ש שיקי פריקי New member 12/12/07 #3 זה עצוב לראות ../images/Emo32.gif ריק, אה?../images/Emo6.gif../images/Emo28.gif ואצלי קררררררררררר |קפוא|
זה עצוב לראות ../images/Emo32.gif ריק, אה?../images/Emo6.gif../images/Emo28.gif ואצלי קררררררררררר |קפוא|
ש שיקי פריקי New member 12/12/07 #4 לא נכון!../images/Emo12.gif../images/Emo28.gif ** בסדר. אז זה "קר". תפוזבל.
X xXx Lilo xXx New member 13/12/07 #5 ../images/Emo45.gif אז תציפי אותו. ../images/Emo3.gif ../images/Emo29.gif שיריייייי את חייבת, אבל חייבת, לקרוא את יומני הנסיכה החדש "נסיכה על הסף" אני נקרעת. מייקל כזה חמוד XD (מצידי אם את קוראת תסידה באנגלית, תקראי גם אותו באנגלית)(זה שווה יותר )
../images/Emo45.gif אז תציפי אותו. ../images/Emo3.gif ../images/Emo29.gif שיריייייי את חייבת, אבל חייבת, לקרוא את יומני הנסיכה החדש "נסיכה על הסף" אני נקרעת. מייקל כזה חמוד XD (מצידי אם את קוראת תסידה באנגלית, תקראי גם אותו באנגלית)(זה שווה יותר )
ש שיקי פריקי New member 13/12/07 #8 מה שווה יותר? באנגלית?../images/Emo28.gif ייתכן. איך שלא יהיה, אני אקרא את זה קודם בעברית ואז באנגלית. אז מתי את תורמת לי את הגירסא בעברית?
מה שווה יותר? באנגלית?../images/Emo28.gif ייתכן. איך שלא יהיה, אני אקרא את זה קודם בעברית ואז באנגלית. אז מתי את תורמת לי את הגירסא בעברית?
H HagarStar New member 13/12/07 #9 גם אני קניתי את הסיכה../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif של פראמור בסנטר D: ואז באוטובוס איזה איש חשב שזה להקה אחרת הייתי חייבת לחלוק את זה |: לילט
גם אני קניתי את הסיכה../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif של פראמור בסנטר D: ואז באוטובוס איזה איש חשב שזה להקה אחרת הייתי חייבת לחלוק את זה |: לילט
H HagarStar New member 13/12/07 #14 לאדעת הוא רק אמר../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif שהוא חשב שזאת להקה אחרת אבל ראיתי שהוא הסתכל על הסיכה וניסה להבין מי אלה
לאדעת הוא רק אמר../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif שהוא חשב שזאת להקה אחרת אבל ראיתי שהוא הסתכל על הסיכה וניסה להבין מי אלה
X xXx Lilo xXx New member 13/12/07 #20 ישלי אותה XD ../images/Emo29.gif קניתי בלי לחשוב אפילו. זוכרת שירי? "אעאעאעעא אני רוצה את זה! אפשר את הסיכה הזאת בבקשה?" זה נעשה בפחות מדקה XD
ישלי אותה XD ../images/Emo29.gif קניתי בלי לחשוב אפילו. זוכרת שירי? "אעאעאעעא אני רוצה את זה! אפשר את הסיכה הזאת בבקשה?" זה נעשה בפחות מדקה XD
ש שיקי פריקי New member 13/12/07 #23 זיכרון שלא יימחק לעולם../images/Emo28.gif זה היה היום הכי טוב בחיים שלי.