a k c

New member
../images/Emo109.gifאיזה יום מושלםםם../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

סליחה><"

xXx Lilo xXx

New member
~אושר~../images/Emo29.gif

(זה יעלם עוד מעט אז אני רק רוצה לומר כמה דברים) אעאעאע האימו. אז קוראים לו טל
שם יפה. (ישלי תש"מ אבל אני אמנע מזה). ו.... ישלו להקה. וחברה שלי מכירה אותו
והוא חמוד ברמותתתתתתתתתתת והוא מי' אבל לא אומנות (ניראה לי)(עוד לא ברור כ"ר) והמסכן נפרד מחברה שלו (~סמייליגבותמהמסן~) חברה שלי אומרת שהוא ממש חמוד ומצחיק
.

xXx Lilo xXx

New member
שלא תחשבו שאני סטוקרית כן ../images/Emo11.gif../images/Emo29.gif

כי אני ממש לא

HagarStar

New member
XDDD../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

פשוט תיגשי לדבר איתו או שתבקשי מחברה שלך שתעשה היכרות חח

נסטי XD

New member
קושקוש!!!

תדברי איתו וזה...שלא תגיעי למצב שלי חלילה, שכל שיחה שניה שלי הופכת לשיחה עליו...XD

xXx Lilo xXx

New member
אבוד כבר XDDDD../images/Emo29.gif

כל הפסקה אצלנו זה כזה "יאאאא תיראי אותו" או, כל שיעור אומנות "יאאא אולי הוא מאומנות???" (ד"א יש מצב ענקי שהוא מביו
)(כמה מוזר)

נסטי XD

New member
חחחחחח אצלי זה ממש גרוע

כאילו מדברים על הנושאים הכי לא קשורים לעולם ואני מקשרת אותו.. זה כזה.. "מה יש לנו עכשיו?" "נכון שהוא לבוש יפה היום" ופעם דיברתי עם ההורים שלי על המלחמות אזרחים באפריקה "כשאני וא' נתחתן ונטוס לאפריקה עם הלהקה שלי, אנחנו נתרום ונפסיק את המלחמות" כבר בניתי את העתיד שלנו, אני אפילו יודעת איך יקראו לילדים שלנו..XDD אל תגידי לי שאת כבר הגעת למצב הזה..

xXx Lilo xXx

New member
איך קוראים לו?../images/Emo29.gif

לא לילד. לאותו א' XD כי א' זה חרא שם. ~מעלהליאסוציאציותלאטובותבכלל~ אה כן. ולילד, איך תקראי? ואם זאת תיהיה בת
? תזרקי אותה?! (ד"א הוא *אימו* שלך לי הודה במייספייס. כי הוספתי תלהקה שלהם לחברים *מסמיקה*)

נסטי XD

New member
אאאאאההההההההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אנחנו פשוט חייבות לדבר... וקוראים לו ארנון אם את שואלת. פשוט שם שכ"כ לא מתאים ליופי שלו..XDDDD אבל יש לו איזה מתאיים כינויים שלי "נסטי" "נונרא" [ארנון הפוך] ועוד מלא.. לילד אני אקרא איתי ולילדה נועה או נעם..אני מאוהבת בשמות האלו..

נסטי XD

New member
הלוואי הייתי נראית ככה שאני סובלת

שזה כרגע כי אחותי הגדולה מכה אותי, היא רצתה שק אגרוף ווהורים שלי אמרו לה להתאמן עליי ואז היא אמרה שאני צעקנית, פחדנית ולפני שהיא נוגעת בי אני צועקת איה, אבל שהם עדיין לא הרשו, היא רוצה לתלות אותי הפוך ולהתאמן עליי...XDDDDDD שיט! אני לא צוחקת..XD

Emergency Exit

New member
איזהחאמודההה.../images/Emo23.gif

היא אוכלת פיצה. חיחי. והיא לא אמורה להיות ג'ינג'ית טבעית.. כבר בגילהזה היא צבעה?

yarden yanay

New member
אינמצב.

יש איזה תמונה שאת רואה אותה עם טיפה שורשים ג'ינג'ים.. רציני. :S

למעלה