xXx Lilo xXx

New member
~המלצה~../images/Emo29.gif

לא שווה לפתוח אוף פעם בשבוע? או כל פעם שהאוף מתקווץ ל60 הודעות או יותר אז לפתוח חדש? כאילו זה סתם מעצבן, בכל מקרה אנשים עוד כותבים בישן (לפחות אני
) רק המלצה

HagarStar

New member
אבל הוא מספיק לקפוץ../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

אחרי 3 ימים ואז אנשים כבר לא שמים לב אליו מתכווץ* אגב

May Music

New member
לדעתי שמים לב אליו למרות שהוא לא קופץ

חוצמזה האוף האחרון נמצא 2 וחצי שרשורים מפה... אבל תעשו מה בא לכםP:

HagarStar

New member
שחר אמרה לפתוח כל 3 ימים../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

וזה מה שאני עושה, תתלוננו אצלה D:

נסטי XD

New member
חבר'ה פיס אנד לאב מיי פרנדס..

קום טו מיי הוס אנד איט קאייק [עוגה] XD סתם, שלום ואהבה אחיי ואחיותיי.. אני בצד של כולם.. ~תתעלמו. לא קשורה.~

נסטי XD

New member
איזה מזל נאחס יש לי..

בדיוק שקמתי בבוקר שכחתי שהמיטה שלי הפוכה[ הפכתי אותה כי היה לי חם, בצד השני יש את המזגן] ונפלתי ממנה, כי אני רגילה להשען על הצד של הקיר...ואז באתי לנגן על גיטוש [הגיטרה..XD] ואז לא מצאתי את המפרט [עד עכשיו] וכשרציתי להתחבר למסן הוא התחרפן לי ועשה לי בעיות.. כמה מזל רע לבנאדם אחד? מכירים את השיר של the click 5 - good day , השיר הזה נכתב עליי..

rachel malasa

New member
גמלי יש מזל נאחס.../images/Emo69.gif

נחשי מה? יום רביעי[אתמולXD] היה מפגש פורום מקפליי. ההורים לא הרשו לי ללכת, ואחרי מסע שיכנועים, שזה רק תל אביב, ואני הולכת עם חברה,והכול יהיה בסדר. הצלחתי לשכנע אותם, אבל... נחשי מה? הם יצאו בואו מוקדם בבוקר, ולא השאירו לי כסף. ~זה נאחס
~

נסטי XD

New member
צודקת זה באמת סאקס..

למזלי מצאתי את המפרט [לפני כמה דקות] וחוררתי אותו ושמתי אותו בתור שרשרת...חכם הא? ועכשיו התקלחתי, והמים היו שורפים אש, כואב לי הגב רצח, וכשיצאתי והלכתי לחדר החלקתי על הגב.. האמת שגמאני רציתי ללכת [הייתי שם פעם...בעבר הרחוק..אני מגיבה מדי פעם] אבל ההורים שלי החליטו שאני לא יוצאת מהבית כי חם. איזה מן תירוץ זה? ואז הם משנים תירוצים וזה...אז גמאני לא נסעתי..

למעלה