HagarStar

New member
אוכך../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

אני רוצה ליסוע לסקייטפארק ואף אחד לא רוצה לבוא איתי ואני שונאת את כולם עכשיו ושי ממש מעצבנת כאילו לרוץ עם בתדודה שלה היא יכולה אבל לבוא איתי לסקייטפארק לא ולא ממש באלי ללכת לבד למרות שבסוף בטח אני אלך לבד ואנלא רוצה וגלינקה לא מתקשרה להודיע לי אם היא יכולה לבוא איתי או לא ואינלי זין לחכות כי גם ככה אני צריכה לחזור מוקדם אם אני הולכתתת !!#!@#^&^*&#$$%$^@$#^*& ובאלי להרביץ לשי ובאלי גם טעם העיר כבררר ;; שבוע הבאאא

Johnni456

New member
אני אבוא איתך../images/Emo9.gif../images/Emo79.gif

בנדוד שלי לא מסכים לקחת אותי!$%#$$%$%$%

xXx Lilo xXx

New member
זאת הייתה פשוט בדיחה ../images/Emo122.gif../images/Emo29.gif

הבצפר שלי גרם לי לחשוב שמחשבים זה קשה. שזה חרא. שזה נוראי
אבל הבגרות? סיימתי אותה היום בפחות משעתיים. והיא בכלל אמורה להיות שלוש שעות. ישבתי אפילו עוד לבדוק אותה בלי סוף אם יש טעויות או משהו. גאד. זאת הייתה בדיחה
מישהו/י עשה/ת כאן תבגרות היום? גאד או שהיה קל מידי, או שאני לא יודעת מחשבים

נסטי XD

New member
חחח העיקר סתם נלחצת..

או שאולי הרגעתי אותך? ~פרצוף מאושר~ וד"א.. עוד יומיים יומולדת.. מטוס זעיר ללא טייס!! [מזל"ט, נו..XD, חוש ההומור הדפוק שלי..]

xXx Lilo xXx

New member
חחחחחח XD../images/Emo29.gif

את שרה ממש יפה XD אשכרה גרמת לי להירגע לפני המבחן חולה עלייך

נסטי XD

New member
אני טיים...../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif

אני צריכה חיזוקים ביום שני, יש לי מפמ"ר וזה כמו בגרות...XD ומחר יומולדת!

AlmogiToMars

New member
../images/Emo168.gif ישנה :)

חחח נכון שאתם זוכרים אותי ? D: נטשתי לכמה זמן אבל חזרתי ,, ולהרבה , ככה שתצטרכו לסבול אותי פה חחחח
אחלה יום

oo ELLA oo

New member
../images/Emo204.gifהיה לי היום מבחן מפמ"ר במתמטיקה ../images/Emo10.gif

יהיה זכרי ברוך

oo ELLA oo

New member
../images/Emo204.gifאממ..

אצלנו זה היה כמו מבחן מסכם כזה-על כל החומר שלמדנו ומעבר לכיתות ח' ובלה בלה בלה XD ולא למדתי בכלל ! והוא היה עם איזה 328746238 משימות =/

xXx Lilo xXx

New member
נו אז תגידו מבחן מסכם../images/Emo29.gif

נו המבחנים האלו שעושים בסוף שנה בארה"ב. יש להם כל השנה בחנים או מבחנים קלים כאלו. ואז בסוף שנה בשביל לעבור כיתה יש להם מבחן מסכם.
ידע כללי XD

למעלה