HagarStar

New member
../images/Emo32.gif../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

אזזזז... מי עוד היה בטעם העיר?

HagarStar

New member
גחהיגחהי ../images/Emo98.gif התכוונתי לזה;;../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

נסטי XD

New member
החיים שלי בזבל..

המון זמן לא התלוננו פה, הגיע הזמן שמישו כבר יתלונן!!! 1.אז ככה....יש לי 2 "חברות" [היו,יותר נכון] שאחת היתה חברה שלי כבר 10 שנים והשניה אני מכירה בערך מתחילת השנה, והן ממש חברות טובות וכזה, איכשהו נהיו מין שלישייה כזאת, אבל בכל פעם שהן עושות משו, הן כאילו שוכחות אותי, וכשהן נזכרות בי, הן בכלל לא שמות עליי ומעלות זכרונות מאיך שהן נהנו אתמול, בעלדיי. ניסיתי לדבר איתן על זה, אבל הן פשוט לא דיברו איתי, עשו עליי מין חרם כזה. ואני יודעת שזה ממש דבילי, אבל כמה שאני לא מנסה לדבר איתן, הן כל פעם מעיפות אותי, וזה פשוט מסתכל אותי כל פעם מחדש. רק כשאני כועסת אז הן זורקות אליי עוד מבט, וגם זה מידי פעם. בכלל, יש לי הרגשה שהחברה שהכרתי בשנה הזאת חברה שלי רק בגלל שאני קונה לי דברים [כי אני נוסעת הרבה לאילת]. 2.יש לי מורה לספורט שממש ממש שונאת אותי. בכל פעם שאני רואה אותה היא דואגת טוב טוב לרדת עלי או משו. ההורים שלי הם חושבים שאני מפנטזת שהיא אומרת עליי דברים, ושאני סתם ממציאה. יש עוד בעיות, אבל חפרתי מספיק...אה, וההורים שלי חארות ממדרגה ראשונה, אני פרה שמנה , ואחותי הגדולה לא מפסיקה לקרוא לי "זונה" בלי שעשיתי לה כלום...זהו..

xXx Lilo xXx

New member
../images/Emo201.gif../images/Emo29.gif

אגב אני ממש מצטערת שלא צלצלתי. אינלי ממש פלאפון אז גם לא היה לי תמספר שלך... להבא אני אעתיק תמספר ליומן
חולה עלייך! 3>

May Music

New member
החיים שלך לא בזבל.

מי שהחיים שלו בזבל - גר בזבל. ותנסי לראות את הדברים החיוביים והטובים שיש לך בחיים וגם תנסי להיות שמחה בלי משהו מיוחד, זה כיף וזה גורם לך לשכוח מדברים... וככה את נחמדה לאנשים והם נחמדים אלייך ואם את במצברוח לא משהו אז זה "דוחה" אנשים. חחח אוקיי אז לתוכן ההודעה, ~כל ההודעה שלי היא בגדר הצעה\עצה.~ 1. דבר ראשון רק שתדעי שיש אנשים שזה יותר גרוע אצלהם. אצלי זה אצל 3 והמספר של החברים שמתנהגים כמו זבל הולך וגדל. דבר שני, את בנאדם נחמד, אני בטוח שאת תמצאי לעצמך אנשים נחמדים וטובים יותר ופשוט תשכחי ותתרחקי מהשתיים ההן. [ותפסיקי לקנות להן דברים. XD] 2. תנסי לדבר אל ההורים שלך הכי ברצינות שאת יכולה, וגם תגידי להם שאת רצינית ושהמורה מפלה אותך לרעה. בנוסף, את יכולה להתלונן למחנכת\יועצת\רכזת\מנהלת. אבל תעשי עם זה משהו כי זה לגמרי לא בסדר! 3. את לא פרה שמנה, ותדברי עם אחותך בקשר לזה כי זה ממש גרוע שהיא קוראת לך ככה... את יכולה להגיד לה דברים בסגנון "אני אוהבת אותך ועצוב לי שאת מדברת אליי ככה" אבל אם את יודעת שדברים כאלה לא עובדים עליה אז את יכולה להגיד לה שאת תקראי לה גם בשמות או שלא תביאי לה משהו שהיא רוצה\צריכה ממך. זה ממש תלוי בטיפוס של האחות שלך, פשוט תנסי לעשות משהו שאת חושבת שיעזור. וגם אם את רוצה את יכולה לפנות אליי בפרטי עם יותר פרטים על האישיות וההתנהגות של אחותך ואני אעזור לך למצוא משהו שיגרום לה להפסיק. אה וגם את חייבת לדבר על זה עם ההורים שלך, זה משהו שאסור להתעלם ממנו. ואו, אני מרגיש כמו פסיכולוג XD ואני חתיכת חפרןןןן היום

