mafakit

New member
ה../images/Emo32.gif הוא חברי הטוב D: |אלפקה|../images/Emo218.gif

כי זה מקום שאפשר לחפור, ואנשים יקראו, ויגיבו!!@# D: המ.. אז.. היום צעקנו לילדות מהחלון "ילד!!!" ואם הן הסתכלו אז צחקנו עליהן XDD [כנ"ל לגבי הבנים..] וזרקתי כדור נייר על מישו XD ומורה אחת [שדיי אוהבת אותי כזה ><' ] אז היא שאלה אותנו משו כזה "אתן כל היום עומדות שם ליד החלון??!" אז אמתרי לה "כן!! אנחנו רוכשות חברים!@#" ואיזו ילדה שהייתה שם שיתפה פעולה וזה XDD וגם שאלנו שאלות מפגרות כאלה את מי שעבר שם..
וכזה ניחשנו את השמות של הילדים.. XD ונגיד עברו שני בנים אז כזה ניחשנו [בקול רם. ממש בצעקות!] "טליה! לאלא מיכל!! לאלא שירה!! לא אולי דפנה!!" [יעני רק שמות של בנות ><' ] ואז צחקנו עליהם כשהם הסתכלו ><' כן.. משעמם לנו בהפסקות.

mafakit

New member
גיליתי שקנו לי את RIOT ../images/Emo12.gif |אלפקה|../images/Emo218.gif

כי ידיד שלי אמר לי שהוא יקנה לי אותו ליומולדת
ואז היום אמרתי לו שהוא יוכל לקנות בת"א אם הוא לא הספיק! והוא אמר שהוא כבר קנה
D:

תקראו את זה ../images/Emo11.gif - חוויות מהימאות ../images/Emo110.gif

אז היום... היינו בשיעור ימאות.. והיה ברבורים [לא החיה, גלים כאלה בים] אז לא יצאנו, ועשינו כמה דברים שהיינו קשורים למזח, ואז נכנסנו לראות סרט על סירה אופטמיסטית [נראה לי קוראים לה ככה P:] ואחד המדריכים [דקל
הוא כ"כ שקסי!!] כזה נכנס לחדר, והוא החזיק תמנון [
- והוא לא היה סגול!!] מת שהוא ראה בים... והמוח של התמנון נזל כזה וזה היה כ"כ מגעיל!! למי שיש את הדיסק האחרון של דה יוזד יכול לראות שיש תמונה של דמות כזאת מחזיקה תמנון מת - זה נראה בדיוק אותו הדבר!! רק יותר מגעיל כי זה היה במציאות ודקל [
] החזיק אותו ביד!!!!!!!!!! ואחר כך המדריכים אמרו לנו שהם עומדים לבשל אותו כי זה ממש טעים

C h o p C h o p

New member
אממממממממממ........

היי!!! פתחתנו את הקומנה מחדש של the academy is אתם מוזמנים להיצטרף לגלות להקה מדהימה לא פחות מפראמור!

Johnni456

New member
רעיון להביא את פארמור לארץ ../images/Emo99.gif

רעיון שאני ונוי (C h o p C h o p) עלינו עליו : (מועתק משיחה במסנג'ר, כןכן אני יודעת שאני עצלנית
) לעשות כמו שהמעריצים של טוקיו הוטל הביאו אותם לארץ - "הם (המעריצים של טוקיו הוטל) פתחו עצומה שבה אלף איש לפחות חייבים להצביע לה ואז כבר החברה שלהם (טוקיו הוטל) שולחת להם מכתב וזה.. ובלה בלה..." *אהמאהמ רמז למנהלות*

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifאז קדימה../images/Emo8.gif

אני אפתח עכשיו עצומה באתר ההוא שמיידע את האמרגנים ואני אשים כאן קישור

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifעצומה-

http://eventful.com/demand/D0-001-001306700-4 אני אומרת שניתן לזה חודש-חודשיים להגיע ל1000 ואז באמת באמת זה יראה שיש המון מעריצים
כי להגיע ל1000 בחודשיים זה ממש שיא! פרסמו בכל מקום אפשרי!!

../images/Emo194.gifפרסמתי../images/Emo9.gif

ועכשיו אני בתהליכי חתימה
מה אני יעשה, אינטרנט איטי וכאלה

למעלה