yarden28

New member
../images/Emo7.gif

זה פשוט מתיש.. נחתכתי בשעור מודרני ויש לי חור עמוק בבוהן לא הייתי כל היום בבית אני יוצאת בערב ואין לי הרבה כח ;; כואב לי הגב ברמה עולמית טחנתי כמו תחת היום נחמות?

../images/Emo201.gif../images/Emo28.gif

מה זאת אומרת "חור עמוק בבוהן"?
ועוד חיבוק ככה, בשביל שלא תרגישי רע:

HagarStar

New member
וואו שמעו../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

זה לא הולך ככה שכל שבוע מישהו אחר מתבכיין כאילו סבבה אז קרה פעם פעמיים שמישהו היה צריך תמיכה קצת או משהו טוב, אבל כל אוף יש מישהו אחר שכותב שהוא צריך חיבוק |: ואל תתקפו אותי עכשיו שאני כלבה חסרת רגשות או משהו, אוף לא קיים בשביל זה אם אתן רוצות תפתחו שרשור עצבים שכל אחת תוציא ת'עצבים שלה בהודעה יא האמת מתאים לי כן אני אפתח אחד |שותקת|

אבל לזה הרי מיועד האוף../images/Emo28.gif

להודעות שהן לא חלק מהנושא של הפורומים. שזה אומר התבכיינויות ומה קרה אתמול ומה יקרה מחר וכאלה דברים.

shiraz cohen

New member
אה?

תקשיבי,אני מבינה שאת מנסה "לשמור" על הפורום וכאלה... אבל זה לא הולך ככה שתגידי לכל אחד מה לרשום ומה לא. זה OFF,נכון? זכותה לרשום מה שהיא רוצה. למה OFF קיים אם לא בשביל זה? היית יכולה להגיד משו אם היא הייתה פותחת הודעה חדשה,או מנצל"שת פינה או משו... אבל היא לא. היא שרשרה ל-OFF. ^^ 'צטערת על ההתפרצות,זה פשוט מעצבן.

HagarStar

New member
אני לא מנסה לשמור על כלום../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

screw you

shiraz cohen

New member
אוח,תתפגרי.

הבנו שאת חברה של המנהלת. די להתלהב מעצמך. ^^ די להעיר לאנשים על שטויות כשמה שהם עושים זה בסדר גמור. הבנו שאת רוצה צומי. ורואים שאת יודעת שאני צודקת. "screw you",אה? |מגלגלעיניים|

HagarStar

New member
נופ אני לא חברה של המנהלת../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

צומי יש לי מספיק חמודה תודה לא צריכה אותו מכם

shiraz cohen

New member
אה,רק לי זה נראה שאת מחפשת את זה? ^^

בוא נראה... אוה,מסתבר שלא! big shocker. ^^

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifעכשיו שקט. (ויש גם משהו שכדאי לקרוא!!)

תעצרו את ה'ריב' הזה כאן. דעתי: לאף אחד כאן אין פרוטקציות. לאף אחד כאן אין מעמד שונה. כולם משתמשים בתפוז וחברי הפורום
גם אני. ובקשר לאוף.. במאמרים וכאלה של תפוז מצאתי שכתוב על האוף: (והינה קטע קטן כי אני בטוחה שבכלל מותר לי לשים כאן את זה) "הקוד נקבע לרוב לפי כמות הגולשים בפורום והתנהגותם. לרשות מנהלי הפורום תמיד ניתנת ההחלטה מה לעשות בשרשורים אלו וכיצד לנהל אותם." "אפשרי כי מדובר בפורום שבו הודעות אופטופיקיות מסתכמות בניצלו"שים להודעות הנהלתה." "לשרשורי אוף יש חוקים ברורים. שרשור אוף הוא שרשור שאין להודעות בו שום קשר רלוונטי לנושא הפורום שבו נפתח השרשור. בשרשורי אוף יש לחברי הפורום זכות להגיב בכל נושא כמעט העולה על רוחם." בקיצור.. כנראה שאני כאן שקובעת את תוכן האוף.. ז'תומרת פשוט אומרת לכם בכללי מה כן לכתוב כאן ומה לא. אז ככה: לאוף ישורשרו הודעות ש
לא
קשורות לפארמור!!
הודעות קטנות שכן קשורות לפארמור יכתוב בשרשור: "שאלות ונצל"שים קטנים" שיהיה מיועד לדברים על פארמור בלבד! אם כבר הגר פתחה שרשור עצבים ובהחלט יוצא לכם לכתוב בו.. אז לא יודעת. פשוט כתבו שם במקום באוף ^^ אבל אם יש אוף ואין שרשור עצבים אז כתבו באוף.. הרי הוא לכל דבר שלא קשור לפארמור.

דברי יפה../images/Emo11.gif../images/Emo28.gif

אינטרנט, יופי, לא רואים אנשים פנים מול פנים. זה לא אומר שצריך להיות ממש לא נחמדים. תתאמצי. אוקיי? ממש ממש תתאמצי.

למעלה