|פטריה|

RenanaD

New member
../images/Emo32.gif I'm back!!!

כן כן, אחרי שנים של חוסר נוכחות... חחחחחח. תקשיבו, יש לי בעיה עם האינטרנט ואני לא מצליחה לשלוח הודעות בפורומים של תפוז. זה נותן לי רק פעם באלף שנה והנה אני פה... אז רק רציתי שתדעו שלמרות שנעלמתי אני עדיין פה (
, והמבינה תבין... חחח) וקוראת את כל ההודעות שלכם, גם אם אני לא יכולה להגיב. אז כמה דברים שיש לי להגיד: 1-דנה!! מכות בטוסיק!!! שכחת להמשיך את הסיפור שלנו!!!! 2-גם אני רוצה את הכתובת של ביטורנט!! אני אשמח לקבל אותה במסר. 3-בקרוב אני הולכת להמשיך לראות את עונה 2... אני עדיין תקועה בפרק 19 ואין לי זמן להמשיך!! אבל עכשיו לחץ המבחנים בבי"ס יורד (לעומת לחץ המתכונות והבגרויות שעולה... בררררררר *צמרמורת*, יש לי מתכונת שניה בתנ"ך ביום שלישי!!!!!) ככה שמתחיל להתפנות לי זמן לראות. 4-אני מתגעגעת אליכם!! סורי שאני לא יכולה לכתוב, אני נורא רוצה להגיב אבל לא יכולה... אז זהו. עכשיו תגיבו!

היום בתפוז../images/Emo43.gif

במסגרת שבוע התפתחות הילד בפורום הורים לאחר טיפולים יתארחו במהלך כל השבוע פרופסור עמוס עציוני, מנהל בי"ח מאיר לילדים ברמב"ם, והגב' כרכום מאור, אחות מוסמכת, ויענו לשאלותיכם. פורום אפילפסיה-תמיכה מארח את ד"ר שאול נבון שיענה לשאלותיכם בנושא הערב ב-20:30
פורטל הצעירים yesZone (אפיק 68 בלווין) המופק ע"י תפוז אנשים, מזמין אתכם לשחק במשחק הטריוויה השבועי ולזכות במערכת קולנוע ביתית מבית Lenco. אם נמאס לכם לעמוד בתור בקולנוע או לחשוש מכך שיסתירו לכם, כנסו למדור GAMES והתחילו לשחק. ככל שתשחקו יותר תגדילו את סיכוייכם לזכות! בהצלחה!

inbal145

New member
ל"ג בעומר שמייייח../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo170.gif

חג שמייייח לפורום האהוב עליי
תהנו
לא יודעת מה איתכם, אני מתכוונת לאכול הרבה

RenanaD

New member
נ.ב. *איך העזתי לשכוח?!*

איתי!!! אחלה תמונות, תודה רבה!!!!

קרלוצה

New member
../images/Emo41.gifהעיקר שחזרת../images/Emo24.gif

ואני מקווה שיסתדר לך מהר המחשב!!! נו מה אני ייעשה? ת'אמת מרוב פרטים בסיפור שלנו אני לא זוכרת אותו והכל התבלבל לי
אני צריכה מרתון שידור חוזר חחחחחחחח..... כיף לך שאת תקועה בפרק 19 של העונה השנייה כי זה אומר שלא תיצטרכי לחכות הרבה כמונו לעונה ה 4 אווווווווף אני מתבאסת מהמחשבה
ב
ה
צ
ל
ח
ה, בבגרויות ובמתכונות בטוחה שתצליחי!!!

RenanaD

New member
חמוטה שילי!!!

