H HagarStar New member 9/12/07 #1 ../images/Emo32.gif../images/Emo139.gif../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif
X xXx Lilo xXx New member 9/12/07 #2 אנשים! מה קורה?../images/Emo122.gif../images/Emo29.gif משעמם לי רצח! סיימתי ללמוד חלק למבחן שלי בתנ"ך אעאעאע.... כל מלכים א' מאחורי! נשאר לי את מלכים ב' ובראשית. גאד. שונאת את זה.
אנשים! מה קורה?../images/Emo122.gif../images/Emo29.gif משעמם לי רצח! סיימתי ללמוד חלק למבחן שלי בתנ"ך אעאעאע.... כל מלכים א' מאחורי! נשאר לי את מלכים ב' ובראשית. גאד. שונאת את זה.
C CloSe To illuSioN New member 9/12/07 #7 ללמוד?../images/Emo12.gif אנשים עוד עושים את זה בימינו?../images/Emo12.gif סתם נו, אני מכחישה את העובדה שעוד כמה ימים אני הולכת לחזור לזה, בגדול איך אני הולכת לסיים את כל הבגרויות עם עובר, אין לי מושג +
ללמוד?../images/Emo12.gif אנשים עוד עושים את זה בימינו?../images/Emo12.gif סתם נו, אני מכחישה את העובדה שעוד כמה ימים אני הולכת לחזור לזה, בגדול איך אני הולכת לסיים את כל הבגרויות עם עובר, אין לי מושג +
X xXx Lilo xXx New member 10/12/07 #16 תודה ^^../images/Emo29.gif אני לא ניראה לי אגיע בכלל לעובר... חחחח הציון שלי יהיה רחוק מזה XD ניראה לי בהצלחה גם לך
תודה ^^../images/Emo29.gif אני לא ניראה לי אגיע בכלל לעובר... חחחח הציון שלי יהיה רחוק מזה XD ניראה לי בהצלחה גם לך
X xXx Lilo xXx New member 10/12/07 #17 ב16 לחודש ../images/Emo5.gif יום ראשון ~אעאע!~../images/Emo29.gif כ"כ באלי שיורידו חומר מהמבחן. למרות שהיום גיליתי שיש לי עוד דברים ללמוד (אינעל המורה המחורבנת שלי לא לימדה תחומר). אם כבר הודעה, אינלי כוח לפתוח חדשה... בהצלחה לכולם ב"שנה החדשה ללימודים"
ב16 לחודש ../images/Emo5.gif יום ראשון ~אעאע!~../images/Emo29.gif כ"כ באלי שיורידו חומר מהמבחן. למרות שהיום גיליתי שיש לי עוד דברים ללמוד (אינעל המורה המחורבנת שלי לא לימדה תחומר). אם כבר הודעה, אינלי כוח לפתוח חדשה... בהצלחה לכולם ב"שנה החדשה ללימודים"
B BeautifulGarbage New member 10/12/07 #26 חח עוד דברים ללמוד? מה היא מפגרת? הייתם בשביתה, למען השם. מי הודיע לך שיש עוד חלק ללמוד?
X xXx Lilo xXx New member 11/12/07 #36 אלו שהיו להם שיעורי תנ"ך ליפני השביתה...../images/Emo29.gif זה מבחן משווה
B Beyond Redemption New member 11/12/07 #35 גם לי יש ביום ראשון!;; אבל בכלל לא התחלתי ללמוד>< בהצלחה.איזה מזל שאין לי תנך השנה
B Beyond Redemption New member 11/12/07 #67 תודה.../images/Emo201.gif עכשיו גיליתי שיש ל גם מבחן בספרות.וזה הממ.מהווה בעיה ענקית. כי המחברת שלי ריקה. ואין לי תחומר. ואין לי כוח לבקש.שיואו. אני צריכה לצלם ממישהו העעע
תודה.../images/Emo201.gif עכשיו גיליתי שיש ל גם מבחן בספרות.וזה הממ.מהווה בעיה ענקית. כי המחברת שלי ריקה. ואין לי תחומר. ואין לי כוח לבקש.שיואו. אני צריכה לצלם ממישהו העעע
X xXx Lilo xXx New member 10/12/07 #18 אמגד! הצטה! ישלך חתימה ../images/Emo12.gif../images/Emo29.gif למה לא שמתי לב עד עכשיו
X xXx Lilo xXx New member 11/12/07 #41 שיהיה. D: אני כבר חודשיים בלי בצפר XD../images/Emo29.gif העילגות D: