HagarStar

New member
../images/Emo32.gif../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

לכו תראו את הקליפ החדש :) בתמונה זה סבתא של היילי, היא הופיעה במגזין איבון אאל"ט

HagarStar

New member
דה../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

נו היה ת'שעת כדור הארץ הזה היה צריך לכבות את כל האורות [לא מכשירים חשמליים, אור] בין 8 ל9 והדלקנו מלא נרות בבית

Johnni456

New member
וואי נכון אמרו לי../images/Emo187.gif

משהו בקשר לזה והייתה הופעה של כנסיית השכל בכיכר רבין. אוף כ"כ רציתי ללכת לזה. וזה בחינם. פאקניג חינם. 40 נגנים, כיכר רבין, וזה בחינם! אעאע אני חושבת שאני מתחילה להשתגע.

תגידי... ../images/Emo141.gif

באיזה שיר בדיסק ריאן שר?
אני בדיוק שומעת את הדיסק ולא שמעתי אותו עד עכשיו...

HagarStar

New member
אומרת../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

Northern Downpour Behind The Sea She Had The World
Mad As Rabbits

להלהלהלה../images/Emo28.gif

מעבר לזה שאמא קצת הרסה לי את השבוע הזה, הוא היה די טוב. הוא
טיול שנתי די מעפן, אבל אנשים שאני אוהבת היו שם
אושר.
שיהיה לכולם סופ"ש מהנה.

Johnni456

New member
בא לי לישון. כ"כ.../images/Emo7.gif../images/Emo187.gif

פתאום, בבוקר שישי בהיר אחד אמא שלי החליטה שבא לה לעשות מפגש עם החברות שלה. טוב נו, פסדר. ככה חשבתי לפחות. אבל לא! זה חייב להיות ב-9 לפנות בוקר! מי עושה מפגשים עם חברות ב-9 לפנות בוקר כשכולם ישנים?! הא!?!? טוב נו, גם זה בסדר.. בערך. אבל אוי ואבוי ("היום גיליתי שאני לא גוי" XD)! לאמא שלי יש חברות שמדברות בקול ממש חזק. ממש. וכשאני אומרת ממש חזק אני מתכוונת לזה. ובגלל זה נאלצתי לקום עכשיו אחרי 473973947956478 ניסיונות ללכת לישון שוב. ואני עייפה

C h o p C h o p

New member
אני לא מאמינה! זה ביוק מה שקרה לי!!!

חחח... אמא שלי גם מזמינה כל יום שישי חברות ,ובדרך כלל את השקטות אז היום באה אלייה אחת עם קול כמו חזק ,והיא גרמה לי לקום !:( אחרי שאתמול חזרתי מאוחר הביתה ודבר היחיד שאני רוצה זה לישון ,וגם ככה לא ישנתי כול הלילה... די!!!!!!!!!!!!!!!! אוף..

Johnni456

New member
אמא שלי פתאום החליטה../images/Emo187.gif

שהיא רוצה לעשות "פגישת מחזור". אני חושבת שאני נרדמת על המקלדת.. ><

נסטי XD

New member
תגידי תודה שהחברות של אמא שלך הן לא מורות!!

ואלו המורות שאני הכי שונאת!!!!!! עוד שניה היא תזמין את המנהלת אלינו הביתה..והמורות ממש קולניות[אם לא הבחנת בזה]. ממש
. ואמא שלי קובעת פגישות עם המורות ב-7 בערב עד איזה 12 , ולמחרת בבוקר [מוקדם] בשביל לסכם את האירוע.. אבל עדיין סאקס..

Johnni456

New member
חח../images/Emo187.gif

עזבי אותך ממורות, החברות של אמא שלי הן פסיכולוגיות ועובדות סוציאליות וכל מה שמסביב

נסטי XD

New member
חחחחחח...המורות שהן חברות של אמא שלי

חושבות שהן פסיכולוגיות ומנסות לנתח אותי כשאני שותה כוס מים. והכי גרוע זה שאין לי לאן לברוח , כי אז אמא שלי עושה לי את הרגשות אשמה האלה, שאני צריכה להיות שם לעזור. לעזור במה? לספק להן הנאה בזה שהן יכולות לנתח את האישיות שלי כשני אוכלת עוגיה?

למעלה