מלחמות האור והאופל נמשכות ../images/Emo119.gif
מלחמת הקיום ממשיכה, כל יום אצלי זה מאבק בן הטוב והרע , בן החושך לאור בן הממלכה האלוהית שבתוכי, לבין ממלכת האופל , הגיהנום שני הממלכות קיימות כבר בעולם הזה אני יכול לבחור משניהם במי מהן אני רוצה לבחור לפעמים זה קשה מאוד וממלכת האופל מנצחת את הצד המואר שלי הכל כמובן תלוי באירועים של חיי ממלכת האור מסמלת ומנציחה : הצלחות, אהבה, בריאות, אושר , תקווה , שימחה , אמונה וכוח לעשות ולהמשיך, ממלכת האופל באה בעקבות החשיכה של אירועים שמרכיבים את החיים : אכזבות, כאב, יאוש, בדידות , ניכור, דחייה (מצד אחרים), פחדים , פוביות, פאניקה, זיכרונות מהעבר , ושאר סכינים שבגוף ובלב אני מנסה לבחור כל יום בן הטוב והרע , אבל לפעמים השיגרה והחוסר התקדמות לאן שהוא עושים לי דיכדוך, הרגשת הבדידות היום יומית מכריעה את הכף לטובת לוציפר שבתוכי (לוציפר-כינוי לשטן בנצרות), החוסר יכולת לתקשר עם החבר'ה שמסביבי זה דבר שהורג אותי ולעומת זאת יש תמיד תקווה , מכל חיוך של בן אדם אליי , מכל הרגשה של כוונה טובה, ממחשבות בריאות על העתיד ועל מה שטוב כבר עכשיו , הפחדים הנוראיים להישאר לבד, לעוד הרבה שנים מאוד קשים , אני שואל את עצמי נו מה כבר הבעייה? הפחדים לנסות ולהעיז ולצאת ממסגרת מאוד קשים, מטעם של דחייה ובוז ואז יבוא החושך בגדול, שוב אז לפעמים מעדיף למשוך עוד יום ועוד יום ואומר אולי מחר אבל מחר כבר נהיה מאוחר ,,,,, אני הולך אני דוהר על מסילת החיים הקושי והתקווה מלווים אותי שניהם מתחילים עם אותו הכוח בכל יום חדש השאלה מי יוביל אותי היום , השטן או אלוהים,,,