פסח שמח

Death of Rats

New member
../images/Emo32.gif../images/Emo155.gifפסח שמח../images/Emo155.gif../images/Emo32.gif

אני חושבת שהכותרת עזרה להבין את מהות השירשור

Death of Rats

New member
אז....

למישהו יש הצעה לספר נחמד, רצוי פנטזיה, שאני אוכל לבזבז עליו את האפיקומן שלי? כבר קיבלתי אחד של פראצ'ט. אינ רוצה אחרים
. אהבתי את ה"צל"ים של אורסון סקוט קארד (קראתי גם את החדש
), אני אוהבת הארי פוטר, טרי פראצ'ט (מישהו מכיר?), וסתם ספרי פנטזיה לא-קוסמים-שרוצים-להשתלט-על-העולם כאלו
. אניוואן?

legion

New member
dune is allways a nice option

i just read it again and even thogh its not exactly fantazy and its leaning more to the sci fi end of things i think yould like it... its a bit heavier than most of the things u mantioned but its worth it

Fingertip

New member
עזבו!

חולית הוא כלום לעומת הספרים שאחריו! הם כל כך הרבה יותר מתוחכמים! חולה על פראנק הרברט ז"ל! אהד.

legion

New member
well...

dune is a great series but i dont think u should sell the original short so easilly, hes the best of the lot the prequales r great but the sequels r very hard to get if u havent read them all and in the right order...

Fingertip

New member
מן הסתם....

הפריקוולים באמת לא טובים כמו העוקבים, בעיקר משום שזה לא פרנק שכתב, ובחלקם משום שהם היו הרבה הרבה פחות מורכבים. אבל הספרים האחרים מאוד מאוד יפים! ומן הסתם צריך לקרוא לפי הסדר... הרי כל ספר מתבסס על קודמיו... אהד.

רק כדי לבאס את אלו שאמרו שקשה

להשיג את ההמשכים של חולית.... אז לי יש את כולם חוץ מ"בית הלשכה חולית"! נה נה נה נה נה! פרנק הרברט היה גאון ובנו ממשיך את המסורת שלו. זה מה שאני טוען. ולא כל הספרים מחוייבים להיות בסדר מסויים. יש את הטרילוגיות שנכתבה ע"H בנו של הרברט אשר מציגה את ההתרחשויות שהגיעו לפני מאורעות חולית המקוריים וניתן לקרוא אותם ללא קשר אל הטרילוגיה המקורית. וגך גם הספר שיוצא בקורב על הג'יאד הבאטלריאני (ממש ממש לפני מאורעות חולית) שמתאר את הגעת הדרדים לחולית והרס "מכונות החשיבה". צריך להיות טוב!

Fingertip

New member
פפפ!

לי יש את כולם כולל את Dune: Chapterhouse (אם לזה התכוונת...) זה דווקא ספר לא נדיר... בכל פעם שאני נכנס לסטימצקי באזור רעננה/הרצליה אני רואה אותו... בכל מקרה, הספרים של בריאן (הבן של...) הם טובים, אבל לא מורכבים כמו הספרים של פרנק. וחוצמזה, יש סתירות, ויחסית הרבה. (תנסה, למשל, לקרוא את הפריקוולס ומיד אחר כך את חולית (הספר הראשון). כבר בעמודים הראשונים אתה תראה כמה סתירות. אבל הדבר הכי הכי מגניב בחולית (טוב, לא הכי... אין כמו פול מואד'יב....) זה ה-Bene Tleilaxu וה-Axlotl Tanks שלהם...
. טוב, בואו נפסיק לדון בחולית ונחזור לפראצ'ט! (שדרך אגב, מוציא ספר עוד כמה ימים...) אהד.

אסתר 1984

New member
שיר של אש ושל קרח-

אבל הוא (ג'ורג' מרטין) עוד לא סיים לכתוב את הסדרה... כרגע יש כבר שלושה- כשהשני והשלישי הם בשני כרכים. מומלץ מומלץ מומלץ!!!

למעלה