סליחה על ההודעה החדשה, היא נפתחה בעקבות משחק בפורום 338. תוכלו למחוק אותה בעוד שעה, ושוב סליחה.
R Radio Joe New member 24/4/05 #1 ../images/Emo32.gif../images/Emo155.gif סליחה על ההודעה החדשה, היא נפתחה בעקבות משחק בפורום 338. תוכלו למחוק אותה בעוד שעה, ושוב סליחה.
../images/Emo32.gif../images/Emo155.gif סליחה על ההודעה החדשה, היא נפתחה בעקבות משחק בפורום 338. תוכלו למחוק אותה בעוד שעה, ושוב סליחה.
I ILL take the rain New member 25/4/05 #2 נצלש אם כבר..../images/Emo29.gif איך היה לכם ליל הסדר??? אצלי היה נחמד מאד. נהנתי קניתי בגדים חדשים
C Crazzzzzy Girl New member 27/4/05 #3 היה ממש כיףבלילה הסדר חבל שנגמר כ"כ מהר. היינו אצל דוד שלי באשדוד היה מזה מצחיק .כולם במשפחה שלי מזה זייפנים . כמה אכלנו וואו אכלנו מיום שיש בצהרים ועד ראשון בערב . מזל שאין לחם למלא את הקיבה אני שונאת . הא וקיבלתי בושם מתנה AMOR AMORמזה מדהים מומלץ
היה ממש כיףבלילה הסדר חבל שנגמר כ"כ מהר. היינו אצל דוד שלי באשדוד היה מזה מצחיק .כולם במשפחה שלי מזה זייפנים . כמה אכלנו וואו אכלנו מיום שיש בצהרים ועד ראשון בערב . מזל שאין לחם למלא את הקיבה אני שונאת . הא וקיבלתי בושם מתנה AMOR AMORמזה מדהים מומלץ