HagarStar

New member
../images/Emo32.gif../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

שבוע טוב ונטול גשם אמן

HagarStar

New member
לא ירד D: בינתיים../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

כל עוד זה לא יוצא על השעות שאני בבצפר ואנלא יוצאת מהבית אח"כ, פנאן אם אני כבר כותבת הודעה אני אתלונן כמה שהבצפר שלי חראאאא התחלנו ב9 ושווווב לא הודיעו לנו ובגלל שאני וחברה היינו היחידות שהגענו ב8 סינג'רו אותנו להיות קשריות [שזה פשוט להסתובב בבצפר ולהביא למורים שינויים של היום מילוי מקום וזה] ואז לא היה שעתיים צרפתית אז שעה אחת היינו בקפיטריה ושעה אחרי מחששה עם אדם שהלך באמצע לאסיפת הורים השיעור היחידי שלמדנו היה היסטוריה וגם לא למדנו סתם דיברנו על העבודה באזרחות ושעתיים אחרונות במקום לשחרר אותנו מראים לנו סרט אבל כולם הבריזו אז הלכתי וכוסעמק, אם יום אחד תעברו לצפון ת"א, אל תלכו לבצפר ליידי דייויס תעשו טובה [למרות שיהיה מגניב שיהיה פה מישהו שמכיר את פראמור חוץ ממני]

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifחחחחחחחחח

בונאה.. בתיספר זה שוק.. מה אחרכך מתלוננים שהילדים לא יודעים כלום?! זה המורים שנעלמים כל הזמן..

HagarStar

New member
את צוחקת?../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

איזה 10 דק' בת"א? בהתחלה ירד טפטוף פתאום מאמצע שום מקום ברד אבל מלאאאא :ם ובדיוק הלכתי לחברה XD אז כבר לקחתי אוטובוס והמשיך אחרי זה לרדת גשם :ם

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifחחחחחחחחח היה כלכך הרבה ברד../images/Emo12.gif

איזה חצי שעה אחרי שכתבתי לך כאן הודעה על זה שכתבת שלא ירד בינתיים.. ואני סגורה בחדר של האחים שלי והיה שקט אז הסתכלתי מחוץ לחדר לכיוון חדרים אחרים בבית שהחלונות פתוחים והייתה שמש
אבל היה רעש כזה של ברז.. אז הסתכלתי בחלון ואני קולטת שהכל יורד מלא ברד ושמש XDD אחרכך כבר נהיה מבול לכל היום ולילה.

HagarStar

New member
לול../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

הייתי חייבת לתעד את הברד בדרכי לשי זה חול. עם המון ברד עליו. ונאלצתי ללכת בתוך זה. עד התחנת אוטובוס. איכס.

Johnni456

New member
אוף. אני מרגישה חרא.../images/Emo7.gif../images/Emo54.gif

חיבוק. מישהו?

xXx Lilo xXx

New member
אפילו יותר מחיבוק אחד!../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo29.gif

עכשיו יותר טוב?

למעלה