xXx Lilo xXx

New member
משעמם לי... ../images/Emo11.gif../images/Emo29.gif

את מי אין לי כאן במסן? (אני חושבת שהרבה אנשים..) תביאו לייי משעמם לי
(בוהו. היה היום מבחן במחשבים. חרא)

אוף ריק?../images/Emo12.gif../images/Emo28.gif

יאללה, שאלון "אם היית" חופר קלות שנגנב שסקו"ש. תענו. 1. אם היית חיה, איזו חיה היית? 2.אם היית אוכל, איזה אוכל היית? 3. אם היית טעם, איזה טעם היית? 4. אם היית מכונית, איזו מכונית היית? 5.אם היית אירוע היסטורי, איזה אירוע היסטורי היית? 6. אם היית תופעת טבע, איזו תופעת טבע היית? 7. אם היית מדינה איזו מדינה היית? 8. אם היית קופסת שימורים, איזו קופסת שימורים היית? 9. אם היית כינה, איך היו קוראים לך? 10. אם היית פאקצה, איך היו קוראים לך? 11. אם היית קובה, מה היה המילוי שלך? 12. אם היית שיר, איזה שיר היית? 13. אם היית דגל, איזה דגל היית? (המתחכמים שיכתבו דגל הגאווה יקבלו כאפה) 14. אם היית סרט של דיסני, איזה סרט של דיסני היית? 15. אם היית חג, איזה חג היית? 16. אם היית צמד מוזיקלי, היית מעדיפה להיות דץ ודצה או שלומית אהרון ויבגני שפובלוב? 17. אם היית אזרחות, איזו אזרחות היית? 18. אם היית ערוץ בטלויזיה, איזה ערוץ היית? 19. אם היית להקת בנים, איזו להקת בנים היית? 20. אם היית יכול לבחור עדה איזה עדה היית? שיהיה לכם יומושלם

HagarStar

New member
אמ../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

1. אם היית חיה, איזו חיה היית? ארנב D: או נמר 2.אם היית אוכל, איזה אוכל היית? סושי! 3. אם היית טעם, איזה טעם היית? של סושי? 4. אם היית מכונית, איזו מכונית היית? רולס רויס שחורה 5.אם היית אירוע היסטורי, איזה אירוע היסטורי היית? אני בעצמי אירוע היסטורי, מה זאת אומרת? 6. אם היית תופעת טבע, איזו תופעת טבע היית? הוריקן? 7. אם היית מדינה איזו מדינה היית? ארה"ב? 8. אם היית קופסת שימורים, איזו קופסת שימורים היית? של זיתים! או תירס גמדי 9. אם היית כינה, איך היו קוראים לך? להיות מקורית אחוש ולהגיד נחמה? 10. אם היית פאקצה, איך היו קוראים לך? שיראאאן [no offence] 11. אם היית קובה, מה היה המילוי שלך? בשר? 12. אם היית שיר, איזה שיר היית? דיקוי D: 13. אם היית דגל, איזה דגל היית? (המתחכמים שיכתבו דגל הגאווה יקבלו כאפה) קנדה, יש להם דגל מגניב 14. אם היית סרט של דיסני, איזה סרט של דיסני היית? חתולים בצמרת D: קרם דה לה קרם בסגנון אדגר! 15. אם היית חג, איזה חג היית? כריסמס דהה 16. אם היית צמד מוזיקלי, היית מעדיפה להיות דץ ודצה או שלומית אהרון ויבגני שפובלוב? אני אלך על דץ ודצה, רק כי אינלי מושג מי אלו שלומית אהרון ויבגני שפובלוב 17. אם היית אזרחות, איזו אזרחות היית? 18. אם היית ערוץ בטלויזיה, איזה ערוץ היית? אנימול פלאנט
19. אם היית להקת בנים, איזו להקת בנים היית? אנסינקקק 20. אם היית יכול לבחור עדה איזה עדה היית? לאדעת?

