BABELICIOUS

New member
../images/Emo32.gif../images/Emo107.gif../images/Emo189.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

היום הבאנו את מיכי כל המשפחה שהיא אוהבת: אני, אמא שלי, אחי ורם לוטרינרית כשכבר מבינים שזה הסוף היא הראתה סימני גסיסה שכבר בטלפון אמרה הוטרינרית שזה אכן כנראה סוף חייה. וזה מפי וטרינרית שאפילו כשהיא מריחה בטלפון לפי הסימנים משהו רע היא תיזהר ולא תגיד בטלפון עד שהיא לא בודקת. הפעם היא אמרה את זה "כנראה שזה הסוף". לא האמנתי. לא רציתי לקלוט. הבאנו אותה כדי להובילה בדרכה האחרונה. היא בהכרה לא הכרה, כלומר, ערה אבל לא יודעת מה מתרחש סביבה. היא קצת הגיבה לנו עם הזנב כשנישקנו וחיבקנו אותה אבל היא כבר לא יודעת מה נעשה איתה. קלייר, הוטרינרית, אמרה שרק כדי להרגיש שניסינו הכל, נותנת לה משהו לנסות קצת להרים אותה וקצת לדחות את הקץ אבל בפירוש אמרה שלא נטפח ציפיות או תקוות שווא. זה בפירוש הסוף. לא אשכח את היום הזה שלקחנו אותה. הייתי בדיוק בת 19 ויום. הלכנו לקחת אותה מאיזה בית פרטי בשכונת ביצרון. אמא שלי רצתה שניקח את הגורה השניה שהיתה שם, כלבה אחרת שהייתה יותר מלאת חיים ושובבה. ואני דווקא רציתי את מיכי, דאז גורה בת חודש וחצי קטנטונת שקטה וביישנית. ואיך שראיתי שיש לה בעיה מלידה עם הרגל, איך שראיתי ת'צליעה והבעלים סיפר שזה פגם מלידה, דווקא בגלל זה נשביתי בקסמיה ורציתי אותה. ומאז התחיל סיפור אהבה. היא הייתה כלבה קצת ווירדית ולכאורה מרוחקת אם כי לאחרונה יותר נקשרה ויותר רצתה חום והתקרבה. אני פשוט לא מאמינה שזה הסוף. איך שאני כותבת לכם כאן זולגות הדמעות ולא מפסיקות. כל החיים שלה חולפים לי מול העיניים. כל מה שעברנו איתה. גאד איך שנקשרים לכלבים שלנו, לבעלי החיים שלנו. כלבים מלמדים כ"כ הרבה על עצמנו, על תקשורת, על חום, על אחריות, על דאגה למישהו. אנשים בעלי כלבים וחתולים וכו' לומדים למעשה סוג של הורות, ובמקרה שלי זה מגיל אפס. אני לא מסוגלת להפסיק לבכות. זה כ"כ כואב! למה יש להם חיים כ"כ קצרים?! זה לא פייר הכלבה הזו מעולם לא בכתה ולא צייצה אפילו כשקיבלה זריקות וגם לא כשקיבלה מכה מהפינה של המיטה או כשחתכנו לה ציפורניים, תמיד נתנה את עצמה לכל טיפול שהיתה צריכה לעבור. כ"כ טובה וממושמעת. לא אשכח את היום שבו אפילו הניסה אנס פוטנציאלי שניסה בכוח לתפוס לי את היד אחרי שסירבתי לחיזוריו, וזה היה בגן העצמאות כשגרתי באזור. מיכי הראתה לראשונה ואחרונה בחייה את הצד התוקפני שלה כשחשפה לו שיניים ועשתה קולות של 'אם לא תעזוב את אמא שלי אני עושה ממך קציצות'. זו הפעם היחידה שהיא חשפה שיניים.

