מורנא007

New member
../images/Emo32.gif../images/Emo130.gif

אחרי שאתמול הוכיחו לי בפעם המי יודע כמה, שהרבה ברוק קלאסי מיין סטריימי, אני לא מבין. אני מעדיף להשאר בבורותי ולרכוש אלבומים סגנון המוסיקה שאני יותר מתחבר אליו - רוק מתקדם ורוק פסיכדלי. לא תודה, לאבנים המתגלגלות מספיק לי אלבום אחד, לא תודה להמי, די לי בטומי, לא תודה לקרים, לא תודה לקינגז - שמעתי את לולה לה לה לולה.
 
*קינקס, לא קינגז

וההפסד כולו שלך. מצד שני, נדמה לי שריי דייויס, אריק קלפטון, ג'אגר וריצ'ארדס, פיט טאונסנד ושותפיהם לפשע ישארו בחיים גם בלעדי תמיכתך.
 

מורנא007

New member
דרך אגב, ציף ../images/Emo13.gif

יש לי הרגשה שככול שיש יותר מינוסים אצלך לאלבום בדירוג האלבומים, כך אני יותר אוהב אותו. למשל גריפון, יס וקנזס. יוצאת דופן היא להקת פינק פלויד. זה מזכיר לי שסרטים שזכו באוסקר ובביקורות חיוביות אני לא כל כך אוהב, לעומת קומדיות שזוכות לביקורות חריפות. למשל הסרט טרדינג פלייסז.
 
לא זוכרת

אבל זו אולי הקומדיה ההוליבודית הנחשבת ביותר. בעצם, בדקתי ב-IMDB, ולפי ה-listing שם הסרט: זכה באוסקר אחד, על עיצוב תלבושות. היה מועמד לאוסקר בקטגוריות השחקן הטוב (ג'ק למון), תפאורה, צילום, בימוי (בילי ווילדר) ותסריט. זכה בפרס הבאפטה הבריטי לשחקן הטוב (ג'ק למון) והיה מועמד לבאפטה בקטגוריית הסרט הטוב של השנה (1960). היה מועמד לפרס הבימוי המצטיין מטעם האיגוד המקצועי של בימאי הסרטים. זכה בגלובוס הזהב בקטגוריית הקומדיה הטובה ביותר, ובקטגוריות השחקן הטוב (ג'ק למון) והשחקנית (מרילין מונרו). ועוד כמה פרסים. וזה גם הסרט הכי אהוב עלי, בלי קשר לפרסים. סרט נועז, גם במונחים של היום. והוא צולם לפני יותר מ-45 שנה.
 

Shakty

New member
אחד ממשפטי הסיום הטובים ביותר

בהיסטוריה של הקולנוע. כלשעצמו סתם משפט אבל אחרי שקרטיס מתוודה על היותו גבר - פשוט גדול.
 

Shakty

New member
גמני שפוט של תור הזהב של הוליווד

אבל הBEST שלי באופן אישי זה הסרטים של בוגארט בעיקר בתפקידו כסאם ספייד ב"נץ ממלטה" או כפיליפ מארלו ב"שינה הגדולה" וכמובן קזבלנקה - אגב משפטי הסיום הטובים בהיסטוריה.
 

Shakty

New member
לסטיוארט יש פינה חמה בלב אצלי

בגלל היצ'קוק - ההופעות שלו בחלון אחורי ו ורטיגו ובהאיש שידע יותר מידי
 

melancholy man

New member
חבל

אני מצידי, למרות חוסר החיבה ממשיך לקרוא המלצות שלך וללמוד על דברים שאני לא מכיר בפרוג, ולפעמים להתלהב.
 

מורנא007

New member
../images/Emo140.gif

נניח שיש תקציב מוגבל ל- 100-200 $ לחודש, השאלה היא מה לעשות? האם לרכוש את קייפה הראשונים שרמי ושיר אמרו שהם ט"מ? או לרכוש את קרים הבלוזי שלמרות עבודת הגיטרה הטובה של קלפטון, אני פחות מתחבר אליה? אולי כבר עדיף ללכת על בליינד פייט? אבל האלבום שם עולה קרוב ל- 30$ . כזכור לך אני לא מוריד באופן לא חוקי. דרך אגב, אחרי שהמלצת על הבירדז קניתי את האלבום (הפסיכדלי ההוא).
 
למעלה