שאלון גיבוש

just jenny

New member
../images/Emo32.gif../images/Emo124.gifשאלון גיבוש

*נלקח מפורום MTV שנלקח מפורום בריטני
* מלאו פה שמות של 10 חברי פורום [תשתדלו את אלה שאתם מכירים הכי טוב]: 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. וענו על השאלות הבאות: האם #9 בת או בן? האם #1 ו#2 יהיו זוג חמוד? מה לגבי #8 ו#4? באיזו כיתה נמצאת #7? מתי הייתה הפעם האחרונה שידברת עם #10? מהו הדבר ש#5 הכי אוהב\ת לעשות? האם #4 ו#9 אוהבים אחד את השני? ספר לי עובדה אקראית על #2: ועל #3: איפה #7 גר\ה? מהו הצבע האהוב על #4? האם #5 ו#6 החברות הכי טובות? האם #8 היא/הוא הטיפוס הכי סקסי שקיים? מהי הלהקה האהובה על #1? כמה אחים יש ל#6?

Hip Hop star

New member
אני../images/Emo9.gifתודה ג'ני../images/Emo3.gif

מלאו פה שמות של 10 חברי פורום [תשתדלו את אלה שאתם מכירים הכי טוב]: 1.מור 2.שירלי 3.מאי 4.ג'ני 5.לינה 6.חן 7.איילין 8.קורל 9.פלור 10.שירן וענו על השאלות הבאות: האם #9 בת או בן?-בת האם #1 ו#2 יהיו זוג חמוד? -
חעחעחעחעחע!לאא!אולי החברות הכי טובות
מה לגבי #8 ו#4?-לא נראה לי
באיזו כיתה נמצאת #7?י' או י"א... מתי הייתה הפעם האחרונה שידברת עם #10?אמ..יום שישי מהו הדבר ש#5 הכי אוהב\ת לעשות?אמ...להיות עם ג'ני?? האם #4 ו#9 אוהבים אחד את השני?..לא נראה לי שאתן מכירות בכלל
ספר לי עובדה אקראית על #2:יש לה תמונות של דאגי בתעודת זהות
ועל #3:היא כבר לא אוהבת את דאגי
איפה #7 גר\ה? חיפה מהו הצבע האהוב על #4? ורוד נראה לי... האם #5 ו#6 החברות הכי טובות? לא האם #8 היא/הוא הטיפוס הכי סקסי שקיים?לא ראיתי אותה,ואגב לא קיים כזה הכי בעולם,אבל אני בטוחה שהיא שקסית
מהי הלהקה האהובה על #1?מקפלעעעעעעעעעע כמה אחים יש ל#6?לא יודעת...

oriane0

New member
לא עשה לי :///

טוב אין לי כח לכתוב שוב.. כתבתי מלא :'( אולי אח"כ..

MayLuvsDoug

New member
אני.

למרות שאני קצת מתנגדת לזה כי אני לא רוצה שאנשים יעלבו. מלאו פה שמות של 10 חברי פורום [תשתדלו את אלה שאתם מכירים הכי טוב]: 1. חן 2. מאי 3. ליני 4. ג'ני 5. שחר 6. אלה 7. דפנה 8. שירן 9. קרין וענו על השאלות הבאות: האם #9 בת או בן? בת. כאילו שיש בנים בפורום. האם #1 ו#2 יהיו זוג חמוד? אמממממממ כה שתיהן אובססיביות לספונג'בוב XD מה לגבי #8 ו#4? חחחחחח לודע. באיזו כיתה נמצאת #7? י"א, לא? מתי הייתה הפעם האחרונה שידברת עם #10? אף פעם. אין 10
מהו הדבר ש#5 הכי אוהב\ת לעשות? אמממממ לודע, לשמוע מוזיקה? חחח לודע
האם #4 ו#9 אוהבים אחד את השני? לודע. דו יו? ספר לי עובדה אקראית על #2: המנמנמנמ.. היא הבנאדם בין המצחיקים בעולם. ועל #3: יש לה שיער מגניב נורא ואני חולה עליה. איפה #7 גר\ה? נס ציונה. מהו הצבע האהוב על #4? לודע XD האם #5 ו#6 החברות הכי טובות?אאממ לא XD האם #8 היא/הוא הטיפוס הכי סקסי שקיים? חחחחחחחח כה שירן השקסע! מהי הלהקה האהובה על #1? מקפליי?
כמה אחים יש ל#6?אחד..

למעלה