HagarStar

New member
../images/Emo32.gif../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

DUDEEEE הלכתי לישון ב4 וחצי ואמא העירה אותי ב6 וחצי וישלי יום עמוס במיוחד ואני רק רוצה לישון;;

../images/Emo210.gif../images/Emo226.gif אוף , כ'כ אוף על הכל !!!!1

החבר סתם בנוזונה מאנייק שכועס עליי ואני אפילו לא יודעת למה הוהוא לא טורח לענות לשיחות שלי , כנראה שאני לעולם לא אדע !@!# ואנלי זמן לכלום (זו הסיבה לזה שלא הייתי פה הרבה זמן , אבל קראתי !!
) ><" וחברות שלי סתם זונות . בכללי , בלי קשר לעכשיו .. הן פשוט כאלה שאי אםשר לספר להן יותר מדיי בלי שזה יגיע לאחרים תוך דקה ורבע ! ובא לי כבר שהשמלה היפהפיה שלי תגיע כבר !$#% וההורים מציקים לי
ולא ישנתי דקה בלילה הזה וישלי עוד כמה שעות צופים אז כנראה שאני גם לא אשן :/ בקיצור .. מי רוצה לאמץ אותי או להיות החבר שלי ?
(מישהו בכלל זוכר אותי ?
)

xXx Lilo xXx

New member
זה בטח יעבור לו מתישהו../images/Emo29.gif

בלי לעליב, הוא מתנהג כמו בחורה XDDDD ~הולכת להתחבא בפינה חשוכה~ יהיה טוב!!!!!
לאמץ אותך או להיות ה"חבר" שלך צר לי לאכזב אותך אבל לא ניראה לי X_X זה יעבור לו מתישהו. אל תדאגי. בנים סתם משחקים אותה (בלי להעליבXD)

Emergency Exit

New member
היי, ../images/Emo47.gif../images/Emo41.gif

ברור שזוכרים אותך:) זה יעבור לו והוא יבין מה הוא מפסיד כשהוא מתעלם! מה הוא כועס איזה טמבללל.
וחברות הן תמיד קצת זונות מדי פעם. דברי איתן על זה

נסטי XD

New member
אני אאמץ אותך ~פאפיפייס~

בטח שאנחנו זוכרים אותך, ואל תדאגי, יש אנשים שהמצב שלהם הרבה יותר גרוע..~אהמאניאהמ~ המטרה של התקופות הרעות הן להבדיל בין תקופה טובה לשנייה [חכם הא? הרגע המצאתי] ותדעי שעוד כמה זמן הכל יהיה בסדר

chen010189

New member
חעחע. היום אני אופה,מישהו בא לאכול?

לחמניות חלב ולחם בריאות ;) אני עייפהההההההה. ומחר סינרגיה ליד הבית שלי. שעתיים ברדיו חיפה(זה 3-5 דקות הליכה מהבית שלי) ואז בטוואר רקורדס באותו מקום
והדיסק החדש כל כך שווה...מומלץ בחום!

May Music

New member
אני בא D:

חח אני רעב. ומה אני עושה ער בשעה כזאת כשמחר היום האחרון ללמוד לבגרות בהיסטוריה. פאק. בגרותתתתת.;;

xXx Lilo xXx

New member
אם אתה צריך חפירות על נושאים כלשהם...../images/Emo29.gif

אני חושבת שיש לי את כול המחברת שלי על המחשב. אם אתה צריך
(בהתחשבות שזה אותו חומר)

May Music

New member
זה בסדר, יש לי את המחברת החופרת שליXD

אבל תודה בכלמקרה

למעלה