Emergency Exit

New member
ווואי באסהה../images/Emo10.gif

אני מזה מבינה אותך. פשוט.. אפעם אין פיתרון לדבריםכאלה צריך לתת להם להפתר, ובקשר לחברותשלך.. צאי למסע בחיפוש חבריםחדשים! אני יודעת שזה קשה.. ואני אפעם לא העזתי. אבל .. אם הן כאלה זונות אז מגיע להן, חרם זה מוגזם.

xXx Lilo xXx

New member
אם כבר דנה התלוננה ../images/Emo6.gif../images/Emo29.gif

אז ישלי מגן במתמטיקה ביום ראשון ויום שני ישלי מגן בת"ך. אבל החיים יפים
הוא 3> עשה לי תיום. גאד איזה חמוד XD

Johnni456

New member
אם כבר כולם מתלוננים..><../images/Emo79.gif

לא יודעת מה עובר עליי בזמן האחרון ואין לי כוח לאף אחד ובסוף אני תמיד יוצאת דפוקה מכל מצב ואף אחד לא באמת מקשיב לי ונמאס לי מהכל.

May Music

New member
חחח אני מרגיש כמוך../images/Emo3.gif

אבל אני בטוח שאצלי זה יותר נורא... בלי קשר המלצה שלי לכולם זה לנסות לשכוח מהחרא ולנסות להיות אופטימיים ושמחים בכל מקרה!

Johnni456

New member
מפגע סביבתי אצלי בבית$$%$#$%$%$%

החתולה שלי (לחילופין: הפנתרה שלי) היא פשוט מפגע סביבתי! היא שמנה, גרגרנית, מסריחה, טיפשה ואגרסיבית וגורמת לוונדליזם בבית! אז אני בריב איתה, עם הנבלה הקטנה הזאת. אתמול בלילה אני הולכת לישון כמו כל בנאדם נורמלי בעולם הזה, אחרי חצי שעה אני מתעוררת ופתאום מה אני קולטת?! את בלקי (החתולה הטיפשה) מתפסת לי על הגיטרה ונתלת לי על הקייס עם הציפורניים! וחוצמיזה, היום ליטפתי אותה והרמתי אותה והיא התחילה לגרגר, ואז פתאום היה לה דחף פתאומי לנעוץ בי ציפורניים ולנשוך אותי, וכמובן שבלקי הטיפשה לא יכולה להיכנע לדחפים פתאומיים אז זה בדיוק מה שהיא עשתה ויורד לי עכשיו פאקינג דם
וזה כואב
ממ. קבלו תמונה של המפגע הסביבתי הזה

Emergency Exit

New member
וואה וואה.

חתולים זה כזה חמודי. אבל.. מה זה הרשע הזה!!!!111 חחח תרגישי טוב ותהיי בריאה ושלא תהיה מפגע יותר מדיי

HagarStar

New member
חקכגלחכ../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

יש לי בצפר שפשוט קולע בול לרצונותיהם של התלמידים [המקסימים ממשממש יש לציין] שלהם, אז הם החליטו להעביר אותנו היום יום חינוכי! בשעות של בצפר הלכנו לבית קברות! לראות קברים! של ביאליק ונורדאו ושושנה דמארי ושאר אנשים חשובים! וצילמו שם את דני הוליווד והם בדיוק הלכו אז ראינו את עופר נועה ומיה ורק את רן דנקר לא O_O וזה לא הכל, בערב הם מביאים לנו את שרה'לה שרון לשירה בציבור! נוכחות חובה, אבל מי ירצה להפסיד את האירוע הנדיר הזה?! איך הם יכלו לדעת שהיא הזמרת המועדפת עליי?! O_O בצפר מפגר, בחיים אל תבואו ללמוד פה!

May Music

New member
חקכגלחכ גם לך!!1

את ממש מסכנה, את נשמת אוויר צח ויכולת לעשות כמעט מה שאת רוצה עם החברים לכיתה שלך ואני לא, הייתי בבצפר ולמדתי והשתעממתי למוות. חח ומה איכפת לך לבוא לשירה לציבור? אם כל החבר'ה באים וזה זה יכול להיות נחמד... נראלי. XD אני עובר לבצפר שלך!

HagarStar

New member
איזה אוויר צח../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

היה כ"כ חם היום O_O ואינלי חברים בכיתה חח כולם שונאים אותי D: סתם, אבל אנלא אוהבת ת'כיתה שלי
ובקושי היו תלמידים בשירה בציבור, פרשנו משם לטעם העיר שגם זה היה שואתי כי הלכו לי הרגליים אבל אכלתי קרפ
תבוא, שוק פה רצחחח, אפילו המורים מבריזים לנו

למעלה