belli80

New member
../images/Emo7.gif

עשית לי עצוב.. ולא, אני לא אגיד לך שעם הזמן זה עובר, כי עברו כבר 10 שנים מאז שחץ שלי מת, (הרדמתי אותו, כששנינו היינו כמעט בני 18.. בחיים שלי לא עשיתי משהו יותר קשה מזה. הכלב הזה גידל אותי.) וזה עדיין כואב, ואני עדיין חולמת עליו לפעמים, אבל זוכרת לו את כל הדברים המדהימים שהוא היה בשבילי, ושמחה שנתנו לו את החיים המדהימים שהיו לו. תיפרדי באהבה, תשמחי שנתת לה את כל שיכולת, ותקחי את כל הזמן שבעולם. שבת שלום

באז באז

New member
../images/Emo201.gif

עברתי את זה גם לא מזמן, זה באמת מדהים כמה שאנחנו יכולים להקשר אליהם.

אויי הלב נשבר ../images/Emo10.gif אחד הדברים היותר כואבים

שנפרדים ממי שאהב אותנו ללא תנאי. היו לי כמה כאלה כלבים וחתולים ששמחו שחזרתי הביתה וכשהייתי עצובה הם הרגישו אותי ובכו איתי. עצוב להזכר בהם כשהם כבר לא לידי.

../images/Emo24.gif

(עכשיו גם פה - מה רע בפעמיים?...) לי אישית אף פעם לא היה כלב, ולא חית מחמד בכלל, אבל מההודעה שלך הבנתי עד כמה קשר כזה יכול להיות קרוב.

BABELICIOUS

New member
אתה לא יודע מה אתה מפסיד. זה הקשר הכי טהור

הכי אמיתי, אהבה אינסופית וללא גבולות. כלב אוהב אותך בכל מצב, ללא שום תנאים.

ורד 1970

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo201.gif

עצוב מתה מפחד מהיום שמורגן שלי ימות,ניקשרים לכלב כמו לילד,חבל באמת שהם לא חיים מספיק שנים. רק אנשים שמגדלים כלב\חתול יכולים להבין כמה זה קשה וכואב תהיי חזקה מתוקה

BABELICIOUS

New member
תודה לכולם על התמיכה.

הכאב ללא ספק עצום אבל לפחות הידיעה שהיא קיבלה את החיים הכי טובים שכלב יכול לקבל. וטונה של אהבה ואושר והיא היתה סופר מפונקת ונאהבת.

הכלב שלי גם בדרך לישון...

הוא בן 14 וקצת.....על כדורים נגד כאבים ...ועדיין כואב לו קצת ישן כל היום ,ועושה שפגטים כשהוא עושה צרכים .... אין לי חשק שהוא יסבול יותר מידי וזה עדיין קשה .... יהיה בסדר

BABELICIOUS

New member
אוי זה נורא. אני מאחלת גם לך התמודדות

כמה שיותר קלה, אם כי זה לא קל אבל אין מה לעשות. זה לא פייר שהחיים שלהם כ"כ קצרים.

BABELICIOUS

New member
כמעט ולא ישנתי הלילה

כל הזמן רצות לי התמונות שלה בראש שלי. החיים שלי איתה, דברים שעברנו ביחד. כואב. הבוקר דיברנו עם הוטרינרית. אין שינוי, היא בcoma רק נושמת. אנחנו רק צריכים לתת את האוקיי להרדימה וזה כ"כ קשה. כנראה ניסע הערב להיפרד סופית
על התמיכה יקירה

BABELICIOUS

New member
תודה לך ולכל האנשים הטובים שתמכו בי

בשרשור
לא מסוגלת לחשוב על שום דבר אחר חוץ ממנה.

Star_Dust

New member
אין כל כך מה להגיד כרגע

רק רוצה להמליץ לך לא להישאר בחדר בזמן ההרדמה. אחי עשה את זה כשהרדימו את הכלב שלנו. "החוויה" הזו רדפה אותו אחר כך במשך שנים
. ליבי איתך

למעלה