הזויה13

New member
../images/Emo214.gif

1. אם היית חיה, איזו חיה היית? ציפור, ללא ספק 2.אם היית אוכל, איזה אוכל היית? לאדעת. פיצה, או סתם ג'חנון
3. אם היית טעם, איזה טעם היית? הממ מלוח נראה לי 4. אם היית מכונית, איזו מכונית היית? מוסטאנג שנת 60'
5.אם היית אירוע היסטורי, איזה אירוע היסטורי היית? סוף העולם
6. אם היית תופעת טבע, איזו תופעת טבע היית? הממ. מה זאת אומרת?
אני הייתי נהר האמזונס או משהו
7. אם היית מדינה איזו מדינה היית? מדינת ניו יורק שבארהב
8. אם היית קופסת שימורים, איזו קופסת שימורים היית? זאת שסבתא שלך לא זורקת אף פעם 9. אם היית כינה, איך היו קוראים לך? נחמהDDDDDDDD: 10. אם היית פאקצה, איך היו קוראים לך?
לאדעת
11. אם היית קובה, מה היה המילוי שלך? תפודים
12. אם היית שיר, איזה שיר היית?
הרבה 13. אם היית דגל, איזה דגל היית? (המתחכמים שיכתבו דגל הגאווה יקבלו כאפה) חחחחחחחחחחחחחחחחחח הייתי דגל אנגליה
14. אם היית סרט של דיסני, איזה סרט של דיסני היית? שלגיה/היפיפיה הנרדמת 15. אם היית חג, איזה חג היית? חנוכה
16. אם היית צמד מוזיקלי, היית מעדיפה להיות דץ ודצה או שלומית אהרון ויבגני שפובלוב? הייתי מעדיפה להיות פלוץ ופליצה. 17. אם היית אזרחות, איזו אזרחות היית? איטלקית, למרות שאני כבר אזרחית איטלקייה
18. אם היית ערוץ בטלויזיה, איזה ערוץ היית? אמטיוי מיוזיק/ניקולודיאון 19. אם היית להקת בנים, איזו להקת בנים היית? אנסינק דאא
20. אם היית יכול לבחור עדה איזה עדה היית? אתיופיתת
סתםXD לאדעת

xXx Lilo xXx

New member
../images/Emo6.gif יא חתיכת מחוקה XD../images/Emo29.gif

פלוץ ופליצה XDDDDDDDDDD אני ממליצה לך להצטרף לדורה או ליובל המבולבל אתם תצליחו יחד XD סתםסתם

xXx Lilo xXx

New member
נו משעמם לי גם ככה...../images/Emo29.gif

1. אם היית חיה, איזו חיה היית? לאדעת... כבשה ניראה לי. מה שבטוח לא צב
2.אם היית אוכל, איזה אוכל היית? ספגטי
3. אם היית טעם, איזה טעם היית? אייסקפה XD
4. אם היית מכונית, איזו מכונית היית? לאדעת XD
5.אם היית אירוע היסטורי, איזה אירוע היסטורי היית? אמ... מה שבטוח מלחמה כלשהי.
6. אם היית תופעת טבע, איזו תופעת טבע היית? אמ... שלכת.
7. אם היית מדינה איזו מדינה היית? קליפורניה.... או קוסטה ריקה XD
8. אם היית קופסת שימורים, איזו קופסת שימורים היית? תירס.
9. אם היית כינה, איך היו קוראים לך? רק לא נחמה XD
10. אם היית פאקצה, איך היו קוראים לך? משהו עם ב'
11. אם היית קובה, מה היה המילוי שלך? אמממ לא אוהבת קובה XD
12. אם היית שיר, איזה שיר היית? ואוו. יש הרבה שבאלי עליהם XD.... אבל שיהיה...Never Too Late של TDG
13. אם היית דגל, איזה דגל היית? (המתחכמים שיכתבו דגל הגאווה יקבלו כאפה) אממממ דגל אדום XD
14. אם היית סרט של דיסני, איזה סרט של דיסני היית? סינדרלה, מכושפת או כיפה אדומה.
15. אם היית חג, איזה חג היית? שבועות.
16. אם היית צמד מוזיקלי, היית מעדיפה להיות דץ ודצה או שלומית אהרון ויבגני שפובלוב? אני חייבת לבחור? לא רוצה
17. אם היית אזרחות, איזו אזרחות היית? אממ אזרחות קנדית או של ארה"ב XD
18. אם היית ערוץ בטלויזיה, איזה ערוץ היית? כלשהו ערוץ מוזיקה.
19. אם היית להקת בנים, איזו להקת בנים היית? אמממ אמממ TJB או TDG או עוד הרבה....
20. אם היית יכול לבחור עדה איזה עדה היית? אמממ אני מעדיפה להישאר בוכרית (דירבלק על מי שצוחק!) זהו? XD אחלה... יום מושי מושלם גמלך

