מה הולך כאן? אנחנו בעד הצבעים האלו?
W WallFlower New member 5/1/04 #1 ../images/Emo32.gif../images/Emo12.gif מה הולך כאן? אנחנו בעד הצבעים האלו?
P Posiedon New member 5/1/04 #4 דוקא הולך פה שילוב טוב בין.. הכתום לב'ג זה ממש נהדר,תשאירו את הצבעים כמו שהם עכשיו...
W WallFlower New member 5/1/04 #5 ככל הידוע לי זה לא קשור אלינו... זה נראה לי שסתם רצו להתאים צבעים עם הפרסומת לסרט המסריח הזה של טום קרוז... אני עם סקובי - אנחנו נראים כאילו קושטנו לכבוד האלווין... למישה יש אגדה על האלווין? אם כבר אז כבר...
ככל הידוע לי זה לא קשור אלינו... זה נראה לי שסתם רצו להתאים צבעים עם הפרסומת לסרט המסריח הזה של טום קרוז... אני עם סקובי - אנחנו נראים כאילו קושטנו לכבוד האלווין... למישה יש אגדה על האלווין? אם כבר אז כבר...
I Idan91 New member 5/1/04 #6 נו, התחלתי לחבב את העיצוב. אגדה לא, אבל היה פעם פרק נ-פ-ל-א על זה ב"באפי". היה כישוף שעשה שכולם יהפכו להיות התחפושות שלהם. זה היה מדהים. הפרק הכי טוב שהיה, אני חושבת.
נו, התחלתי לחבב את העיצוב. אגדה לא, אבל היה פעם פרק נ-פ-ל-א על זה ב"באפי". היה כישוף שעשה שכולם יהפכו להיות התחפושות שלהם. זה היה מדהים. הפרק הכי טוב שהיה, אני חושבת.
ד ד ג י New member 5/1/04 #7 אנחנו בעד העיצוב, הוא יפה, ואני... לא רואה הרבה באפי ויודע שזה לא הפרק הכי טוב הפרק הכי טוב זה כשיש את השד שגורם לכולם לשיר.
אנחנו בעד העיצוב, הוא יפה, ואני... לא רואה הרבה באפי ויודע שזה לא הפרק הכי טוב הפרק הכי טוב זה כשיש את השד שגורם לכולם לשיר.