ותזכרו - ל משרשרים דברים שלא קשורים לנושא הפורום - לא תמונות של אליאס ודברים כאלו..
M Moreiro New member 2/2/04 #1 ../images/Emo32.gif../images/Emo121.gif../images/Emo187.gif ותזכרו - ל משרשרים דברים שלא קשורים לנושא הפורום - לא תמונות של אליאס ודברים כאלו..
../images/Emo32.gif../images/Emo121.gif../images/Emo187.gif ותזכרו - ל משרשרים דברים שלא קשורים לנושא הפורום - לא תמונות של אליאס ודברים כאלו..
P prophecy girl New member 2/2/04 #2 לא זוכרת אם היה פה..../images/Emo21.gif../images/Emo187.gif היה כבר שירשור של תחפושות? אם לא... שכל אחד ישרשר למה הוא מתחפש... סתם בשביל הכיף... אני מתחפשת לברבי...
לא זוכרת אם היה פה..../images/Emo21.gif../images/Emo187.gif היה כבר שירשור של תחפושות? אם לא... שכל אחד ישרשר למה הוא מתחפש... סתם בשביל הכיף... אני מתחפשת לברבי...
M Moreiro New member 3/2/04 #3 אמ.. ../images/Emo121.gif../images/Emo187.gif אני מתכננת להתחפש לאיימי לי, הסולנית המדהימה של אוונסנס, אבל אני בחיים לא אהיה יפה כמוה אז זה פשוט יראה כאילו התחפשתי לסתם רוקרית
אמ.. ../images/Emo121.gif../images/Emo187.gif אני מתכננת להתחפש לאיימי לי, הסולנית המדהימה של אוונסנס, אבל אני בחיים לא אהיה יפה כמוה אז זה פשוט יראה כאילו התחפשתי לסתם רוקרית
ק קרלוצה New member 3/2/04 #4 כשהייתי קטנה../images/Emo95.gif אמא שלי התעללה בי והחליטה לחפש אותי למשהו לא מוגדר שגרם לי להראות בדיכאון מאותו יום אני בטראומת פורים ולא מתפחשת יותר (סתם סתם....) ... >>>>
כשהייתי קטנה../images/Emo95.gif אמא שלי התעללה בי והחליטה לחפש אותי למשהו לא מוגדר שגרם לי להראות בדיכאון מאותו יום אני בטראומת פורים ולא מתפחשת יותר (סתם סתם....) ... >>>>
M Moreiro New member 3/2/04 #5 הפורום היה מאוד פעיל היום ../images/Emo13.gif../images/Emo121.gif המשיכו כך
מ מאוהבת בסטייל New member 3/2/04 #8 התחפושת שלי הכי קולית../images/Emo70.gifשייך לאליאס זהו שהשנה.אחרי המון שנים של קניית תחפושות,אני "מתחפשת" לסוכנת בC.I.A. וכל מה שאני צריכה זה אקדח לא אמיתי,שגם אותו אני לא הולכת לקנות...
התחפושת שלי הכי קולית../images/Emo70.gifשייך לאליאס זהו שהשנה.אחרי המון שנים של קניית תחפושות,אני "מתחפשת" לסוכנת בC.I.A. וכל מה שאני צריכה זה אקדח לא אמיתי,שגם אותו אני לא הולכת לקנות...