לא יודעת מה קורה עם המחשב שלי, הוא כבר יותר מחודש ככה... זה בעייתי איתו. והקטע הוא שזה לא קורה לי עם אף אתר אחר, זה רק עם תפוז!! מרגיז. אבל לא יודעת, היום האתר עולה לי טוב ואני יכולה לכתוב פה הודעות, אז אולי... *מחזיקה אצבעות* בקשר לסיפור-קחי את הזמן, אני יודעת שקצת קשה איתו... כן כן, עכשיו נדע להעריך את ג'יי ג'יי כראוי!! חחחחחחחחח נכון, זה די כיף שאח"כ אני אוכל לראות את כל העונה ה-3 בלי עצירות, אבל זה לא כ"כ כיף כי כבר כמה חודשים שאני תקועה בפרק 19x2!!! זה כ"כ מעצבן, כי אף פעם אין לי 45 דקות מלאות לראות את הפרק ואני שונאת לראות עם עצירות. את יודעת כמה פעמים כבר התחלתי לראות אותו, הגעתי לדקה ה-20 (או משהו כזה) ונאלצתי לעצור?! גאד, זה כ"כ מעצבן!!... ואחרון חביב-אני ממש ממש מקווה שאני אצליח במתכונת בתנ"ך. במתכונת הראשונה קיבלתי 78 (ציון ג-ר-ו-ע!! אבל כמעט כל הכיתה קבלה "נכשל" ואני לא...
) והמורה אמרה שאם במתכונת השניה נקבל 20 נקודות יותר היא לא תתחשב בראשונה, ככה שאני חייבת להצליח בה!!! או וול, ככה זה כשאת צריכה לזכור 7 ספרים מהתנ"ך בעל-פה...............

קרלוצה

New member
אני שונאת....

ת נ ך
אף פעם לא הסתדרתי עם המקצוע הזה למזלי אני לא צריכה אותו יותר
ואני בטוחה שתצליחי כי כנראה שהמתכונת הראשונה הייתה קשה ואם עברת אותה זה סימן מצויין... לגבי הסיפור כדאי להכניס את סבתא של סיד כראש קובננט.....אני אחשוב כבר על משהו

RenanaD

New member
החלק של הנביאים דווקא בסדר,

אני די זוכרת את הסיפורים בע"פ. אבל בחלק של התורה-גרררררררררררררר כמה רש"י צריך לזכור!!! איכס, אני שונאת!!!!!!

RenanaD

New member
../images/Emo58.gif גם להודעה של דנה, נראה לי

בקשר לסבתא של סיד-אחלה ספין!! אהבתי!!! נראה לאן זה יתפתח מכאן...

inbal145

New member
רננלדי איז באק../images/Emo70.gif../images/Emo123.gif../images/Emo99.gif

רננה
התגעגעתי
אני מבינה
גם לי הייתי תקופה ש
עשה לי בעיות
תפוזטיפש
אניוואי, בהצלחה במתכונות שלך
ובהצלחה עוד יותר (סורי, יש לי סדר עדיפויות קצת מוזר
) כשתתחילי לראות את העונה השלישית

RenanaD

New member
טודע רבה רבה רבה!! וכן, בקרוב מאוד

יחזרו ההודעות המעצבנות שלי שמספרות מה דעתי על הסצנה שהרגע ראיתי...

inbal145

New member
טוף מאוט../images/Emo70.gif ככה אני אזכר בעונה

השנייה קצת

Moreiro

New member
רננהההה ../images/Emo24.gif../images/Emo121.gif|פטריה|

לא הבנתי לאן נעלמת
ארררר עם התפוז הזה. בלע. טוב, העיקר שעכשיו את פה ^_^ 1. המממ.. בלי אלימות בפורום
והנה לינק לדנה, לסיפור
2. שלחתי לך
3. באמת כיף לך שלא תצטרכי לחכות בין העונות
בלע. ובהצלחה בלימודים
4. גם אני מתגעגעת, אפילו המון
והנה, הגבתי

RenanaD

New member
1. אני? אלימות?! חס, חסה וגזר!!!

ודנה!! עכשיו, אחרי הקישור שדנה נתנה, את כבר לא יכולה להתחמק... חה חה חה *צחוק זדוני* 2. תודה רבה!! היו לי עם זה בעיות, עניתי לך כבר במסר. 3. נכון. תודה!! 4. כנ"ל, כנ"ל ושוב כנ"ל. אמממ... That's it!!

Moreiro

New member
1. ../images/Emo6.gif, וקוראים לי מור,../images/Emo121.gif|פטריה|

נעים להכיר
2. גם אני עניתי לך, סליחה אם המסר נשלח איזה חמש פעמים, הוא עשה לי שגיאה.. 3+4. המממ....

RenanaD

New member
1. אוי ואבוי, איזו פדיחה!!!!!!!!

צריך לתת לי
בראש, אולי זה מה שיעזור לי... או וול, זה מה שקורה כשהידיים עובדות יותר מהר מהמוח.... או כשאין מוח, במקרה שלי!! 2. נשלח 4 פעמים!!! אני נכנסת לפורום, רואה 4 מסרים חדשים! התחלתי כבר להתלהב שאני מקובלת!!... אחחחח, האשליות.....

למעלה