• פותח הנושא f10
  • פורסם בתאריך

f10

New member
../images/Emo32.gif ../images/Emo124.gif

עוד כמה שעות אני נוסע לאילת, ומחר (שישי) יש לי יומולדת

איימיס

New member
../images/Emo2.gif

איזה כיף לך!!! יא זבל תעשה חיים!!! והמון המון מזל טוב ויום הולדת שמח ליום שישי

../images/Emo77.gif../images/Emo65.gifמזל טוב../images/Emo65.gif../images/Emo132.gif

תהנה באילת
ותזהר מה-

תהנה ומזל טוב

ולי קרה הדבר הכי מבאס בעולם באילת ואם אתם רוצים לדעת אז תקראו בבלוג שלי :/

זה היה נוראי :/

אפילו שבכל זאת דיברנו איתם לפני והם היו מתוקים כמו תמיד.. ותודה.

זה היה נוראי :/

אפילו שבכל זאת דיברנו איתם לפני והם היו מתוקים כמו תמיד.. ותודה.

Tinty

New member
ניחוש קליל (עוד לא קראתי)...

קשור ליהודים בעיר האדומה השבוע? אולי אני לוקח מטוס עם חבר'ה להופעה של מוקי בחמישי

Tinty

New member
(ועכשיו קראתי)

Ouch...​
איך אומרים?
Marketing Kills​
ספיקינג עוף דברים מעצבנים, אני פספסתי בוויקאנד את אוגוסט פינגווין שחיכיתי לו כל החופש, בגלל שההורים שלי רצו להפתיע אותי ולשלוח אותי ל"טיול בגולן" (מובן מאליו שלא יצאנו מהדירה בצימר, בגלל שאבא שלי "לא רוצה להזיע". נו טוב, לפחות היה שם לווין עם יס וויקאנד. וראיתי סופסוף את 214
)

Tinty

New member
בעצם, אני קצת שמח מעוד סיבה

הורדתי הרגע את המכה והרווחתי 100 ש"חים חדשים משעתיים וחצי של בייביסיטינג (ליתר דיוק, צפיה בטלויזיה. הילדים כבר ישנו). ממש במקרה קבעתי כשהייתי עוד בגולן לצאת לבלות עם הידידה הטובה שלי מחר (אחרי שלא נפגשנו כמו שצריך מתחילת החופש, ונולדה לה אחות לפני שבועיים), ועכשיו יש גם תקציב

Tinty

New member
השיווק האגרסיבי של Esc

גרם ללהקה שלך להתייחס רק ללקוחות החברה (קרי: ה"ערסים" וה"פרחות" שפגשת), ולא למעריצים אמיתיים (כמוך). המשפט "Marketing Kills" נכתב כהלצה (שקצת הרסתי עכשיו) על "Smoking Kills" המיתולוגי - עושה רושם שהמקרה הרג אותך, ובבלוג שלך הכתיבה נתנה תחושה שאת מרגישה על הפנים.

קודם כל,

זו לא הייתה אשמתם, כ"כ לא. הם התייחסו אלי יפה מאד כשסתם עמדתי לי ליד הברזלים שלפני הבמה ולא קראתי להם אפילו והם באו להגיד לי (ולחברות שלי) שלום! אנחנו לא ביקשנו מהם כלום, והם באו.. אסקייפ ביקשו מהם לחתום על חולצות בשביל אנשים שהם חשבו שמעריצים, הם לא ידעו בדיוק מי מגיע לשם, מי הוי איי פי לקוחות אסקייפ שיקבלו את החולצות האלה, האשמה היחידה זה של האישה המסריחה הזאת שעמדה שם בכניסה שבטח הייתה מאסקייפ כי היה נורא חשוב לה שלא נפריע להם לחתום על חולצות. הם לא ידעו מה הבטיחו לנו, הם לא ידעו מה עשינו, מאיפה באנו רק כדי לפגוש אותם. הם לא ידעו למה הכניסו אותנו לשם, לכן, לא אשמתם, ואין לזה שום קשר להתמסחרות, וזה מעצבן אותי שכל שניה אומרים שהם התמסחרו בלי לדעת, כנראה, מה זה התמסחרות באמת, כי אם היית יודע, לא היית אומר שהם ממוסחרים, כי הם הדבר הכי רחוק מזה.. וזהו, אני אמשיך להגן עליהם, אני אמשיך לבוא להופעות שלהם כי האהבה שלי אליהם גדולה מכל אכזבה כזאת.. ואני מקווה שהמכתב שחברה שלי ואני כתבנו להם יעזור, למרות שבכלמקרה הבטיחו להכניס אותנו בעשור.

למעלה