תחרות משרוקיות

סיונול

New member
../images/Emo32.gif../images/Emo124.gifתחרות משרוקיות../images/Emo9.gif../images/Emo79.gif

ובכן.. לאור המצב המדרדר, שדרך אגב כולכם תרמתם לו!! יש תחרות משרוקיות שהולכת ככה: בזמן הקרוב כל אחד צריך למצוא/ לקנות/ לייצר וכו'...את המשרוקית הכי יפה בלע בלע.. או אפילו סתם משרוקית פשוטה שעולה שקל אחד קטן וחמוד ולרשום עליה מה שבא לו ( כאן זה המקום להכניס יצירתיות) ולהביא לי.. כן,כן ל-י!!! ואיפה אפשר להביא לי?... 1. בג'י מחר במסיבת סוף חופש ( יא מאןן..) 2. בעיר הנוער בחיפה... 3. בביתי הקט במודיעין... הפרס לזוכה המאושר עדיין שמור במערכת ( שזה.. א-נ-י..) יאללה חטטו בחדרים, צאו למרכזי הקניות.הקרובים לביתכם וקנו משרוקיות!! והכי חשוב... תביאו לי אותם!!! באהבה צוות השיפוט .. שזה ( נחשו..) אני!!!!!!!!! אוהבת סיון

בהביבו

New member
L../images/Emo6.gifL

אין אין.. בעיר הנוער את מקבל 5 כאלה.. אבל קחי בחשבון שזה האלו הפשוטות מפלסטיק שיש להן שני צבעים

סיונול

New member
נו גם טוף ../images/Emo140.gif.. אבל תשתמש בחלק

של היצרתיות..:) ושים לב ששמתי עוף! אז אל תשרשר את זה.. :).. וטנקססססס!!! אולי אתה תהיה הזוכה המאושר...:) לאב יו!

EmGee

New member
יש לי עוד רעיון

תחליפו את המשרוקיות במזומן ותעבירו לי את הכסף. מי שיביא לי הכי הרבה כסף יקסל הפתעה

סיונול

New member
רעיון טוב../images/Emo70.gif

או שלא...? ( ותודה לצלילה שלימדה אותי להשתמש במשפט השולט הזה..)

סיונול

New member
הדרי בובה.. זה שאת לא

מכירה את זה. זה לא אומר שאין.. אה ואגב.. נו.. כן... זה מהצופים!!:/... עכישו את מבינה למה את לא מכירה?.. ניליות לא משתמשות בזה..:)

אני פשוט בורה !

לא מעורה בשפה הצופיפניקית ! בושה למשפחתי וביתי ! נו ! תודי שאת מתה להיות נילית ! להיות אובססית לצבע ורוד על כל גווניו, לצעוק , לעשן ולשתות הרבה ( קולה !!!) !! נו ?! נו ?! תודי !!!

סיונול

New member
מודה מודה ושוב.. מ-ו-ד-ה!

ואולי לא...? ( אה צלילה?.. אני משתפרת!!) ובאמת תיתביישי!!! ולגבי האובססיה את זה כבר יש לי.. לעשן ( בלאט נייט ל-א-א-א-א-א-) לשתות הרבה..( קולה כמובן!!!) גם יש...:) נו תראי איזה שווה אני גם צופפניקית וגם נילית..( או שלא!!)

מממ...

את סתם ילדה מוזרה !! בקושי הכנסתי רגל לתוך החדר שלך וכבר אמרת לי להתפשט ! פשוט חוצפה !!

סיונול

New member
חחח זה היה כל כל מצחיק!! נם!

ומה לעשות.. הבגדים פשוט מיותרים עלייך...:) נכון יש לי חדר יפה?.. או שגם להסתכל לא הספקת?:)

הספקתי להסתכל...

וזה לא היה מצחיק בכלל ! ויש לך חדר יפה...התרשמתי מאיך שאת מסדרת את החזיות שלך !

לא עשית כלום ?!

הדר נכנסתי לבית של סיון הכלבה נובחת ואז סיון מתחילה לנבוח עליי ומה שהבנתי זה " יו !! אני רוצה גם מכנס כזה ! תורידי !!" ואז אני נכנסת ויוצאת מהחדר של סיון כי המוח שלי עובד בדרכים מוזרות...( להתפשט בסלון זה הרבה יותר חכם מלהתפשט בחדר של סיון !!)

למעלה