WalkingOnWater

New member
../images/Emo110.gif

1. אם היית חיה, איזו חיה היית? אלפקה, כי היא יכולה לירוק על אנשים בלי להסתבך בבעיות. 2.אם היית אוכל, איזה אוכל היית? הספגטי של סבארו!! 3. אם היית טעם, איזה טעם היית? חמוץ-מתוק
4. אם היית מכונית, איזו מכונית היית? לויודעת... בטח משהו צבעוני
5.אם היית אירוע היסטורי, איזה אירוע היסטורי היית? |פלוץ|הממ... |פלוץ| 6. אם היית תופעת טבע, איזו תופעת טבע היית? רעידות אדמה? 7. אם היית מדינה איזו מדינה היית? פלורידה. 8. אם היית קופסת שימורים, איזו קופסת שימורים היית? קופסא קטנה. 9. אם היית כינה, איך היו קוראים לך? כינה? |פלוץ| 10. אם היית פאקצה, איך היו קוראים לך? נויכוסע ? |מכותמכותמכות|
11. אם היית קובה, מה היה המילוי שלך? משהו חריף D: 12. אם היית שיר, איזה שיר היית? דומסדיי של אטריו |מכות|
13. אם היית דגל, איזה דגל היית? (המתחכמים שיכתבו דגל הגאווה יקבלו כאפה) דגל יפה. 14. אם היית סרט של דיסני, איזה סרט של דיסני היית? יאי ס'שאלה טובה! בטח הייתי "שרק" או משהו
15. אם היית חג, איזה חג היית? פורים!! 16. אם היית צמד מוזיקלי, היית מעדיפה להיות דץ ודצה או שלומית אהרון ויבגני שפובלוב? דץ ודצה, כי פגשתי את דצה במעלית בבניין של סבתא שלי
17. אם היית אזרחות, איזו אזרחות היית? פורטוגלית 18. אם היית ערוץ בטלויזיה, איזה ערוץ היית? ערוץ 5 בהוט. 19. אם היית להקת בנים, איזו להקת בנים היית?בקסטריז בויז
20. אם היית יכול לבחור עדה איזה עדה היית? עדנית, כי אני באמת כזאת ואפאחד לא מכיר אותה וזה מאאגניב!! הודגש באמצעות מדגישומטיק
מדגישומטיק כוסון!!!

עונה לעצמי../images/Emo6.gif../images/Emo28.gif

1. אם היית חיה, איזו חיה היית? חתול
2.אם היית אוכל, איזה אוכל היית? פיצה
3. אם היית טעם, איזה טעם היית? חומוץ-מתוק
4. אם היית מכונית, איזו מכונית היית? האמר o_O 5.אם היית אירוע היסטורי, איזה אירוע היסטורי היית? תור הזהב
[התקופה שבה אליזבת' מלכת אנגליה שלטה והיה יופי טופי ואושר וכולם בהייייייי] 6. אם היית תופעת טבע, איזו תופעת טבע היית? סאקורה [פריחת דובדבן
] 7. אם היית מדינה איזו מדינה היית? אירלנד *-* 8. אם היית קופסת שימורים, איזו קופסת שימורים היית? אהמאהמ... עגבניות מרוסקות
9. אם היית כינה, איך היו קוראים לך? נחמה
[מנחם
] 10. אם היית פאקצה, איך היו קוראים לך? אוווווווושרית 11. אם היית קובה, מה היה המילוי שלך? תפו"א? אבל זה בעצם תפו"א לא? אהמאהמ... תירס? XD 12. אם היית שיר, איזה שיר היית? One More Sad Song [של AAR][
] 13. אם היית דגל, איזה דגל היית? (המתחכמים שיכתבו דגל הגאווה יקבלו כאפה) XDDDDD דגל ישראל! 14. אם היית סרט של דיסני, איזה סרט של דיסני היית? "היפיפיה והיחפן"
15. אם היית חג, איזה חג היית? חנוכה. 16. אם היית צמד מוזיקלי, היית מעדיפה להיות דץ ודצה או שלומית אהרון ויבגני שפובלוב? X_X 17. אם היית אזרחות, איזו אזרחות היית? אמריקאית, דאאאאאא! 18. אם היית ערוץ בטלויזיה, איזה ערוץ היית? ערוץ שש? ><" 19. אם היית להקת בנים, איזו להקת בנים היית? אווווו... אהמ. a1 [הם כאאאאאלה חמודים!] 20. אם היית יכול לבחור עדה איזה עדה היית? טוב לי בעדה שלי
תזכורת לעצמי פעם הבאה למצוא שאלון פחות דבילי.

למעלה