החיים שלי בזבל..
המון זמן לא התלוננו פה, הגיע הזמן שמישו כבר יתלונן!!! 1.אז ככה....יש לי 2 "חברות" [היו,יותר נכון] שאחת היתה חברה שלי כבר 10 שנים והשניה אני מכירה בערך מתחילת השנה, והן ממש חברות טובות וכזה, איכשהו נהיו מין שלישייה כזאת, אבל בכל פעם שהן עושות משו, הן כאילו שוכחות אותי, וכשהן נזכרות בי, הן בכלל לא שמות עליי ומעלות זכרונות מאיך שהן נהנו אתמול, בעלדיי. ניסיתי לדבר איתן על זה, אבל הן פשוט לא דיברו איתי, עשו עליי מין חרם כזה. ואני יודעת שזה ממש דבילי, אבל כמה שאני לא מנסה לדבר איתן, הן כל פעם מעיפות אותי, וזה פשוט מסתכל אותי כל פעם מחדש. רק כשאני כועסת אז הן זורקות אליי עוד מבט, וגם זה מידי פעם. בכלל, יש לי הרגשה שהחברה שהכרתי בשנה הזאת חברה שלי רק בגלל שאני קונה לי דברים [כי אני נוסעת הרבה לאילת]. 2.יש לי מורה לספורט שממש ממש שונאת אותי. בכל פעם שאני רואה אותה היא דואגת טוב טוב לרדת עלי או משו. ההורים שלי הם חושבים שאני מפנטזת שהיא אומרת עליי דברים, ושאני סתם ממציאה. יש עוד בעיות, אבל חפרתי מספיק...אה, וההורים שלי חארות ממדרגה ראשונה, אני פרה שמנה , ואחותי הגדולה לא מפסיקה לקרוא לי "זונה" בלי שעשיתי לה כלום...זהו..