מה כותבים פה?!

אממ אני יפרוק עצביםם.. אז קודם כל עשיתי גשר למטה ביום ראשון והפסדתי בשביל זה פיסיקה! יאי לי.. ומאז ממש כואב לי ואני בקושי יכולה לאכול ואני אוכלת כל הזמן כמו מתקשה וזה מעצבן רצח!&^!!%*%!*&! מה שמוזר שבערב (באותו היום שעשיתי את הגשר) הסתכלתי במראה והשיניים שלי היו ישרות.. ויש לי גם פצעים בפה מהגשרר.. אוף שונאת את הסבל הזה! אני מקווה שזה ישתלם.. ועוד משהו.. כל יום יש לי 2 בחנים! אתמול היה לי בערבית ובמתמטיקה.. בערבית הלך לי פסדר אבל במתמטיקה היה חרא.. חשבתי שאני יודעת את החומר ובלבלתי הכל לגמרי.... אני עומדת לקבל נכשלל... אוף.. מוות לבני גורן! החלטתי שאני רושמת את זה בכל עמוד בספר שלו! ומחר יש לי 2 בחנים אחד בג"ג והשני באנגלית..מקווה שילך לי טוב... ויש לי עוד בוחן ביום שישי ואז בראשון..וככה כל יום! אני לא מבינה למה הלחץ? במילא מקבלים תעודות רק בעוד חצי שנה! מורים טיפשיםם סורי על החפירונת הקטנה

אל תתנצלי, בשביל זה יש אוף../images/Emo3.gif|קסן|

בנוגע לגשר: וואו, אני יכולה להזדהות עם זה. היה לי פעם. בנוגע לפצעים, הרופא/ה הביאו לך שעווה כזאת לשים על החלקים בגשר ששורטים או דוקרים אותך? (אם לא, תבקשי מהם. זה ממש ישפר את המצב שלך.) ובנוגע לכאב, טוב, אקמול זה טוב. [תאכלי דברים רכים בימים הראשונים. זה מרגיז, אבל יכאב לך יותר אם תנסי לאכול דברים קשים.] בהצלחה במבחנים. ובנוגע למבחן שלא הלך, לא נורא, תנסי לשפר את הציון בהמשך
שיהיה לך יום נהדר. מקווה שפרקת את כל העצבים

FullyAlive

New member
../images/Emo29.gif בהצלחה בבחנים :)

ןבקשר לגשר, זה בסדר, עם הזמן זה יעבור. וכן, זה משתלם בסופו של דבר. פשוט בשבוע-שבועיים הראשונים התפריט יהיה מורכב בעיקר מבמבה ומרשמלו

מי קרא ראש1?../images/Emo28.gif

היילי קיבלה מקום 5 אני חושבת ב"לוק הנכון". ביל קאוליץ קיבל מקום 1. מאוד נכון
חבל, חוץ מזה, אין לפארמור הישגים כלשהם במצעד של העיתון.

mcfly danna

New member
מישהו מופתע?

"וואו, איזה יפה הסולנית.." "ביל תעשה לי עוגת מרמלדה.." - תפסיקו עם זה!!!!!! בבקשה!!!!

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifהכי מצחיק היה האימו חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

דיייייייי אני מתההה!@#^%$^# מסכן האוטובוס ~,~ כל הדרך לביתספר צעקתי איכס על טוקיו הוטל ואמרתי לכולם שזה בת ~,~ ואז עשיתי את המבחן אימו הזה וזה היה כזה מצחיק ומפגר חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

XDDDDDDDDD../images/Emo28.gif

אוי לגמרי. אבל זה היה סתם כזה אידיוטי. יופי ראש1 טיפשים שכמוכם! תעודדו סטיגמות וקיטלוגים! חמורים

black rock star

New member
LOL../images/Emo103.gif

אגב ט"ה, היום אני וידיד שלי דיברנו על להקות עם בנים ובת, אז אמרתי לו "יש מלא להקות כאלה! פארמור [
], אוונסנס" אז הוא אומר לי "טוקיו הוטל"
המורה כמעט הוציאה אותי מהשיעור ><

PerfectSP

New member
יוו גם אני נקרעתי לאללה!!!XDDDDDDDDD ../images/Emo190.gif

אחחחחח האימו הזה הצחיק אותי שעות
[וטוקיו לא הצחיק
]

XDD ראיתי

עלק הלוק הנכון.. אתם עוד תראו את כל הרחובות מלאים ערסים עם קיפודים על הראש! XD וכל הבנים ילכו עם ג'ינס צמוד של בנות וישימו שחור בעיניים ומסקרה חח.. אבל איך הם חולים על טוקיו הוטל! ולכל שאר הלהקות הם ממש מגעילים! חוץ מפראמור שהם אומרים שהם חמודים.. אבל הם יורדים על פוב במיוחד על פיט ועל גוד שארלוט! חרא של עיתון...

FullyAlive

New member
../images/Emo29.gifXDDD

איזה אומץ צריך להיות להם בשביל לצאת עם טענה כזו

למעלה