm 2.mana 3.bandana 4.erreway 5.rafaga 6.las ketchup 7.camela 8.proyecto uno 9.king africa 10.santana שיר השנה
1.marcela morelo - buen dia 2.juanes - a dios le pido 3.beth - dime 4.las ketchup - asereje 5.natalia oreiro - que digan lo que quieran 6.erreway - tiempo 7.bandana - guapas 8.king africa - la bomba 9.david bisbal - llore las penas 10.thalia - tu y yo 11.patricia manterola - quedate conmigo 12.christian castro - azul 13.diego torres- color esperansa 14.rincon de luz - rincorito de luz 15.chayanne - capichosa 16.msm - sobre son 17.shalim - cuarto sin puerta 18.enrique iglesias - adicto 19.ricky martin - jaleo 20.shakira - suerte אפשר להצביע כל פעם מחדש כל 24 שעות

היום בתפוז ../images/Emo186.gif ../images/Emo184.gif

היום ב-10:00 פורום להיות הורים מארח פאנל מומחים מ"הקו החם" שיענה לשאלותיכם בנושא התנהגויות מיניות חריגות אצל ילדים. שימו לב, כי בשל רגישות הנושא נפתח הפורום לאורחים- וניתן לשאול שאלות גם בעילום שם.
הערב ב-19:00 יתארחו בפורום אופניים ראשי איגוד האופניים בישראל, שיענו לשאלותיכם בעקבות החלוקה החדשה לקטגוריות בתחרויות השנה.
פורום רובי וויליאמס מאפשר לכם לכתוב באופן אישי לרובי לקראת יום הולדתו, לספר מעריצים מיוחד מישראל- שימסר לו אישית
שלחו את המסרים שלכם לכתובת [email protected] פרטים נוספים בפורום רובי וויליאמס

למעלה