Emergency Exit

New member
../images/Emo41.gif.Shiny Toy Guns - le disko

מהנשמעעעעע?
איכ, קיבלתי תפקיד מזה מפגר בהצגת סופשנה. רחמו עליי. |מת|

xXx Lilo xXx

New member
*מרחמת עלייך* ../images/Emo201.gif../images/Emo29.gif

מה התפקיד? ועל מה ההצגה? (ד"א STJ
)

Emergency Exit

New member
אוקיי, סוגשל חפירה. ../images/Emo41.gif

אם תקראי - 1 שקלים חדשים.
ההצגה היא על עיירה רחוקה ולאמוכרת שיום אחד המעיין קולל והתייבש ואין מים, התושבים מנסים לגלות מקורות מים חדשים, ואפילו מציאים קולה כתחליף כולם משתגעים הופכים למוטציות ומגניב וזה חחחח
היתה הקראת תפקידים, והקראתי תפקיד של זקנה שממש אהבתי כי הוא מצחיק וקולע כזה בדיוק כמו שאני אוהבת ושאני טובה ואז נתנו אותו למישהי אחרת ואותי תקעו עם אישה בהריון. יש לי סצנה אחת ארוכה שממש לא מפתה אפחד ללמוד אותה וחפרתי על זה מלא ל2 חברות ול2 ידידיםשלי, סליחה שאני חופרת שוב. שתקתי. ביי

xXx Lilo xXx

New member
ניראה לי שכבר סיפרת לי על זה מתישהו..../images/Emo29.gif

וכן, קראתי. למה ניראה לך שאלתי??? אה????
מועהעהעה.

Emergency Exit

New member
עצובלי../images/Emo10.gif

ישמצב סיפרתי לך על ההצגה עצמה, ואולי גם על התפקיד הדפוק.

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifיש לי שאלה..

למה לכל להקה לא מוכרת עם שלושה שירים וEP שנדיר להוריד שירים שלהם ואף אחד לא שמע עליהם.. פתאום מישהו מוצא ספייס שלהם ומחליט - יאללה קומונה בוא נכיר אותם לקהל הישראלי!! אתם לא מבינים שככה זה סתם מעצבן אחרכך.. כי במקום שתהיה לאותו בנאדם "הלהקה האהובה עלי היא לא מוכרת וזין אני מכיר לכם!!" ולהרגיש מיוחדים אתם ישר רצים ומפיצים את זה בכל ישראל XDD ותכ'לס אצלנו בתפוז/ישראל זה אנשים מכל הארץ.. מספיק אחד-שניים מכל עיר והינה תוך שבוע כולם יכירו אותם. לא בא לכם לפעמים קצת להרגיש מיוחדים עם להקה משל עצמכם שאף אחד לא שומע??? ^^"

אממ כנסי..

קודם כל הם הוציאו כבר 3 דיסקים והם להקה ממש מעולה..אני ועוד חברה שלי חשבנו שנפרסם אותם קצת כי באמת מגיע להם..אם תכנסי למייספייס ותשמעי את השירים שלהם תביני הם באמת טובים ומגיע להם שיכירו אותם.. מה אכפת לך שמכירים לך להקה חדשה שאף אחד לא מכיר?.. אני לא מבינה על מה את מתעצבנת...

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifהיי לא!! לא רציתי להתעצבן או לפגוע

אומשהו כזה ;; אל תביני אותי לא נכון.. פשוט הבעתי את דעתי
על זה שיש מלא מלא קומונות של להקות קטנות ולא מוכרות. גם אם יש להם 509478 דיסקים נו ;; אולי הם הוציאו אותם בהוצאה עצמית ולא באיזו חברה גדולה שתמכור את זה בחנויות. לא יודעת. אבל סתם לא חשבת פעם על להכיר להקה שתהיה רק שלך? חח בלי שאף אחד יכיר וסתם תוכלי להתלהב ממנה שאת מכירה אותם כבר 409845098098 שנים ורק עכשיו מישהו מתלהב משיר שלהם XD זה מגניב כזה.. ייחודי. לא יודעת נו ;; סליחה אם חשבת שבאתי להתעצבן עליך
~נכנסת לשמוע אותם~

חחחחחחחחח../images/Emo110.gif

אבל נכון. אם כבר מדברים... מישהו מכיר את dance gavin dance ? [פחיחי הנה להקה לא מוכרת שרק אני מכירה ^^]

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifבואי אני אפתיע אותך..

אני מכירה אותם כבר כמעט חצי שנה חחחחחחחחחחחחחחחחח מאוד קשה לתפוס אותי בלהקות שאני לא מכירה XD

אעע)&(&)$*&%&#$%**%$$&&%$#$%$#@@$../images/Emo110.gif

הראשונה שאני מכירה שמכירה אותם
אלוהים את הבנאדם הכי מושלם שיש! ו... באלך לשלוח לי שירים?

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifאני חושבת ש....

או שמחקתי אותם
או שהם נשארו רק על המחשב והמחשב שלי מת לפני חודשיים
אני צריכה לבדוק אם יש לי את זה על הנגן שלי ואז אם יש אני אעביר איכשהו לכרטיס זיכרון ולמחשב הזה XDD ואני לא מושלמת
הרגליים שלי עקומות!! יש לי ציצים ענקייםםם!! אני ממש גבוהה!! וגם! יש לי חור בגב!!@#$

יואוו גם הרגליים שלי עקומות ;;;;;;;;;../images/Emo110.gif

וגם אני יכולה לסובב אותם, אולי מתישהו אני אצלם ואשים פה
ותאמיני לי - להיות גבוהה זה פי 2131290430957897438967867583 מאשר להיות נמוכה כמוני ;;;;;;;;;; חור בגב? Oo יואו את זה אני רוצה לראות ^^

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifאוקיאוקי. נשמע חביב ביותר../images/Emo6.gif

הממ.. דן ניראה שם
מה יש לי בזמן האחרון עם אנשים שקוראים להם דן?!?!? דן השרדות
דן מי"ב שאני מכירה טוב
דן מי"ב שאני לא מכירה
דן מהלהקה
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אחרי כמה פעמים שאני אשמע אותם אולי אני אוהב יותר ^^

למעלה